Profi
Stejná jízda v naftě by měla spotřebu tak 1,5 litru.
Vazne?
😁 😁 😁
😁 😁 😁
Vážně. Já když jedu s CX-60 90 km/h, mám spotřebu 3,7 l / 100 km. Když pojedu 45 km/h budu mít spotřebu 1,8, s MHEV snadno. A to mi CX-60 váží 1950 kg a pohání ji 254 koníků.
Ne, to nebudeš. Ne dlouhodobě... na nějakém krátkém úseku třeba jo, ale ne na 500km.
Nejhorsi je to, ze tihle diskuteri si fakt mysli, ze by mohli jet za 1,5 litru!
To by zvladl sotva Prius...
WTF
Pritom horko tezko dosahnou spotreby zacinajici trojkou...
To by zvladl sotva Prius...
WTF
Pritom horko tezko dosahnou spotreby zacinajici trojkou...
Phev snad, ale Prius hybrid ne.
Tak PHEV se tak brat neda...
Ale vysvetli to Kankunenovi, ze napsal bullshit.
:-!
Myslim, ze na silnici nenajdes bez nabijeni nic, s cim dosahnes nizsi spotreby nez s HEV Toyoty.
Snad jedine se priblizuje Honda. Ale pod tri litry pujde tezko...
Ale vysvetli to Kankunenovi, ze napsal bullshit.
:-!
Myslim, ze na silnici nenajdes bez nabijeni nic, s cim dosahnes nizsi spotreby nez s HEV Toyoty.
Snad jedine se priblizuje Honda. Ale pod tri litry pujde tezko...
EV úderka musí víc hustit do zákazníků, že EV je lepší a musí si to jít koupit místo nafťáka. Nějak se ten kompletní přechod na EV zdá se nedaří vecpat lidem do hlav 😁
Dát do toho 300kg a 5 lidí a 500km neudělá ani náhodou.
Prostě to auto je nesmysl.
Prostě to auto je nesmysl.
že by se autoři za ten kec o spotřebě 4,5kWh měli alespoň začervenat a omluvit.
má 300 čínských elektrických dodávek a asi je spokojený. Nebo není? Ví někdo?
To nevím, ale z hlediska kontroly nákladů je to dobré, protože si elektřinu z baterky nikdo neodnese domů a nenaleje do vlastního auta. SpeedFred má elektrovehikel StreetScooter pro firemní pojížďky a psal, že už žádný další EV nechce.
Je problem koupit si auto zkrachovale znacky...
Auto zatial jazdí a slúži. Keby som chcel ale náhradu povedzme za valnikové Ducato tak není, prip nie som ochotný dať tie nezmyselné ceny za mizerné výkony. Takže asi tak.
A ďalšie obmedzenie je že v niektorých podnikoch EV nepustia cez bránu.
A ďalšie obmedzenie je že v niektorých podnikoch EV nepustia cez bránu.
Díky za info :yes: . Já už elektro nechci, ale začínám trochu měknout. Koukám a čekám až trochu sleze - http😐/motorky.bazos.cz/…zx-7-r-ninja.php . Prodává toho docela hodně najednou a s tím cebrem slezl z 39 na 29, jeho tatík byl mojí máti šéfík 😁
Doplnění: Radši bych samozřejmě zelenou 😁
Doplnění: Radši bych samozřejmě zelenou 😁
Motorky našeho mládí, ja som kedysi mal ZXR 750 a po tomto novšom modely som jedným očkom pokukoval len neboli peniaze. Potom som išiel do ZX10 a ZZ-R 1100. Kawasaki mali takú surovosť a to sa mi na nich páčilo
ZXR s "trubkama" nad řidítkama to byla frajeřina 😉. Designově se mi trochu víc líbila Honda (třeba fároš 98-99), ale byly to takové moc hodné a ohleduplné stroje, aby se na nich člověk tak snadno nezabil. Nabízí i pěkné CBR 600 F za pakatel http😐/motorky.bazos.cz/…gtimer-retro.php a ještě MB SL 55 AMG a 911 (996). Vyklízí barák 😁
Já toho nakonec na motorkách moc nenajezdil, ale "plakátově" se mi líbily lehký motorky... asi trauma z autoškolové Jawy 350 s instruktorem 😁
Absolvoval jsem dvě jízdy na motorce, protože jsem od 15 měl M (dneska asi AM) a dělali jsme si řidičák od půlky třeťáku do půlky čtvrťáku na gymplu (auto+motorka v mém případě). Obě jsem absolvoval na ČZ 250 typ 471, taková hranatá s dvouválcem a to byl hodně velký ukrut, protože se tam řadilo skoro s meziplynem 😁 . Už jsme to s Fredem probírali - já měl MZ 251 a pak hned Kawu GPX, takže s třipade jsem si sjel, když jsme si s bratránkem vyměnili stroje.
Heled, uz jsem to tu psal.
Realita je takova, ze elektro nahrada za valnikove Ducato zatim asi neexistuje.
A zpet do zdejsi stupidni diskuze😒br /> Stejne jako jeste neexistuje poradna nahrada normalniho Ducata - s poradnym dojezdem...
Ale zdejsi smecka si tu bude honit triko, ze dodavka primarne pro rozvozy ve meste ujede malo.
Realita je takova, ze elektro nahrada za valnikove Ducato zatim asi neexistuje.
A zpet do zdejsi stupidni diskuze😒br /> Stejne jako jeste neexistuje poradna nahrada normalniho Ducata - s poradnym dojezdem...
Ale zdejsi smecka si tu bude honit triko, ze dodavka primarne pro rozvozy ve meste ujede malo.
Asi, možná. Až si Rohlík za rok/dva spočítá skutečné náklady a až bude k dispozici 100% HVO a syntetická nafta, prohlásí že je provoz na syntetickou naftu ekologičtější a pokorně a rád se vrátí k naftě.
proc ne, ale az bude mit v podlaze 200kwh…
Ne vsechny dodavky jezdi 500km denne...
no stačí když těch 500 kiláků potřebuješ dvakrát třikrát za měsíc a už ti je takové auto k ničemu
Voziť takouto malou dodávkou akýkoľvek tovar (možno až na nejaké zvlášť špeciálne výnimky) ďalej ako 100-200 km, je ekonomické aj ekologické šialenstvo. Bez ohľadu na druh pohonu.
a ono to půjde. A víte, na co chcípla ekonomika celého RVHP? Na plánování a na dotace, vážení zelení soudruzi.
A vieš aj to, na čom chcípne ekonomika EU?
To vím úplně přesně. Na plánování a na dotace.
To si úplně nemyslím. Chcípla na nekonkurenceschopnost. A z čeho ta nekonkurenceschopnost? Podle mě z potřeby krmit ruského medvěda.
Čínská ekonomika je taky plná podpor, dotací a podobně... a nekrachuje.
Čínská ekonomika je taky plná podpor, dotací a podobně... a nekrachuje.
Že nás ruzzaci nějak zvlášť vyzirali tomu nevěřím. Jsou to fašistické svin*ě, ale hloupé. Bohužel naší hujeri ochotně převzali jejich zvrácený ekonomický system.
Jako víš co - hrabání pro politickou elitu a kašlání na zbytek není žádná ekonomická ideologie, ani komunistická ani jiná. Rusko to tak dělalo dřív a dělá to tak i dneska. Podle mě ten východní blok selhal primárně proto, že ho vedlo Rusko, ne proto, že měli špatnou ideologii.
Volný trh taky naráží na svoje limity... mít léky z Číny, čipy z Taiwanu a ropu z Ruska je možná tržně v pořádku, ale má to svá rizika. Proto EU vydává velkou část rozpočtu na podporu zemědělství (=potravinovou soběstačnost).
Volný trh taky naráží na svoje limity... mít léky z Číny, čipy z Taiwanu a ropu z Ruska je možná tržně v pořádku, ale má to svá rizika. Proto EU vydává velkou část rozpočtu na podporu zemědělství (=potravinovou soběstačnost).
Ideologii měli naprosto vadnou a nikdy - nikde - úspěšně nezrealizovanou. To, že Československo padlo ze standardní evropské země na východoevropský ekonomický vtip, nebylo jen tím, že jsme byli v ruské sféře vlivu.
Volný trh je vhodné korigovat s ohledem na národní bezpečnost, ale ekonomicky samozřejmě funguje, ať už v Číně, USA nebo Koree.
Volný trh je vhodné korigovat s ohledem na národní bezpečnost, ale ekonomicky samozřejmě funguje, ať už v Číně, USA nebo Koree.
A pak v Rusku ideologii vyměnili... a nic moc se nezměnilo, protože i tu novou ideologii má ochočená malá partička oligarchů, co si vesele dojí celou zemi a na ničem jiném jim nezáleží.
V Číně vláda do fungování ekonomiky zasahuje masivně, volný obchod to podle mě moc není... ale zase nejsem úplně odborník na Čínu.
V Číně vláda do fungování ekonomiky zasahuje masivně, volný obchod to podle mě moc není... ale zase nejsem úplně odborník na Čínu.
V Číně volný obchod do značné míry je a zejména velmi globalizovaný. Bez toho, že dostal privátní sektor volnou ruku a pustili se dovnitř zahraniční investoři, by nikdy tak nevyrostli. Když se snažili ekonomiku centrálně plánovat, skončilo to desítkami milionů mrtvých.
Rusko nelze brát jako benchmark ničeho. Tam jsou holt priority úplně jiné.
Rusko nelze brát jako benchmark ničeho. Tam jsou holt priority úplně jiné.
Tak když už se tady dotuje nafta, tak proč ne el. :-!
Nafta se nikdy nedotovala, to je hrubé nepochopení toho, co to slovo znamená.
500km za 13,5h... tak to se jim podařil majstrštyk v propagaci elektromobility... každý majitel přepravní firmy teď jistě rozbíjí prasátko 😄
Ten poslední odstavec autorovi trochu ujel, takhle si objektivní novinařinu nepředstavuju. Pokud mělo jít o komentář a názor, píše se to do nadpisu. A je mi úplně jedno, že s tím skoro souhlasím…
Tj. Dodávka se plazila průměrnou rychlostí 38 km/h a pálila při tom necelých 12 kWh / 100 km.
V reálu v zimě a naložená při svižném přesunu dá tak 100-150 km. A už bude zoufale hledat nabíječku. Prostě zase jen lži a masáže.
Tohle fakt max. na rozvážky v centru měst.
Ale nepátral jsem po skutečné kapacitě, protože mne tyhle křápy nevzrušujou.
V tom případě je to tuplovanej bulvárně-marketingovej žvást.