Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeKonec podvodům! Škodovka vydává certifikáty potvrzující originalitu veteránů
9 komentářů
Arese
....měla suverénně nejméně povedenou masku. Ta první byla osobitá, ta třetí pěkná, tahle je prostě jen ošklivá... :-(
dodo24
Minulý rok absolvoval známy cestu z Bratislavy až na Sicíliu a naspäť. 2000km tam, 2000km späť... s Favoritom ;-)
Sdílení komentáře
Mě příští týden čeká výlet do Gdaňsku na kongres a pak přes Německo do Mostu, MB a zpátky domů, něco přes 2000 km...a píšou o mě článek? :D :-!
Ale jinak, že do konce 80.let, ale můj Fanouš je taky původní, ale 1993, dostane certifikát?
800 je pohoda, my byli San Benedetto del Tronto a v pohodě...a v létě bez klimy, na střeše zahrádka, v kufru LPG, dva dospělí, dvě děti....a takhle jsme jeli dva Favority najednou.
Já s ním občas jezdím a nepřijde mi to nějaké utrpení. Nefouká do toho, neprší, vše funguje, sedačky mě netlačí do zadku jak v GTI...
Trochu horší by to bylo kolegovou 911 Targa z roku 77, tam už v říjnu fakt fouká a minule jak tak byl v říjnu v Grazu na kongresu, bylo to horší. Ale Prahu bez střechy jsme dali v květnu v pohodě, ještě mě i přestalo bolet v krku :D
Jinak neměl bych problé jezdit s Fáčkem na výlety, bylo to pohodový auto ;-)
Fanouš je celkem pohodlné auto, jen to třeba správnou cestovní rychlost.
Jestli ty náhodou nejsi rozmazlený.... ;-)