Novinky
Jestli se nepletu tak při nákupu známky na oficiálním webu je možnost zvolit že jsem podnikatel, ne že nakupuji jako podnikal a vzdávám se práva na vrácení ve 14ti denní lhůtě. Práva ma vrácení se spotřebitel údajně vzdát nemůže 🤷
Podle mně je to stejně na hlavu, všude jinde to jde bez lhůty, jen v Rakousku musí být 18 denní pro spotřebitele. Navíc jsem ještě neslyšel o tom že by při případné kontrole ověřovali jestli je kupec skutečně podnikatel. Ale v Rakousku človek nikdy neví 😉
Chtěl jsem jen poukázat na to že o možnosti vzdání se práva na vrácení není nikde zmínka.
Podle mně je to stejně na hlavu, všude jinde to jde bez lhůty, jen v Rakousku musí být 18 denní pro spotřebitele. Navíc jsem ještě neslyšel o tom že by při případné kontrole ověřovali jestli je kupec skutečně podnikatel. Ale v Rakousku človek nikdy neví 😉
Chtěl jsem jen poukázat na to že o možnosti vzdání se práva na vrácení není nikde zmínka.
A platí mi taky hned. Stačí zadat, že ji kupuju jako podnikatel a vzdávám se práva na odstoupení od KS. Nevím totiž proč bych měl chtít vracet peníze za dálničku.
Jak snadné, že? To samé mýta na konkrétní tunely atd...