Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ken Block se navždy loučí: Poslední Gymkhana je oficiálně venku

8 komentářů

Arese
Aneb - když zloděj kříčí: Chyťe zloděje. 😒]
Stejsn
mě to vlastně moc nebaví.
Franta Dobro
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
_Teddy_
Auto ovlada pekne, to uznavam. Ale ten zvuk? Pripomina mi to vrtacku u zubara...
sargis
Ako s nahanacky v nejakom sci-fi filme. Celkom sa mi to paci, ale nema to gule 😄
ryccardo
Tak ono to tak fakt zní. Nicméně mě to nijak neuráží. Hlavně mě těší, že vyprodukoval aspoň hodně škodlivých mikročásteček a smradu z pneumatik, což je jistě udržitelný 😁 Za mě dobrý :yes:
brk77
Mi se tenhle díl po delší době naopak zase docela líbil. Zaprvé mě mile překvapilo Mexico City. Ani nevím proč, ale z nějakého důvodu jsem ho považoval ze jeden velký chudinský slum, což je zjevně blbost.

A docela mi sedlo i to elektrické Audi. Jo, má to jiný zvuk, ale já třeba nejsem úplně fanoušek střílení do výfuku a podobného bordelu, takže jsem spíš ocenil, že to je takové kultivovanější. Chápu, někdo to má jinak.

A taky jsem vlastně tak trochu obdivoval, jak to to Audi zvládá. Musely tam být vysoké odběry proudu, ale nic se nepřehřívalo, fungovalo to.
Štěpán Koudelka
No, mám stejnou myšlenku. Řidičské umění bravurní, ale potěcha pro ucho, opravdu jak v čekárně dentisty.
A když na konci prostřihnou starou subu, nebo GT... nesrovnatelný.