Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Tato auta mají 0 hvězdiček z nárazových testů. Nechybí ani známé jméno

7 komentářů

Ja Prvni 123
Jako, ze cinsky strep drzi relativne malo pohromade, to je neco jineho... a nic proti.

Ale styskat si na chujoviny typu unava ridice.., a neinformovani o obsazenosti zadni lavice, to uz je fakt sila.
To jako ridic neudrzi v hlave, kolik lidi nalozil?!
Ringhofer
Signalizace únavy řidiče může být to poslední, co řidič za volantem zažije... a nebo také ne. V každém případě slouží také jako nepřímá ochrana ostatních na silnici a v okolí. Člověk nemusí všechno pochopí na první dobrou, ale pokud rovnou kritizuje, je to prostě chuj.
argejev
Člověk nemusí všechno pochopí na první dobrou, ale pokud rovnou kritizuje, je to prostě chuj...skvele :)
Ja Prvni 123
Nic si z toho nedelej, zes to nepochopil.

3 roky jsem zil s timhle nesmyslem v Passatu... a muzu zodpovedne prohlasit: je to uplne k nicemu.

V praxi tedy situaci zhorsuje: jake kazde cidlo vede k tomu, ze ridic snizi vlastni pozornost.
Gasoline
Jestli se hlídáním únavy myslí ta hláška co cca 2h jízdy, že si mám dát kafe, tak to je fakt k ničemu. Už mockrát jsem autu říkal, že kafe nepiju!
Teď mám ale v autě systém s kamerkou před volantem a ten je mnohem sofistikovanější, tam už bych mohl souhlasit, že občas pomůže.
Milos_S
"jde o vizuálně atraktivní sedan téhož jména s jinou technikou v podobě zážehovou patnáctistovkou s přeplňováním a bez něj."
jokol
o tom, jaké auta neprošla nárazovými testy v Austrálii, které se navíc nedovážejí do EU, je opravdu síla.