Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZa novou Škodu Kodiaq dáte i přes 1,5 milionu. A to je v Česku ještě levná
55 komentářů
David4
Moderní technika, zřejmě i velmi dobry komfort, jízdní vlastnosti, prostě moderní auto. Vzhled trochu Čínský. I by se mi vcelku líbilo, dám spíš na techniku a praktičnost, než na vzhled. Ale cena 1.7 milionu za standardní spalovací verzi, to by mělo být o kategorii jinde. Kolik asi bude stát plug-in hybridní verze? To si raději koupím BMW, Mercedes, Audi, Volvo, když už na to budu mít. Spíš bych řekl, že to nebude skoro nikdo kupovat.
Proč řešíš německou cenu?
PHEV bude zřejmě stát cca. totéž, co silná nafta s 4x4.
PHEV bude zřejmě stát cca. totéž, co silná nafta s 4x4.
No, a tobe fakt prijde 1.5 mio za tohle v poradku?
Hezke to neni, pohodlne to neni, zrat to bude minimalne 8... nechapu.
Hezke to neni, pohodlne to neni, zrat to bude minimalne 8... nechapu.
Není to v pořádku, je to o víc jak 300tis přestřelené. Ale Škodovka na ty svoje přemrštěné ceny dojede, stejně jako VW. Prodeje klesají a klesají a budou dál, dokud se koncern konečně neprobudí ze svého snu o nekonečně rostoucích marží neprobudí 😉
Prodeje klesají? Za 11 měsíců 2023 Škodovka v Evropě narostla o více než 27% proti 2022, přeskočila celou řadu konkurentů a je v prodejích na 5. místě (1.VW, 2. Toyota, 3. Audi. 4. BMW, 5. Škoda). Takže z toho snu ji nemá co probudit a už vůbec ne klesající prodeje. Naopak je vysoce pravděpodobné, že ceny ještě zvedne, protože prostě zákon nabídky a poptávky.
Ale stale je to o cca 120 000ks menej ako 2019, rusko - 100 000ks, Cina - 250 000ks menej ako 2019. Takze za 5 rokov skoda predala celosvetovo o polmiliona aut menej. Neviem ci je to vela alebo malo 😄
Jenže Škodovka se porovnává (a následně určuje evropské potažmo české ceny) podle konkurence, která také v covidu prudce klesla a nyní na Škodovku nestíhá (Renault, Peugeot, Fiat, Citroen, Opel, Ford) a další co byli kdysi před ní.
Tak minimalne renault a peugeot maju v europe za 3q porovnatelne predaje ako skoda
Ano, porovnatelné prodeje, což je úspěch Škody a neúspěch Peugeotu, Renaultu, Opelu, Fordu, Fiatu a dalších, z nichž se někteří svého času měřili s VW nebo byli i před ním a Škodu mohli přehlížet jak pole a dnes se jí musí v evropských prodejích koukat do výfuku. Takže zpátky k cenám, tržní podíl jim utěšeně roste a v takové situaci není čas na nějaký cenový jemnocit, právě naopak musí tlačit na pilu, protože automobilky nejsou charita a musí vydělávat, že se to někomu zdá drahé je zcela normální a není to problém Škodovky, pro Škodovku je podstatné, že existuje velká skupina lidí, které se to drahé nezdá (o tom právě svědčí prodeje).
Tak to vypoveda skor o genioch v radoch fordu, psa ... atd a skodovka benefituje na tom, ze sa riadi heslom kto nic nerobi, nic nepokazi. Este stale sa u vw dal doteraz vybrat manual/dsg, 4x4, benzin,dizel, hybrid. Co ukazuje, ze europskemu zakaznikovi nie je uplne jedno co ma pod kapotou
Tvůj pohled nabourává jedna důležitá věc.. Nově narůstající konkurence. Jednak moderní modely Škodovek jsou vzhledově horší, než předchozí generace (asi až na Fabii), druhak na trhu se budou čím dál víc objevovat výrobci z Číny, kteří za podobnou muziku budou požadovat cca 2/3 ceny. Za mě by bylo skvělý je ignorovat, pakliže by to nikdo nekupoval. Jenže už u příkladu Mg je vidět, že zákazníci se nebojí nakoupit u nového výrobce z Číny. A jistě budou růst i na úkor Škodovky a VW. Prostě by na tohle měli reagovat, zaměřit se víc na Evropu, když se jim jinde moc nedaří, snížit si marže a nenechat tu rozvíjet nový výrobce z Číny. Ale tenhle vlak už jel, tohle rozhodnutí mohli udělat 2-3 roky zpět, dnes je si myslim pozdě. Zásobník objednávek se rychle vyprázdní a srážka s realitou bude nemilá. To ani nezmiňuju Teslu, která cílí na +- podobnou cílovku jako má Kodiaq/Enyaq a jejich auta můžete mít v horizontu 4-6 týdnů. Škodovka za 5 měsíců a víc a to proto, že pořád stojí někde v polích, než na ně všechny díly přijdou.
MG u nás bude mít za loňský rok nějakých třeba 2700ks... to - zatím - není důvod dělat si starosti.
Problémy s dílama jsou snad aktuálně vyřešené a konkrétně na Enyaq se asi moc nečeká (v ČR je 319 skladovek/předváděček).
Myslím, že automobilky trošku hodily bobek na spalovací auta s cílem ten segment trošku podojit než povinně přejdou na EV. Jestli je to správné rozhodnutí těžko říct, ale top priorita asi fakt bude naučit se rychle dělat konkurenceschopná EV. Jestli se v následujících pár letech prodá o pár Kodiaqů víc nebo míň je asi vedlejší.
Problémy s dílama jsou snad aktuálně vyřešené a konkrétně na Enyaq se asi moc nečeká (v ČR je 319 skladovek/předváděček).
Myslím, že automobilky trošku hodily bobek na spalovací auta s cílem ten segment trošku podojit než povinně přejdou na EV. Jestli je to správné rozhodnutí těžko říct, ale top priorita asi fakt bude naučit se rychle dělat konkurenceschopná EV. Jestli se v následujících pár letech prodá o pár Kodiaqů víc nebo míň je asi vedlejší.
Trochu si myslím, že Škoda a VW prodavají na tom, že stále v mainstreamu nábídnou slušnou nabídku motorů. Stačí se podívat co nabízí konkurence. Ruší diesely, nabízí minimotůrky a zákazník, který chce něco alespoň trochu normálního moc na výběr nemá.
Co myslíš tím že to není pohodlný? Ty už jsi v tom jel?
V pořádku... to je těžký. SantaFéčko Luxury je 1,43 + 70t za panoramu, sedm míst a metalízu, to bys byl taky na 1,5M... ale akční ceník je -100t, takže o nějakejch těch třeba 100-130t je Kodiaq napálený (vůči H&K)... což zase není tolik, na novinku. Každopádně já jen chtěl říct, že nemá smysl řešit těch 1.7.
Nějaké levnější konfigurace předpokládám přijdou později, stejně jako benzín.
PS: výbavy jsem ale neporovnával...
PPS: Sorento i SantaFe se mi líbí víc
V pořádku... to je těžký. SantaFéčko Luxury je 1,43 + 70t za panoramu, sedm míst a metalízu, to bys byl taky na 1,5M... ale akční ceník je -100t, takže o nějakejch těch třeba 100-130t je Kodiaq napálený (vůči H&K)... což zase není tolik, na novinku. Každopádně já jen chtěl říct, že nemá smysl řešit těch 1.7.
Nějaké levnější konfigurace předpokládám přijdou později, stejně jako benzín.
PS: výbavy jsem ale neporovnával...
PPS: Sorento i SantaFe se mi líbí víc
Ta PHEV by k té cenovce potřebovala alespoň 40 kW elekrického přístrku na zadní nápravu, což by řešilo i výkonový hendikep na třísetkoňovou RAVku.
Nevýkonné SUV s předohrabem, co má jako bonus těžiště posunuté baterií dozadu je akorát tak fejkový mamacar...
Nevýkonné SUV s předohrabem, co má jako bonus těžiště posunuté baterií dozadu je akorát tak fejkový mamacar...
Avantime
Známy sa mi nedávno chválil, že kúpil výbehového Kodiaqa za 55-tis eur. V meste mu to žere 8,5 litra, ten dvojliter TSI. No že gratulujem. Neviem, ja nejak nevidím dôvod ísť do tohto miesto RAV4 alebo CR-V. A to som sa chytal za hlavu, že aká je tá Honda drahá.
No, tvému známému je asi spotřeba šumák, jinak by si (jako každý rozumný člověk) koupil Kodiaqa samozřejmě s 2.0 TDI. 😄
Taky bych vzal TSI. 8,5 je pohoda...
No chtěl bych vidět to město, ve kterým Kodiaq RS TSI žere 8,5/100.
Vě městě si vezme i naftovej víc. Běžně to auto v průměru jezdí okolo 9-11/100.
Ve městě na kratší trase klidně 15/100.
Samozřejmě nasimulovat se dá cokoli. Zahřeju motor, pak vynuluju spotřebu, pak projedu volný okruh a na 2 semaforech nechám chcípat motor a ono to nějak dopadne.
Vě městě si vezme i naftovej víc. Běžně to auto v průměru jezdí okolo 9-11/100.
Ve městě na kratší trase klidně 15/100.
Samozřejmě nasimulovat se dá cokoli. Zahřeju motor, pak vynuluju spotřebu, pak projedu volný okruh a na 2 semaforech nechám chcípat motor a ono to nějak dopadne.
Předpokládám, že je řeč o tom slabším TSI.
Možné to je, ale ani tak to není reálné.
V mixu možná spořivý jezdec zvládne jezdit za 8,5 celkově, ale určitě ne běžné cesty ve městě. Ty budou furt nad 10. A jak už jsem psal. Ona je jízda ve městě a jízda ve městě. Někde to bude za 8 a jinde za 15.
Já nemám nic proti Kodiaqu, ani proti benzínu, ani proti naftě, ani proti hybridní konkurenci. Jen jsem reagoval na těch 8 a půl litru.
Jinak platí jako vždy. Do města je ideální hybrid, nebo EV, na mix benzín a na štreky diesel. A tím spíš u velkých SUV.
V mixu možná spořivý jezdec zvládne jezdit za 8,5 celkově, ale určitě ne běžné cesty ve městě. Ty budou furt nad 10. A jak už jsem psal. Ona je jízda ve městě a jízda ve městě. Někde to bude za 8 a jinde za 15.
Já nemám nic proti Kodiaqu, ani proti benzínu, ani proti naftě, ani proti hybridní konkurenci. Jen jsem reagoval na těch 8 a půl litru.
Jinak platí jako vždy. Do města je ideální hybrid, nebo EV, na mix benzín a na štreky diesel. A tím spíš u velkých SUV.
Jak říkáš... není město jako město... za mě Kodiaq není auto do města a městská spotřeba by mě celkem nezajímala... ale každému dle jeho gusta.
Souhlas, ale lidi jsou lidi...
Mě taky nezajímá spotřeba ve městě, když mi tam skáče přes 10/100 i s naftovým Passatem. Ale moje km po městě jsou tak směšně nízko ve srovnání s těmi dálkovými, že to vůbec nemusím řešit.
Kdybych byl městský poskakovač, tak bych šel do RAVky, nebo Corolly, nebo Kugy HEV atd.
Mě taky nezajímá spotřeba ve městě, když mi tam skáče přes 10/100 i s naftovým Passatem. Ale moje km po městě jsou tak směšně nízko ve srovnání s těmi dálkovými, že to vůbec nemusím řešit.
Kdybych byl městský poskakovač, tak bych šel do RAVky, nebo Corolly, nebo Kugy HEV atd.
To musel byť Kodiaq RS. Pretože normálny Kodiaq sa dá kúpiť za 41-42t eur, a to s 200k dízlom a veľmi solídnou výbavou: https😐/stock-cars.skoda-auto.com/654/sk-SK/?…*rsxrfz*GA4_ga*OTlhOTU5ODktYWIzYi00ZGQxLTg1YTctNTEwZGE0ODA4NjFm*GA4_ga_VTVGC7HDQZ*MTcwNDI2NzQ1NS42LjAuMTcwNDI2NzQ2Mi4wLjAuMA..
No pre Kodiaq s 200k dízlom, čo žerie 6l a stojí 42t nie je hybridná CRV so 184k za 46t eur konkurenciou.
P.S. Samozrejme rozumiem, že porovnávam výpredajový starý model s novinkou, ale z pohľadu zákazníka mi je to jedno. Ja aktuálne vyberám stredné SUV pre rodinu a cena je pochopiteľne rozhodujúcim kritériom, ktorým Kodiaq prechádza, ale CRV už nie.
No pre Kodiaq s 200k dízlom, čo žerie 6l a stojí 42t nie je hybridná CRV so 184k za 46t eur konkurenciou.
P.S. Samozrejme rozumiem, že porovnávam výpredajový starý model s novinkou, ale z pohľadu zákazníka mi je to jedno. Ja aktuálne vyberám stredné SUV pre rodinu a cena je pochopiteľne rozhodujúcim kritériom, ktorým Kodiaq prechádza, ale CRV už nie.
Tak schválne som si od neho vypýtal konfiguráciu. Je to Kodiaq Style 140 kW DSG 4x4, príplatky za panoramu, farbu, Style Plus, Comfort paket, rezervu a bezkáblové nabíjanie mobilu a cena 54 647 eur s dph.
Ja samozrejme súhlasím, že Kodiaq v nižších výbavách a s dostupnejšími motormi stojí logicky menej ako CR-V, ale narážal som na to, že keď si ho poriadne vybavíš, už sa cenovo ťažko obhajuje oproti japonským hybridným SUV. Na jazdenie prevažne v meste, čo je 80 perc. času, nevidím zmysel kupovať diesel, je to za deň viacero krátkych ciest, žiadne taxikárčenie.
Ja samozrejme súhlasím, že Kodiaq v nižších výbavách a s dostupnejšími motormi stojí logicky menej ako CR-V, ale narážal som na to, že keď si ho poriadne vybavíš, už sa cenovo ťažko obhajuje oproti japonským hybridným SUV. Na jazdenie prevažne v meste, čo je 80 perc. času, nevidím zmysel kupovať diesel, je to za deň viacero krátkych ciest, žiadne taxikárčenie.
Jasné, tomu rozumiem. A aj podľa mňa je v normálnych cenách Kodiaq drahý, len teraz pri výpredaji sa dá kúpiť za rozumné peniaze. Kamarát kúpil spomínaného Kodiaqa 2,0TSI 147 kW 4x4 DSG v nejakej final edition za 43t eur a to auto má takmer všetko. A videl som slabšie TDI FWD DSG za 36t. To už dáva aj ekonomický zmysel.
Inak všeobecne tvrdím, že takto veľké (teoreticky 7miestne) SUV do mesta je blbosť, skutočne neviem, kto reálne musí mať Kodiaq do mesta a nestačí mu trebárs Karoq. Kodiaq, notabene TDI má zmysel ako rodinné auto na dlhé cesty a dovolenky, nie na 5-km dochádzanie do práce v meste.
Inak všeobecne tvrdím, že takto veľké (teoreticky 7miestne) SUV do mesta je blbosť, skutočne neviem, kto reálne musí mať Kodiaq do mesta a nestačí mu trebárs Karoq. Kodiaq, notabene TDI má zmysel ako rodinné auto na dlhé cesty a dovolenky, nie na 5-km dochádzanie do práce v meste.
Franta Dobro
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
193 cm odrezany pohlavny ud Hamuna-Cizkova co si samo lajkuje prispevky chce zrusit palcovanie 😁
Arese
...ještě smutnější je u nového Kodiaqu naprosto zprasený design zadní části karoserie. Obrovský zub mezi zdviženou zadní partií spodního okraje třetího bočního okna a spodním okrajem zadního okna je otřesný, stejně jako prapodivný D sloupek pokrytý levně působícím plastem, který se navíc směrem nahoru rozšiřuje! (zatímco C sloupek je "rafinovaně" schovaný pod sklem). Celé to vypadá jako velmi křečovitá snaha o "originalitu" za každou cenu, což ovšem platí i o nepěkných tvarech zadních sdružených svítilen. Proč se sakra Škodovka snaží o čínský design, když už tam skoro nic neprodává? 😲 😲 😲 :no: :no😒br />
Podle mého názoru se prostě design zadku dvojkového Kodiaqu vůbec nepovedl a pokud bych o toto auto měl zájem, rychle bych ještě běžel k dealerovi Škodovky pro nějakou skladovku opravdu elegantního a nadčasového Kodiaqu první generace.
Protože to původně bylo vyvíjený pro Čínu akorát že se tam už asi moc nechytne. Je to věc názoru ale mě to přijde vzhledově hrozný. Jedinej karog z týhle značky je tak nějak slusnej. Nenadchne ani neurazí
vectrofil
A kolik stojí Kodiaq třeba v Polsku?
Ona ta německá cena je zavádějící... prostě v Německu zatím není ten vyšší stupeň výbavy, tak vzali ten nižší a narvali tam příplatky... což ale vždycky vyjde dráž.
Michal800
Příspěvek podléhá schvalování.
del42sa
mají to moc levný, určitě by měli zdražit :-!
Náhodou cena myslím akorát, najednou se ten Enyaq nezdá tak drahej jako dřív a to bylo asi cílem..
3_diamanty
Bol vyrysovany a fakt tvarovo ostry co sa mi velmi pacilo .... tento novy nafuknuty uz ale vyzera ako Jay Cutler v objemovke ... chcelo by ho trosku osekat ako ked sochar osekava sochu... ale ano uspech mat bude ... auto ako takto bude urcite paradne... aj ked vyslovene lubive uz nie je...
Barry Lyndon
alespoň trochu skryje tu strašidelnou červenou lištu na pátých dveřích, ale zase zvýrazní nepěkný scrossovitý prasečí rypáček vpředu. Těžká volba... :no: :no: 😄
Side
Bravo ! Tak se nám ty ceny fosilů a elektrozkratů srovnaly dříve, než se čekalo.
Aktuální konfigurace na Škoda auto pro 147 kW 4x4 TDI je za skromných 1,510 mil.
Srovnatelná konfigurace před necelými čtyřmi lety pro 140 kW 4x4 TSI L&K byla za šílených 1,118 mil. ceník. Po slevě 860 CZK (s DPH).
Je mi z toho všeho opravdu smutno, kulantně řečeno. No, vlastně popravdě, je mi z toho na blití 😞
Aktuální konfigurace na Škoda auto pro 147 kW 4x4 TDI je za skromných 1,510 mil.
Srovnatelná konfigurace před necelými čtyřmi lety pro 140 kW 4x4 TSI L&K byla za šílených 1,118 mil. ceník. Po slevě 860 CZK (s DPH).
Je mi z toho všeho opravdu smutno, kulantně řečeno. No, vlastně popravdě, je mi z toho na blití 😞
Ceny aut poslednu dobu rastu brutalne... niekto sa vazne snazi spravit z aut uz len zalezitost bohatych ... len neviem preco a co tym ziska ...
Pamatam ked SX4 1,6tka 4kolka bola v akcii za 10 000 eur... dnes za 10 000 nekupis ani najlacnejsi space star ... to sme dopracovali... fakt dnes kupovat nove auto uz nie je bohvieaka uzasna investicia ... a este k tomu dnesne auta starnu stale rychlejsie a rychlejsie ... mne je tiez smutno z toho ze mam dat dnes za nove auto uz pomaly 20 litrov ... este pred 15 rokmi by som mal za 20 litrov dve zakladne fabie... dnes len jednu schopnejsiu ... smeruje to cele vieme kam ... a to nielen v autach.... se.rie sa to uz aj v inych sferach ...co uz... a ten kto to cele riadi sa urcite stejne len vsetkym beznym ludom smeje
Pamatam ked SX4 1,6tka 4kolka bola v akcii za 10 000 eur... dnes za 10 000 nekupis ani najlacnejsi space star ... to sme dopracovali... fakt dnes kupovat nove auto uz nie je bohvieaka uzasna investicia ... a este k tomu dnesne auta starnu stale rychlejsie a rychlejsie ... mne je tiez smutno z toho ze mam dat dnes za nove auto uz pomaly 20 litrov ... este pred 15 rokmi by som mal za 20 litrov dve zakladne fabie... dnes len jednu schopnejsiu ... smeruje to cele vieme kam ... a to nielen v autach.... se.rie sa to uz aj v inych sferach ...co uz... a ten kto to cele riadi sa urcite stejne len vsetkym beznym ludom smeje
Zas ti unikajú súvislosti, takže si to zhrňme. V roku 2010 bolo Suzuki SX4 po facelifte s cenou od 10 990 eur. Zabudol si na infláciu, takže tých 10 990 eur spred štrnástich rokov je na Slovensku dnešných 16 280 eur. Dobre, Vitaru (ako nástupcu pôvodného SX4) máš dnes od 17 990 eur, teda o 1 710 eur drahšie, ALE v základe máš turbo štvorvalec s mild-hybridom, automatickú klímu, adaptívny tempomat, núdzové brzdenie, LED svetlá, dotykovú obrazovku a všeličo ďalšie o čom sme pri takomto aute pred 15 rokmi mohli len snívať. Inak prvá SX4 v roku 2006 stála 379 000 korún čo by dnes znamenalo 20 780 eur.
Ak ti za posledné roky zamestnávateľ nedvihol plat, aby ti pomohol zmierniť dopady inflácie, tak to ma mrzí, ale so zdražovaním áut to nie je také zlé ako si mnohí myslia alebo je prezentované. Zlé to bude, keď sa ti ani za ďalších 5 rokov nezmení plat a príde situácia v ktorej budeš nútený ísť pri výbere nového auta do radovo drahšieho elektromobilu. Také niečo sa však zatiaľ nedeje.
Ak ti za posledné roky zamestnávateľ nedvihol plat, aby ti pomohol zmierniť dopady inflácie, tak to ma mrzí, ale so zdražovaním áut to nie je také zlé ako si mnohí myslia alebo je prezentované. Zlé to bude, keď sa ti ani za ďalších 5 rokov nezmení plat a príde situácia v ktorej budeš nútený ísť pri výbere nového auta do radovo drahšieho elektromobilu. Také niečo sa však zatiaľ nedeje.
Vitara jako nástupce SX4... o tom budu muset trošku popřemýšlet. Vitara je na trhu už dlouho dlouho, ale je fakt, že minulé generace byly asi trošku větší, taky se tomu říkalo Grand Vitara. Já to bral tak, že nástupce SX4 je S-Cross... ne?
Pôvodné SX4 malo dĺžku 4150 mm, potom pri SX4 S-Cross poskočilo na 4300 mm.
Grand Vitara mala 4500 mm (5dv.) a potom zrazu sa v súčasnej generácii scvrkla na 4175 mm. 😊 Za mňa je to jasný ideový nástupca pôvodnej SX4, vidno to aj na cenovej politike či podobnej popularite, aspoň teda na našom trhu.
Grand Vitara mala 4500 mm (5dv.) a potom zrazu sa v súčasnej generácii scvrkla na 4175 mm. 😊 Za mňa je to jasný ideový nástupca pôvodnej SX4, vidno to aj na cenovej politike či podobnej popularite, aspoň teda na našom trhu.
Za prvé... proč nesrovnáváš naftu s naftou? 2.0TDI 140kW byla oproti TSI +48t
K tomu jsou další příplatky - ventilované sedačky 10t (a masáž nebyla vůbec), Safety paket 18t, multimedia 30t, asistenční paket 21t, nezávislé topení 23t, tažné 14t, boční bagy vzadu 10t... prostě ta Exclusive Selection je o dost víc než L&K.
Jako nahoře - tím neříkám, že je Kodiaq levný, ale je potřeba na to koukat tak, že tohle je fullka i s věcma, který normálně v sérii nebývají (nezávislé topení, tažné) a další varianty snad přijdou později.
K tomu jsou další příplatky - ventilované sedačky 10t (a masáž nebyla vůbec), Safety paket 18t, multimedia 30t, asistenční paket 21t, nezávislé topení 23t, tažné 14t, boční bagy vzadu 10t... prostě ta Exclusive Selection je o dost víc než L&K.
Jako nahoře - tím neříkám, že je Kodiaq levný, ale je potřeba na to koukat tak, že tohle je fullka i s věcma, který normálně v sérii nebývají (nezávislé topení, tažné) a další varianty snad přijdou později.
registracích za prosinec 2023 v Ceské
Republice l
Celkem Skoda Auto prodala za rok 2023 1526
Enyaqu.
Tesla jí tedy predbehla o 83 aut za rok 2023. Jesté nez püjdu spát se s vámi podelím o
registracích za prosinec 2023 v Ceské
Republice.
Enyaq 60 - 1
Enyaq 80 - 10
Enyaq 80X -7
Enyaq 85 - 32
Enyaq 85X - 20
Enyaq RS - 28
Celkem 98
Celkem Skoda Auto prodala za rok 2023 1526
Enyaqu.
Tesla jí tedy predbehla o 83 aut za rok 2023.
P.S. Mr.Murfy je muItinickový troII, který se živí troIIenim.
Lenka a píše v mužském rodě 😄
P.S. Mr. Murfy je tvůj další nick, odpověď neočekávám, bIbečku 🫶🏻