Novinky
Mr.Murphy
3
.... jestli e-Charger bude mít úspěch.... nějak si to nedovedu představit.... Ale je spousta věcí co jsem si ještě nedávno nedokázal představit a dnes jsou realitou.... 😉 Každopádně jak píše kolega výše, ten dvojsmysl jména "Charger" je fakt kouzelný.... 😄
Přejít do diskuze
Prodeje budou řádově nižší. Tohle si soudný člověk nekoupí a radši sáhne tam, jde je ještě na výběr. Třeba mustang s V8
Je to tak, konečně se auto dobralo zpět ke svému pravému jménu 😊 Ale je to děs, spojení Dodge Charger a bzučení elektromotoru 😞
a disproporční, no myslím že nejen díky absenci V8 tohle nepofrčí jako stará generace.
GM si ted ohromě mne ruce, protože kdo chce americkej V8 sedan, zbývá mu jen Cadillac CT5-V, poslední mohykán.
GM si ted ohromě mne ruce, protože kdo chce americkej V8 sedan, zbývá mu jen Cadillac CT5-V, poslední mohykán.
Tiez si myslim, ze je to uplna zbytocnost a neekologicke plytvanie zdrojov. Za toto by mala byt slucka 😂
S ohledem na tuny neprodaných BEV skladovek v Americe z toho bude opět jen velká červená položka v rozpočtu automobilky. Protože tohle úplně mine cílovou skupinu zákazníků.
nebude tam Pentastar V6 ale nový motor 3.0 R6 "Hurricane" twin turbo
Stejný motor už používá Jeep Wagoneer/Grand Wagoneer
Stejný motor už používá Jeep Wagoneer/Grand Wagoneer
Podle toho tlustýho středovýho tunelu to vypadá, že by to mohlo mát stejnou platformu jako elektrické Maserati GT, které má právě v tom tunelu umístěnou baterku.
Ono má být verze Charger sedan a Charger coupe.
Jméno Challenger asi vůbec použito nebude, ale uvidíme.
Jméno Challenger asi vůbec použito nebude, ale uvidíme.
Nechapu jednu vec, co znam majitele Chargeru, tak si koupili to auto hlavne z duvodu prakticnosti prave, ze to ma 5 dver oproti challenger. A jelikoz chteji delat novy challenger taky uz elektricky, tak se mi to bije tyhle dva modeli proti sobe. No cas ukaze, ale me se libil charger prave proto, ze ma 5 dver a nevidam ho denne jako challenger (u nas v malem meste jezdi hned nekolik za den).