Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Tuhle škodovku v reálném životě nikdy neuvidíme. Měla by šanci?

3 komentáře

Pepa__007
Spíš je otázka času kdy fabie zkonci úplně bez náhrady. Max ji nahradí lístky na MHD či vlak. Možná carsharing.
ericn
Ale prd, když Fabia skončí, obratem jí nahradí Sandero nebo číňani, třeba MG3 😉
Anonym
V době, kdy nabídka všech automobilek doslova překypuje crossovery a SUVéčky, nedává Fabia Scout smysl. Tím spíše, že Fabii Scout se nedařilo ani v dobách, kdy crossoverů a SUVéček bylo málo. Viděl jsem mraky Fabií druhé generace, ale pouze jedna z nich byla Scout.
Když to vezmu obecně, tak opravdu úspěšný byl jen první Scout na bázi Octavie druhé generace. Avšak nechápal jsem jeho oblíbenost. Při jízdě se to v podstatě neustále houpalo jako loď na rozbouřené moři, stačilo mírné zatočení volantu, nebo mírné zrychlení či zpomalení, a už se to všemožně naklánělo. A do toho neustálé dunění TDI PD celým autem. O to více jsem byl překvapený z Yetiho, kdy jsem při první jízdě jel jak šnek, protože jsem se podvědomě bál, že se to v první zatáčce překlopí na střechu. A ono to mělo krásně tuhé pérování bez jakéhokoliv houpání v podélném směru a s bočními náklony jako běžný hatchback, navíc s velmi komfortním filtrováním nerovností.