Elektromobilita
Zpět na článek
Elektrické Volvo EX30 se potýká s problémy se softwarem, dodávky se zpožďují
5 komentářů
Anonym
4
Jde snadno řešit metodou soudruha Diesse. Stačí zaměstnat 10 tisíc programátorů. Ideálně z Indie na houmofis.
Přejít do diskuze
Horký Rom
Moc fandím a držím pěsti Volvu EX30 :yes:
Bravo Geely :yes: :yes:
P.S. Zdravím redaktora fóra ACZ Romále Horkého a jeho mongolský Prius 😆😂🤣
Bravo Geely :yes: :yes:
P.S. Zdravím redaktora fóra ACZ Romále Horkého a jeho mongolský Prius 😆😂🤣
WinDiesel
Už se těším na lednová čísla prodejů elektosrágor z Německa, potom budeš plakat a možná ti gumo praskne žilka ... tak pozor 😄
Adam Cumpelik
Na nejlevnější variantu EX30 budu čekat minimálně 9 měsíců. Když jsem v listopadu 2023 objednával, termín byl stanoven na květen 2024. V dubnu mi suše změnili termín dodání na srpen. A to budu ještě rád, když to bude pravda. Důvod mi neřekli. Prostě v tom nevidí nikdo problém, když já budu čekat...podepsal jsem přeci rezervační smlouvu na dobu neurčitou a zaplatil jsem zálohu. Kupujte raději skladovky s odběrem do týdne. Volvu se nedá věřit.
Mino21
Lednová čísla jsou úplně k ničemu, ten propad nic neřekne. Zajímavé bude se podívat spíš na březen, duben, květen, tam se ukáže, o kolik se to fakt propadlo. V lednu z toho budeš vědět prd stejně jako minule v Norsku. S velkou slávou se vyhlašovalo, jak to spadlo na pár procent a hned dva měsíce na to to trhlo opačný rekord, nejlepší prodeje EV v historii. Vyčkej do jara, pak se raduj.