Novinky
Stejsn
8
KnedliQ
Přejít do diskuze
ChatGPT mi navrhl deset názvu. Apologies for the misunderstanding. Here are 10 words that start with 'K' and end with 'Q'😒br />
1. Karatekaq
2. Keelhaulq
3. Keynotiq
4. Kibbutzimq
5. Kickboxingq
6. Kowtowq
7. Kumquatq
8. Kibbeq
9. Kirschq
10. Kanaq
Jeste nějaké verze? Certainly! Here are 10 more words that start with 'K' and end with 'Q'😒br />
1. Kalamq
2. Kombuchaq
3. Karrooq
4. Kioskq
5. Koniologyq
6. Kickstartq
7. Kryoliteq
8. Klafterq
9. Kainozoicq
10. Khirq
Hmmm, líbí se mi Khirq, jako James T. Kirk nebo vic Kanaq.
1. Karatekaq
2. Keelhaulq
3. Keynotiq
4. Kibbutzimq
5. Kickboxingq
6. Kowtowq
7. Kumquatq
8. Kibbeq
9. Kirschq
10. Kanaq
Jeste nějaké verze? Certainly! Here are 10 more words that start with 'K' and end with 'Q'😒br />
1. Kalamq
2. Kombuchaq
3. Karrooq
4. Kioskq
5. Koniologyq
6. Kickstartq
7. Kryoliteq
8. Klafterq
9. Kainozoicq
10. Khirq
Hmmm, líbí se mi Khirq, jako James T. Kirk nebo vic Kanaq.
No, já bych vybral z nabizenych😒br />
Kymaq Kwiq Kylaq. To by na malé levné SUV sedělo.
A pokud budou dávat simply clever řešení, tak Koumaq.
A pokud budou dávat simply clever řešení, tak Koumaq.
hlavně prověřit význam, nebo zda již nebyl použit, aby to nedopadlo jako u kamiqu, nebo scaly
To už je 1.dubna ??? Jsem asi něco zaspal, či co. 😲 Spíš než s žádostí o pomoc by mohla Škoda vyřešit, jak se obratně vyhrabat ze série dementních názvů svých výrobků, do které evidentně zabředla až po uši.
Kominiq
Klasiq
Karakteriq
Kombustiq
Kraliq
Koperniq
.
.
.
kdo přišel s tím blbým stylem začínat K a končit Q
Klasiq
Karakteriq
Kombustiq
Kraliq
Koperniq
.
.
.
kdo přišel s tím blbým stylem začínat K a končit Q
Presne, robia pakáreň sami sebe. Pritom mohli nechať aj mená končiace na "ia" - však Fabia, Octavia, to neznie zle.
Pokud je tohle myšleno vážně, Škodovka evidentně uvízla ve vlastní pasti. A čtenáři pomůžou..? Kdepaq!
Kosmiq ("kosmický"), Karmaq (karma - česky i anglicky...), Klasiq (klasik), Karloq (Monte Carlo), Koburq (něm.město Coburg), Klicq (click), Kluq nebo Klucq (kluk), Kanq (Kang - hvezda v souhvezdi Panny), Kricq nebo Kriq (kriket), Kombiq (kombi), Komiq (🙂)