Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda hledá jméno pro levné SUV. Jen dvě písmena jsou daná, pomůžete?

Lukáš Volšický
Diskuze (41)

Škoda hledá nové jméno pro třetí speciální model pro indický trh. Malé SUV s délkou do čtyř metrů mohou pojmenovat tamní zákazníci, nebo mohou vybrat jeden z automobilkou už registrovaných názvů. Jaký by podle vás měl vyhrát?

Mladoboleslavská Škodovka oznámila blížící se debut nového speciálního modelu pro Indii. Lokální modelovou řadu s už prodávanými modely Slavia a Kushaq tam už v příštím roce rozšíří nové malé SUV s délkou do čtyř metrů, díky níž budoucí zákazníci dosáhnou na cenové zvýhodnění. Česká značka toho současně využila k novému marketingovému tahu a nechává indický lid vybrat nové obchodní jméno.

Nová Škoda „K…q“ bude respektovat politiku názvů SUV modelů značky, ale jinak mohou soutěžící Indové svobodně vymyslet nové modelové označení pro novinku. Připravované malé SUV od Škodovky se tedy bude jmenovat s písmeny K na začátku a Q na konci. A pokud nebudou mít dostatek fantazie, na oficiálních internetových stránkách kampaně #NameYourSkoda mohou vybrat jedno z automobilkou už registrovaných jmen.

Video se připravuje ...

I když česká tisková zpráva uvádí informace o celkem sedmi nových jménech, na webu kampaně jich najdeme pouze pět – Kwiq, Kymaq, Kylaq, Kariq nebo Kyroq. Soutěžící přitom mohou novou škodovku vyhrát a dalších deset bude vylosováno pro výlet do našeho hlavního města.

A jaké byste nové škodovce dali jméno vy? Hlasujte v naší anketě, a pokud vás napadá vaše vlastní modelové pojmenování, napište jej do naší diskuze.

Anketa

Jak se má jmenovat nové SUV od Škody pro Indii?

Kariq
Kwiq
Kymaq
Kylaq
Kyroq

Lukáš Volšický
Diskuze (41)

Doporučujeme

29. 2. 2024 13:20
Re: A co treba
Ukrad! Já doufal, že to sem ještě nikdo nedal 😡.
29. 2. 2024 11:31
Nejprodávanější EmBéčko ve Francii
KIKIRIQ
Avatar - Jenda Kudera
28. 2. 2024 20:03
třeba
Kominiq
Klasiq
Karakteriq
Kombustiq
Kraliq
Koperniq
.
.
.
kdo přišel s tím blbým stylem začínat K a končit Q
28. 2. 2024 16:03
***q
***q
Avatar - wakantanka
28. 2. 2024 14:56
Pre Indiu?
Čo takto Kotkodaq :)