Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Mercedes-Benz GLS 450d 4Matic – Proč měnit to, co funguje

17 komentářů

cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ham.
Každá značka/model má část majitelů z kategorie primitiv/zloděj/gauner/terorista/válečný zločinec, za to značky ani modely aut nemohou a vůbec to neznamená, že všichni majitelé jsou z této skupiny. A na druhou stranu to nijak nesnižuje špičkovou kvalitu třeba tohoto GLS.
traveldrive
Je zbytočné baviť sa s trollom.
Trebus
To je pravda, ale Dacie jich má míň 😄
Martin-75
Můžeš jen onanovat nad takovým autem.
Erich Šafran
Asi hodně zavidíš a sám jezdíš v trabantu.
vecernicek2
Havel taky jezdil v Mercedesu GLS s osmiválcem.
brano bleha
Asi sme nečakali, že s tým bude jazdiť za 6,5-7, ani za 8 l. Ale písať o 10-litrovej spotrebe ako FASCINUJÚCEJ? Tieto trojlitrové diesle v 5-Ke, A6 či E-čku jazdia za 7, tu je logické že to je viac, určite nič fascinujúce to ale nie je.
Dinar
Naprostý souhlas, ten 3,0 dýzl od MB je, co do spotřeby, mezi konkurencí nejhorší. Za to, za co mi jezdila gle350d, umí jezdit x5 40i, na deci stejně, a to je auto dynamikou jinde. X5 30d je pak o dva litry níž. Gls vs x7 dtto. Pokud jde o test, tohle je jen další MB v řadě, které tu dostalo nesmyslně 5 hvězd.
3_diamanty
Ten golias ma 5,2m na dlzku a vazi 2,6 tony... vzadu 325ky gumy jak z traktora ... za 10L je to urcite supis paradicka... ale fascinujuce to uz dnes nie je suhlas... to by musel dat za 7.... doba sa zmenila... a dnes uz stejne auto jazdiace za 10L akceptuje len malokto hoci je aj milionar.... tak to je
Erich Šafran
Když už si kupuji takové auto tak na něj hlavně mám a už neřeším spotřebu. A užívám si hlavně luxusu který nabízí
cizekHUNTER
Markus1
Nezabudni to porovnat s hiluxom alebo asx.
Ps: toto auto dava ovela vacsi zmysel ako to tvoje milovane gecko
Martin-75
Při váze tohoto auta je spotřeba do deseti litrů fakt paráda.
Ringhofer
Mluviti stříbro, mlčeti zlato, to mě napadlo po dvojím přečtení textu. Ale nakonec jsem se rozhodl na "chyby" upozornit.
"...opravdová lokomotiva s až neuvěřitelnou silou – Mercedes-Benz uvádí, že vlajkové SUV bezpečně utáhne až 3500 kilogramů." Je tažná schopnost takto velkého auta na úrovni 3.500 kg opravdu "až neuvěřitelná"? Těžko, spíše zde chybí část textu, kterou měl autor sice na mysli, ale nějak to z textu zmizelo.
"...běžných nástrah českého terénu se nijak nezalkne". Možná, že se nezalekne, ale možná měl autor na mysli něco jiného. Ale já to prostě nepochopil.
"být opatrnější v utažených zatáčkách, protože zejména na jízdních pneumatikách ...". Jízdní pneumatiky? Opravdu? Nebo spíš silniční?
"Upřímně, pořád nevím, co bych měl faceliftovanému Mercedesu-Benz GLS vytknout, protože asi žádné nemá.". Co nemá? Chyby? To si text musím domýšlet?
Škoda, že takto odbytý, nezkontrolovaný text je tak typický pro ACZ.
cizekHUNTER
Othello
...Standardně pohon všech kol preferuje kola zadní nápravy....terénní paket s redukční převodovkou umožňuje i jízdní režim Lock pro uzamčení pohonu ve výchozím poměru 50:50, který nadále upravuje pro co nejlepší trakce v náročnějších jízdních podmínkách....

Takhle popsané nedává moc představu jak to mají udělané, a smysl nedává ani uzamykání poměru 50:50. Na jiných autech naopak uzamčení slouží ke zrušení poměru 50:50