Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

První jízda v novém Mini JCW Countryman: Moderní divočák

13 komentářů

lamal
Z predu to vypadá na Ssangyoung, hruza co s tym porobili. Usudili, ze to uz nie je "mini" ale ten kukuč s gulatymi svetlami tomu chyba.
A nelúbi sa mi ani textura palubnej dosky a LCD tanier... aj ked na ten sa asi da zvyknut.
Mikesus
Jo. Je to hodně podobné Tivoli. Je to škoda, Mini mělo svůj styl.
Ten display se mi též nelíbí, ale chapu proč ho tam nechávají, prostě "tradice" jednoho velkého budíku.
lamal
Uvidime ake budu predaje po opusteni kultoveho dizajnu.
Ringhofer
Proč u BMW dělají mechanicky, a snad i elektronicky nejlepší auta na světě, ale zároveň jim dávají obal, který vůbec není kontroverzní, nýbrž vysloveně ošklivý? Zvenku, i zevnitř. A i když se drží trochu zpátky (aktuální 5er), stejně je to na pohled auto skoro až hnusné. Mám už dost za sebou, zažil jsem hodně abych mohl hodnotit produkt i jeho kvality. Tohle, co se děje u BMW už 20 let, mi hlava prostě nebere. Nové Mini je znovu důkazem, že v téhle firmě milují hnusný design. Nepochopitelné, když se podíváme, jaká auta posílali na trh od šedesátek po polovinu devadesátek....
pradeda777
.....protože všechny stylisty, kteří umí hezká auta, už před léty do svého design studia v Německu "přetáhla" Hyudai/Kia....
3_diamanty
Po Banglovi potopa... napriek tomu SUV vedia daleko lepsie ako klasiku 1 3 5 7 ... vedel by som si vybrat.. povedzme X3 mnam mnam
KANKUNEN
na šest piv
lamal
nesmieš uzemniť, praskol by 😁
3_diamanty
Veru... nic pre elektrikarov stamgastov 😄
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
125S
Nechápu proč poslední dobou někteří výrobci dávají textil na přístrojovou desku. To se nedá rozumně udržovat v čistotě. Po čase to bude rozdrbané z čištění.
Ringhofer
… páč je to recyklované a ekologické😃. Trend, móda a nepříjemnost. Sráží to cenu ojetiny, a to hodně.
Pepa_007
Ošklivé auto. Hnusný interiér. 🤮🤮 Mini BmW úplně zabilo. Škoda. 😠😬

A to máme doma jedno Mini.