Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Veterán

Zpět na článek

Pražské Národní technické muzeum představilo vzkříšenou černou Tatru 77a

13 komentářů

gil54
Zde píšete, že 6,35 milionu korun,
zde se uvádí, že 5,6 milionu korun.
https😐/www.novinky.cz/…i-tatry-40465023
a tady víc než 6 mil.
https😐/zdopravy.cz/…e-sumavy-199030/
Tiborek
Jednou to uvádí i s cenou za novou příjezdovou cestu a podruhé bez.
ATRa
Na prezentaci zaznělo oněch 5,4, pokud se nepletu. Bohužel jsem měl slabou baterku v mobilu, takže ji nemám nahranou. V tištěné TZ je jiný údaj - 5,4 milionu tvořilo 85 procent celkové částky. Tak jsem ji prostě dopočítal 😉.
Barry Lyndon
Tím vnitřním muselo být vidět velký prd a vnější nemá vůbec... Asi se řídilo stylem: "Uhněte, teď jedu já v Tatře za 100 000 Kčs" 😁
apoho
v době, kdy se toto auto začalo vyrábět, tak jsi potkal za den 3 auta, takže no stress! 😒]

Také si pamatuji dobu, když auta měla jenom levé vnější zrcátko. Pravé přišlo až v sedmdesátkách do povinné výbavy

Spíš bych se bál červotoče ve skeletu 😄
Barry Lyndon
Tak i tehdy bylo např. při vyjíždějí od chodníku dobrý vědět, jestli mě nemíjí cyklista nebo třeba kůň 😁 , jinak pravý zrcátka musela přijít ještě později, protože Š 105S r. v. 1985 mých rodičů pravé zrcátko myslím ještě neměla 😄
wakantanka
Povinné práve zrkadlo prišlo až niekedy po polovici 80. Presne ako píšeš 105 S to nemala, 120 L už áno, bo nadštandard 😊
gil54
Povinně pravé u nás auta vyrobená nebo dovezená po 1.1.1986, myslím.
apoho
já to nerozporuju, máte určitě kluci pravdu ale pamatuju, že se pravá zrcátka dokupovala i v Tuzexu a montovala dodatečně kutilsky ( také jsme měli Š 105 a dokupovával jsem to zrovna v Tuzexu, stejně jako středový panel a rádio Blaupunkt 😄 )
Kdo to neměl, tak byl mimo hru ( jo a anténu - laminátový prut co se pak přiháčkovával ke žlábku na střeše ) 😁
Anonym
z dob kdy byla poctivá technika a jedinečný design :yes:
Barry Lyndon
Tak výsledný dojem je naprosto impozantní (kombinace stylu Art deco s funkční aerodynamikou), líbí se mi víc než T87. Na druhou stranu byla T77 strašně těžká, dřevěná a slabá, T87 bylo asi o dost lepší auto. Nejel jsem samozřejmě ani v jedné, jen to tak odhaduju 😁
Tiborek
Poctivá technika.. Dyť je to dřevěný 😁
Barry Lyndon
Tak to je Morgan do dneška a ještě si to chválí 😁