Novinky
Také považuji parkování za stresující. Nejvíc mne stresuje jezdit půl hodiny kolem bloku než najdu místo. A druhak kdo mi auto zase odře svojí neschopností a nebo závistí.
A to asi je stresující pro 100% řidičů.
A to asi je stresující pro 100% řidičů.
Mikesus vi, že většinu trápení současného světa způsobuje generace X. Takže za tím budou oni.
Potrefená husa co?
Naprosto nesouvisející s tímto.
Ale jestli ti do této generace patříš, jen dokazuješ, že obsahuje opravdu spoustu zoufalcu.
Naprosto nesouvisející s tímto.
Ale jestli ti do této generace patříš, jen dokazuješ, že obsahuje opravdu spoustu zoufalcu.
Tohle není nic než propaganda Helmutů. Zkrátka těžká demagogie a zvrácenost. Jen si vyberu fakta, která se mi hodí a použiji je ve smyslu, jaký se mi hodí. To je celé.
Proč třeba sakra dělali ten průzkum mezi řidiči rodin S DĚTMI??? 😲 Jaký má probůh smysl v rámci zjišťování preferencí řidiče rozdělovat na tuto skupinu?!??? Řidič single nebo bezdětný nebo starší řidič nemá garáž? Nepotřebuje parkovat????
Ale dobrá fraška od VW :yes:
Proč třeba sakra dělali ten průzkum mezi řidiči rodin S DĚTMI??? 😲 Jaký má probůh smysl v rámci zjišťování preferencí řidiče rozdělovat na tuto skupinu?!??? Řidič single nebo bezdětný nebo starší řidič nemá garáž? Nepotřebuje parkovat????
Ale dobrá fraška od VW :yes:
Já tomu rozumím tak, ze Slepice v SUV a automobilka zkoumá, jak zvýšit prodeje.
Jamme
potrefena slepice .. absolutni muIticizek 😁 😁 😁
Jestli to nebude tím, že řidič bez rodiny nepotřebuje větší auto?
Co se sereš do toho jaké kdo potřebuje auto?
Lebo vodic s rodinou vacsie auto potrebuje.
Velké auto si může koupit kdo chce a je fuk co tam vozí, jestli děti a nebo nějaký “náklad”…
Aha. Vše není dostupné. Co vyrábí Ford? Vyrábí se jen SUV, protože jsou lidi líný nastupovat do auta.