Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Honda má novou značku elektromobilů pro Čínu. Je to Ye

Japonci se vrhají na čínský trh, který stále více dává přednost elektrickým autům. Honda si pro ně proto přichystala novou značku Ye a hned tři nové modely.
Zpět na článek
20. 4. 2024 14:04
20. 4. 2024 20:21
Avatar - Horký Rom
20. 4. 2024 14:04
moc líbí
Honda je přímo synonymem konzistence a kontinuity a už skoro tři roky nám vtlouká do hlavy, že se její elektromobily budou jmenovat e:N(něco). Ve světě už máme pět e:N modelů, proto se nová, právě potvrzená řada elektromobilů bude jmenovat, chvíle napětí… Ye.
OK, jsou sice (prozatím oznámeny pouze) pro Čínu, ale stejně… Ale abych jenom nehejtoval – čerstvé novinky vypadají dobře, což je asi podstatnější, než chaos v názvosloví.

Hondy Ye P7 a Ye S7 jsou identické, liší se pouze designem přídě (a možná zádě), jedná se o crossovery, ale s poměrně nízkou stavbou karoserie a jen mírně zvýšenou světlostí, což je rozhodně pozitivní. Divoké koncepty z roku 2021 už moc nepřipomínají, ale to nevadí, protože vypadají pěkně. Jsou ostře řezané, proporčně vyvážené a příjemně atletické, nebude problém je rozpoznat. Jinými slovy – nejsou hnusné ani anonymní. Jistě, nevypadají jako hondy, jak je známe (jak je vlastně známe?), ale na změnu filozofie designu si musíme zvykat u všech značek.

P.S. Víkendové vedejko videjko revolučního Hyundai Ioniq 5 N od Muldixe :yes:
https://youtube.com/watch?…
Rozbalit vlákno
0
Avatar - pradeda777
20. 4. 2024 20:21
Zkrato-
-vozy Hondu nezachrání :-(
Rozbalit vlákno
1