Motorky
Pxxxxs80
0
Že by konečně dohnali Hondu? 😂
BMW CE 04 - tichá evoluce :yes:
https😐/youtube.com/watch?…
https😐/youtube.com/watch?…
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
chcíplý pes
Karese
K tomu není co napsat víc. Motorky už přestávají být pro radost. Chybí mi u nich čím dál víc charakter a to, co je dělalo jinými mezi konkurencí. Tahle přetechnizovaná monstra budou do 10i let neprodejná, jelikož opravy přestanou být rentabilní.
...asi stárnu, ale jsem rád za ještě stále relativně normální stroj bez většiny moderních fičur, které jsou po čase jen ke zlosti.
...asi stárnu, ale jsem rád za ještě stále relativně normální stroj bez většiny moderních fičur, které jsou po čase jen ke zlosti.
:yes: Je to tak. Motorka není daily do města, pokud není řeč o skútru pro kurýra a pod. A ten je tak jako tak automat.
Jezdim daily na skutru s CVT do města už 8 let (tedy tu část roku, co to jde)... a i tak je to radost v kolonách 😁 Ale chápu jak to myslíte... Muj sen je Afrika s automatem 😁 😁 ukamenujte mne ! 😁 Jo a má to nižší ekologickou stopu, než Donvituv EV a žere to 2,2 na sto
Takze to žere ve městě skoro stejně jako tvoje corolla 😒]
No, v určitých trasách jo 😁 Ale zase skútr to umí v každé situaci 😁
Nejaký obratný naháč či niečo podobné je tiež fajn do mesta a hlavne sa s tým môžeš krásne preštrikovať kolónami.
Automat u auta je fajn ale u moto za mňa zatiaľ “no go” aj keď je pravda že rychlo radenie (QS) je hodne návykové. Však nech to chlapci skúšajú, zakaznikov na to určite nájdu.
Automat u auta je fajn ale u moto za mňa zatiaľ “no go” aj keď je pravda že rychlo radenie (QS) je hodne návykové. Však nech to chlapci skúšajú, zakaznikov na to určite nájdu.
Když přesně na tohle je postaven skútr 😁 Naháče radši mimo město
Jak tak koukám, zase na to nadávají prakticky jen motorkáři-teoretici. Hele, v jste plivali i na quickshiftery a přitom my, co opravdu jezdíme, je dnes máme úplně všichni. No exceptions, doslova! Tohle bude taky užitečný pomocník při přejezdech.
Neházej mě prosím s Vámi "VŠEMI" do jednoho pytle. Jezdím od 12 let dalších víc jak 40 a o tyhle složitosti nestojím a nikdy stát nebudu. Tím nechci napsat, že to stojí za h, ale mám rád, když motorka dělá to co chci já a ne naopak. Každý to prostě máme jinak v hlavě nastavené.
Přeju Ti hodně lenošících km 😉
Přeju Ti hodně lenošících km 😉