Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNostalgické pětidveřové Suzuki Jimny se v Austrálii prodává za necelých 600 tisíc
8 komentářů
A Paul
10
Ignorantští Australané nepochochopili, že budoucnost je čistě elektrická abych tady parafrázoval zdejšího dvorního šaška 😒]
Anonym
4
A hlavne Tesla má tu roadshow preci s tím svým předraženým šuntem 🤣
Anonym
Příspěvek podléhá schvalování.
Arese
1
😒] 😒] 😒] :yes:
apoho
divné. V Austrálii, která je v cenové úrovni zboží odskočena od Česka zhruba o 50% a v platech o 100% se prodává toto auto za 600 000. U nás by podle toho mělo stát asi 400 000 Kč a ono to normální krátké Jimny pritom stojí dovezené z Německa 700 000.
Někde udělali někteří soudruzi chybu :-!
Někde udělali někteří soudruzi chybu :-!
Pokud se dobře pamatuji, tak to auto u nás začínalo na 429 a v plné výbavě bylo za cca 500. Problém je, že to auto v podstatě nešlo koupit. Stavil jsem se do Suzuki cca týden po zahájeni prodejů v ČR a dealer mi řekl, že za ten týden má objednávky tak na dva roky dopředu a vůbec nevěděl, jestli by mi byl to auto případně někdy schopen dodat.
To se projevilo i na ojetinách, kdy se tříleté auta prodávaly kolem 800 a navíc to byly i pasti. O jednom jsem někde viděl i článek, kdy auto za takové peníze s nízkým nájezdem bylo v zahraničí utopené při povodni.
To se projevilo i na ojetinách, kdy se tříleté auta prodávaly kolem 800 a navíc to byly i pasti. O jednom jsem někde viděl i článek, kdy auto za takové peníze s nízkým nájezdem bylo v zahraničí utopené při povodni.