Novinky
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Trofim Lysenko
Trofim Lysenko
apoho
tak seriozně, že ti bude umožněno diskutovat pouze pod jedním profilem v horším případě, v lepším - vůbec ze žádného😆😂🤣
apoho
tak Trofime Lysoviči, před chvilkou jsem vyplnil dotazník spokojenosti s portálem auto.cz a jako podnětnou připomínku jsem upozornil na tvé multinicky. Věřím, že se voda vaří!
Doufám, že podobně učinili i další diskutující 😄
Je vidět, že se na CNC začali konečně seriozně zabývat tvou existencí! :yes:
Doufám, že podobně učinili i další diskutující 😄
Je vidět, že se na CNC začali konečně seriozně zabývat tvou existencí! :yes:
Anonym
Souhlas.
Povinné video, povinné školení, povinná volba jednotné kandidátky Zelené fronty ... to je cesta vpřed, to je cesta vybudování nové, lepší společnosti.
A kdo nesouhlasí, pěkně ho onálepkujeme. Nepřítel lidu, buržoazní nacionalista, vesnický boháč, nebo sionisticko-titovský zrádce už je moc zprofanované, ale vidím, že @Bratricek a spol. už vymysleli něco nového, "zpátečníci".
Nekoupil sis iPhone Max nebo Teslu Cybertruck? Jsi zpátečník! Vždyť Tesla Cybertruck je rychlejší než Porsche! Takže soudruhu občane, šup s Fabií na vrakáč a mazej si koupit Cybertruck, ať vybudujeme novou, lepší společnost bez zpátečníků!
Válka je mír
Svoboda je otroctví
Nevědomost je síla
Povinné video, povinné školení, povinná volba jednotné kandidátky Zelené fronty ... to je cesta vpřed, to je cesta vybudování nové, lepší společnosti.
A kdo nesouhlasí, pěkně ho onálepkujeme. Nepřítel lidu, buržoazní nacionalista, vesnický boháč, nebo sionisticko-titovský zrádce už je moc zprofanované, ale vidím, že @Bratricek a spol. už vymysleli něco nového, "zpátečníci".
Nekoupil sis iPhone Max nebo Teslu Cybertruck? Jsi zpátečník! Vždyť Tesla Cybertruck je rychlejší než Porsche! Takže soudruhu občane, šup s Fabií na vrakáč a mazej si koupit Cybertruck, ať vybudujeme novou, lepší společnost bez zpátečníků!
Válka je mír
Svoboda je otroctví
Nevědomost je síla
amerlock
jo, kdyby ty nové miníky měli motor 2 litr jako stávající JCW, tak bych pánev na palačinky určitě odpustil.
Akorát, že už je mít nebudou a tak jsem na pochybách o smyslu pro lidi, kteří mají rádi svižné a zábavné svezení a nemusí jenom předstírat něco
Akorát, že už je mít nebudou a tak jsem na pochybách o smyslu pro lidi, kteří mají rádi svižné a zábavné svezení a nemusí jenom předstírat něco
Dinar
interier by byl taky, nebýt toho digitálního ciferníku velikosti palačinkové pánve.
Gvick2
Super video, natvrdlí roztleskávači EV by to měli vidět povinně.
https😐/www.youtube.com/watch?…
https😐/www.youtube.com/watch?…
KANKUNEN
Já na to klikl a viděl toho magora po 14té minutě. Tupý tabulkový drtič. Proč kupovat šunku od kosti, když se nažereš levněji z dietního salámu.
by to měli vidět povinně: https😐/youtube.com/watch?…