Ty si navymýšlíš... za mě je Civic dobrá "obálka" 😄
Ozzman
1
Mít kombík, je to velmi dobrá obálka, takhle jen dobrá 😁 Nebo alespoň sedan
Emel
1
Jo, kombík Civicu většinou chyběl... a když jednou ne, tak z toho Honda udělala odstrašující případ. Ale Mazda CX-30?
Ozzman
1
Tak pokud zapátráš do 90tek, tak tam už taky byl jednou pokus o Civic kombi... a i tehdy to dopadlo velmi... zvláštně 😁
Jo, CX-30 bych taky nepotřeboval, já obecně mazdí SUV nějak nemusím, příjde mne, že ten vzhled klasickych aut Mazdy poslední dekády na SUV moc nepasuje.
KANKUNEN
1
To je mama car. Práce, nákup, sem tam výlet. Ta Honda v té velikosti ma rypák buchanky. Nepřijatelné
Ozzman
1
To by se pak mohlo líbit Barikovi 😁
Anonym
2
Duo Buchanka co za 35 let nebylo schopno zjistit, že GAZ A UAZ vyrábí dalších 8 jiných dodávek a pikapů 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
MEGAROFL
https😐/autoplatform.ru/lineup
Můžete se dovzdělat
webpaja
1
Dobré tak pro vodkou zkropeného mužika.
Anonym
2
určitě a proto se Sadko třeba prodouvá v Austrálii, Gazelly a Valdaje v Turecku, kde se i montují a další stroje jezdí po půlce jižní ameriky 😄
Buchanka a Hunter sou terénní speciály pro sibiř, stepi, pouště a hory. Nebo pro nadšence a e😜edice. Nikdo si nekoupí Buchanku na rozvoz housek kolem Petrohradu, jako si asi nikdo nekoupí Inoes na cestu do kina nebo starej Defender na pravidlné cesty Praha - Miláno 😄 😄 😄 A pokud koupí, ví přesně do čeho jde a že to používá naprosto nevhodným způsobem.
Tj není nejmenší důvod si kupovat buchanku, pokud jí nepotřebuju když si můžu koupit Gazelle, Valdaj, Sobol, Next, Atlant, Argo, UAZ pickup a státní instituce maj ještě Aurus Arsenal.
speedfred
0
A ten kombík bol celkom pekný. Kámoš ho mal s nejakým motorom VTi 1.8 a myslím 160PS (alebo 180??)
lamal
1
Aerodeck bol v pohode, kopa fajnych motorov...
ptr078
2
Tak honda je v eu mrtva, tej uz nepomoze nic, vyroba stiahnuta, coraz viac aut tahaju z ciny, r.i.p honda
Ozzman
2
Koukal jsem na US Accord, za cca 700 tisíc v přepočtu samozřejmě, by tu byl s dvoulitrem v turbu a automatem... to bych si nechal líbit
ptr078
1
Uprimne ma dizajnovo nic od us hondy/acury neoslovuje a co pozeram testy, tak to za velkou mlakou nejak technicky uz tiez nie nic moc oproti mazde/ toyote. Takze v ceskoslovenskych podmienkach, keby som musel kupovat japonca dnes rozhodoval by som sa medzi mazdou 6 a corolou kombi a vyhrala by s urcitostou mazda a do predajne hondy by ma ani nenapadlo ist. Co je smutne, lebo vzdy som si vravel, ze ked budem velky, kupim si accord kombi
Ozzman
1
Accord má jednu věc a to je právě ten turbo dvoulitr a je to už dostatečně velké auto, na rozdíl od Civicu hatchback. Jinak Mazda 6 je už vyprodej a pokud není ve vyšší výbavě, nějak v mých očích zestárla. Já zvolil to třetí o čem mluvíš.
ptr078
1
Tak mazda je stara, ale videl som ponuku 2.5 vo vybave 20teho vyrocia + zimne obutie za 38, co sa mi zdala celkom dobra ponuka
Ozzman
1
Což o to, to je v kontextu cen D segmentu a absence aut v této kategorii asi dobrá nabídka, nicméně já osobně bych tolik za ten starý model už nedal, zas tolik se mi už nelíbí 😁 Mne osobně by dávala 2.5 (byt i v nizsí vybave) smysl za 800-850, jako končící model. To bych asi uvažoval 😊
ptr078
1
No je to velmi smutne, dnes ma clolvek vo vrecku 1m cz a nema za to co normalne kupit
Accord už turbo dvoulitr dávno nemá, to byla předchozí generace. Je to jenom hybrid.
Turbo dvoulitr jedině Acura TLX, ta má i šestiválec.
ptr078
1
Pravdu mas
https😐/youtu.be/mtM-fdhadxE?si=dHpnpptEGT6uWz2r
Alrah83
0
Mám zr-v stejný motor, původně jsem hodně zvažoval cx-5. Zkuste se svést třeba vás osloví 😄
ptr078
3
Tak cinsku haraburdu za japonsku cenu by som teda nechcel 😀
xxc
0
je v tom nejaky rozdiel? sikme oci, vyroba mimo eu, preco je japonske auto dobre, korejske tiez a cinske nie?
ptr078
1
Ja skor narazam na to, ze nam vadia cinske lacne auta, ale ked na tej istej linke na to nalepia odznacik hondy, volva, bmw ..atd, tak uz je to ok
twistedTSD
0
Japonec není nepřítel.
ptr078
0
Este raz, aky je rozdiel pre europskeho zakaznika mezdi hondou zrv zmontovanou v cine a cinskym autom zmontovanym na tej istej linke
Mikesus
0
A evropské zrv se vozi z čínské linky?
ptr078
0
Tak honda uz v europe nema ziadne vyrobne kapacity, ked zrusili swindon, zr v je vyrabana v gac huang pu ak mam spravne info
Mikesus
0
No já jsem našel, že se vyrábí i v Japonsku mj. Tak se ptám, kde se vyrábí pro Evropu, to jsem nenašel.
Arese
2
...ztracená značka, protože už dávno rezignovala na vkus a potřeby evropských zákazníků a ještě to zazdila nesnesitelně vysokými cenami. Výsledkem je, že jejich tržní podíl na trhu EU za poslední roky brutálně klesl a klesá stále dál...
Jo, CX-30 bych taky nepotřeboval, já obecně mazdí SUV nějak nemusím, příjde mne, že ten vzhled klasickych aut Mazdy poslední dekády na SUV moc nepasuje.
MEGAROFL
https😐/autoplatform.ru/lineup
Můžete se dovzdělat
Buchanka a Hunter sou terénní speciály pro sibiř, stepi, pouště a hory. Nebo pro nadšence a e😜edice. Nikdo si nekoupí Buchanku na rozvoz housek kolem Petrohradu, jako si asi nikdo nekoupí Inoes na cestu do kina nebo starej Defender na pravidlné cesty Praha - Miláno 😄 😄 😄 A pokud koupí, ví přesně do čeho jde a že to používá naprosto nevhodným způsobem.
https😐/sollers-auto.com/…/about/products/
Tj není nejmenší důvod si kupovat buchanku, pokud jí nepotřebuju když si můžu koupit Gazelle, Valdaj, Sobol, Next, Atlant, Argo, UAZ pickup a státní instituce maj ještě Aurus Arsenal.
Turbo dvoulitr jedině Acura TLX, ta má i šestiválec.
https😐/youtu.be/mtM-fdhadxE?si=dHpnpptEGT6uWz2r