Novinky
Ty digibudíky působí strašně lacině. Dneska to má každé auto a tudíž se vytrácí jakákoli vyjímečnost auta za €130.000+
Je to tak, displej zjednocuje autá naprieč značkami a potom Porsche 911 pôsobí (v tomto ohľade) rovnako ako Ford Focus. Ten otáčkomer tam zachovať mohli. 😒
Ale aby som len nekritizoval, aspoň nechali dizajn klasického okrúhleho otáčkomeru, to BMW v digiprístrojovke nedokáže dodnes.
Ale aby som len nekritizoval, aspoň nechali dizajn klasického okrúhleho otáčkomeru, to BMW v digiprístrojovke nedokáže dodnes.
by bylo potřeba zmínit též (Carrera přes 2000 EUR, GTS přes 11 000 EUR!) Marketingově GTS prezentují jako zlepšení, ale hybridizace byla provedena hlavně s cílem snížit emise a ne jízdní zážitky. S mild hybridem nemám problém, ale čekal bych tak nárůst hmotnosti do 20-30 kg, na Porsche je 50 kg dost... A cenová politika 911 je slušně řečeno velmi odvážná a dle mého přehnaná..
Dle mého obecně se Porsche nebude v moc dařit, pokud nedojde ke změně strategie/pohonů. Řada 718 končí (ICE), tedy velmi prodávávané a nejdostupnější " pravé " Porsche, o BEV verzi bude asi minimální zájem. Macan- jeho BEV only varianta rovněž, bude prodejně zaostávat za dosavadní ICE verzi, Cayenne- koncepčně staré auto, nová Panamera- slabé V6 a stejně jako u Cayenne plug-in hybridizace V8, která je u zákazníků neoblíbená... Nebo to vidíte jinak?
Dle mého obecně se Porsche nebude v moc dařit, pokud nedojde ke změně strategie/pohonů. Řada 718 končí (ICE), tedy velmi prodávávané a nejdostupnější " pravé " Porsche, o BEV verzi bude asi minimální zájem. Macan- jeho BEV only varianta rovněž, bude prodejně zaostávat za dosavadní ICE verzi, Cayenne- koncepčně staré auto, nová Panamera- slabé V6 a stejně jako u Cayenne plug-in hybridizace V8, která je u zákazníků neoblíbená... Nebo to vidíte jinak?
Jo, Caymany boli mimoriadne obľúbené a bol problém ho kúpiť, boli poradovníky. 911ka je cenovo iná liga a teraz toto GTS je už cenovo brutal, s nejakou výbavou atakuje 200t eur a za to už by som chcel Ferrari.
Osobne si myslím že koniec 718 je veľká škoda. Entry model nebol až tak drahý a na pomery Porsche už vôbec nie na to čo jazdne ponúka.
911 992 mi opticky príde už celkom veľké auto aj keď dizajnom sa im to darí ešte slušne maskovať. Tú veľkosť vidno hlavne zozadu.
Taká 991 GT3 či Touring by bol ideál. 😍
911 992 mi opticky príde už celkom veľké auto aj keď dizajnom sa im to darí ešte slušne maskovať. Tú veľkosť vidno hlavne zozadu.
Taká 991 GT3 či Touring by bol ideál. 😍
Více mě zajímá, kolik by to vážilo bez těch elektrických blbostí. "Jen" kilo není úplně jen. Pořád je to nárůst hmotnosti. Dost možná to mohlo mít o 50kg méně, než předchozí generace a přesto vyšší výkon díky novému motoru. A to by bylo zaručeně lepší řešení pro tento model.
Docela by mne zajímalo, čeho tím dosáhli. Předpokládám, že účelem bylo snížit spotřebu (produkci CO2), tak o kolik …
Z technických údajů plyne, že snížení spotřeby cílem nebylo, nová Carrera GTS má psanou spotřebu dle WLTP na německém webu Porsche 10,5-11,0 l, 239-251 gCO2/km, stávající Carrera GTS má psanou spotřebu 10,4-11,4 l, 236-258 gCO2/km, takže na spotřebu je to šul nul.
Pak nechápu tu potřebu přetechnizovanosti. Tohle udržet dlouhodobě v provozuschopném stavu bude dost oříšek. Už teď jsou obyčejné díly od Porsche za ledvinu a turbo s integrovaným 11kW generátorem? To je tak se upsat dealerovi na roční otrockou práci bez mzdy.
No jednak Porsche jsou docela spolehlivá (na poměry výrobců sporťáků)
https😐/cars.usnews.com/…able-luxury-cars?…
a druhak si je nekupují lidé co musí prodávat ledviny aby si něco koupili.
https😐/cars.usnews.com/…able-luxury-cars?…
a druhak si je nekupují lidé co musí prodávat ledviny aby si něco koupili.
A ono 1670 kg pohotovostná hmotnosť nie je zrovna ľahké auto, podobne vážila moja 340i s xdrive.
Každopádne chápem, doba a emisné predpisy nepustia. Zrejme tých 61 koní naviac vyváži 50 kíl nadváhy, len tých 61 koní by ľahko dosiahli tým prevŕtaním motora z 3,0 na 3,6 l a bez pol metráku navyše (otázka je, načo tak zväčšili objem motora, keď takmer celý výkonový prínos zabezpečil elektromotor).
Je mi jasné, že ak niekto vymaká ten hybrid, bude to Porsche, ale celkovo ten prínos mi príde nevýznamný v porovnaní s negatívami. Baterka s 1,9 kWh je malá, prínos ku spotrebe bude zanedbateľný. Zrovna Porsche ako výrobcu ultradrahých áut nič netlačí do toho, aby spravila z 911ky hybrid, mohli by ju robiť naďalej čisto spaľovaciu a holt emisné pokuty by preniesli do ceny a zrejme by to nebolo drahšie ako tento hybrid (ono napokon aj tá extra zložitá technika hybridu sa do ceny preniesla výrazne, viď tých 170t eur).
Pozdava sa mi este EV turbo, okrem reakcii by mohlo mat vyhodu v zivotnosti a odpadne jeho dochladzovanie.