Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alfa Romeo uvádí nové speciální edice Tributo Italiano. Začínají od 1,2 milionu

10 komentářů

Pepa_007
Giulietta bude?
Kdy ukončí Giulii?
Uz budou jen francouzská SUV s logem Alfy?
A krásná jména jako je např. ALFA ROMEO JUNIOR?
😅😅😅😅
Škoda této automobilky. Byla protkána italskou krví. Teď? Už jen francouzská kopie něčeho...... 😠 Sterilní. Elektrické nic.....
iudex
Giulia tu stále je a je to skvelé auto, tak nerozumiem tomu plaču, akoby ju zarezali a nebolo už čo kúpiť. ;-\
del42sa
Alfa Junior

Alfa Gothaj

Alfa Mortadella
Nebo Nebo
Na 1.2 a oni tam dají dvoulitry... Proč? Já myslel, že stellantis má rád tříválce 😒 😒 ;-\
del42sa
neboj už chystají dvouválec 😁
Nebo Nebo
Tak to doufám 😁 😁. Možná by si stellantis přál i půl válce, bez turba, ale se superchargerem :-!
I jednoválec dle stellantisu by podle mě stačil.
iudex
Tributo Italiano modely vyzerajú parádne, pekne vyšperkované a vizuálne asi vrchol daných modelov. Na druhej strane neviem, či je to cesta, ktorou sa zvýšia predaje. Ja som sa napr. o Giuliu zaujímal, vyskúšal, dal si spraviť ponuku a teda problém rozhodne nebol v tom, že si ju neviem vyšperkovať podľa potreby. Problém bol naopak v tom, že čím vyšperkovanejšia Giulia, tým menej zmyslu mi dávala. Pretože napriek kvalitám (bežnej) Giulie je to stále iba štvorvalec a tam za mňa ako takú psychologickú hranicu vnímam sumu 50000 eur. Avšak už normálne, vybavenejšie Giulie atakovali 60t a to je proste za štvorvalec príliš. Tributo Italiano za 1,6M Kč (cca. 64t eur) je ďaleko za hranicou prijateľnosti. Ako klinec je fakt, že (aspoň u nás) Alfa ani nevie dať zľavu, ktorá by tú cenu trošku znormalizovala (len jednotky percent).
speedfred
Giulia a Stelvio sú parádne jazdiace autá a hlavne majú stále pekné interiéry aj napriek digitalizácii (zdravím do BMW).
Ako píšeš, najväčší problém s povesťou (dedičstvo minulosti) je hlavne cena. Fakt to vyletelo až nechutne a hlavne zamrzí to keď viem za koľko sa dala kúpiť QV pár rokov dozadu. Teraz máš za to síce vyšperkovaný ale stále len usss.raný 4 valec.
iudex
Za "ussssraný štvorvalec" treba dávať Pradedov copyright. 😁
Ono najviac zmyslu mi dávajú tie nižšie výbavy, napr. Sprint, je tam už 280k, štvorkolka, automat, už slušná výbava a reálna cena pod 50t: https😐/suchen.mobile.de/…uge/details.html?…
speedfred
Od Dedu som si práve dnes zabudol pýtať povolenie.
Toto nevypadá až tak zle ale chcelo by to ešte niečo na štýl "QV paket" z exteriéru.
2L sú vcelku fajn a idú ešte slušne ladiť keby sa málilo 280 kobýl.