Testy
"Přiznávám, přes týden jsem ho trápil pražskými kolonami a o víkendu zase rychlými přelety po dálnici D1" Priznavam sa aj ja, ze nerozumiem tej nevoli urobit testovaci okruh spotreby (mesto, okreska, dialnica) v testoch na Auto.cz. Vzdy to konci vetou, ze to zralo vela, lebo... (som auto pouzival na osobne ucely a nejaky test mi je ukradnuty, nebudem sa snad obmedzovat).
Nevadi to ani novemu panovi Sefredaktorovi ? Hodnota testov tym trpi... mohli by sa o to zaujimat aj dealeri, ktori poziciavaju auta na test.
Nevadi to ani novemu panovi Sefredaktorovi ? Hodnota testov tym trpi... mohli by sa o to zaujimat aj dealeri, ktori poziciavaju auta na test.
Přesně, hodně kanálů na Youtube co sleduji mají nějaké normované trasy, často i víc druhů aby ukázali rozdíly v pohonech a spotřebách. Ale tyhle - často vysoké - spotřeby typu jezdil jsem jen do práce v koloně a pak jsem zkoušel dynamiku na dálnici a za týden tam svítilo XY litrů, to nemá žádnou vypovídající hodnotu.
On po těch letech ještě někdo očekává od autocézet nějakou profesionální úroveň?
Musí nám stačit, že před pár dny tu 3.0 TDI v Audi S6 jelo jako z praku, ale 21" kola na vzduchu mlátily a auto bylo nepohodlné a dnes nám 3.0 TDI jede jako lemra, ale vzduchový podvozek na 21" kolech je balzám. Takže to je vše jasné.
Musí nám stačit, že před pár dny tu 3.0 TDI v Audi S6 jelo jako z praku, ale 21" kola na vzduchu mlátily a auto bylo nepohodlné a dnes nám 3.0 TDI jede jako lemra, ale vzduchový podvozek na 21" kolech je balzám. Takže to je vše jasné.
Buď rád, že tam napsali správně, že ten motor je V6 TDI a že to má hydroměnič, to je docela úspěch, nemužeš chtít vše 😁
Zajimavost - soused ma predchozi A6 Allroad (kupoval novy tesne nez prisla nova generace) a koupil ten slabsi dieselovej trilitr a tam davali DSG. Problemy od 40 tis km, nekolikrat v servisu, nikdy to nevyresili. Proste nekdy radi nesmysl, jindy preradit nechce ani manualne padlem ho nepremluvis, jeden z 10 rozjezdu to cuka jako splaseny. Znamy problem, reseni neexistuje.
Rikal mi jak je nastvany ze nepridal par penez a mohl mit silnejsi trilitr s hydromenicem. Ze nemel problem s penezma, to uz je maly cenovy rozdil, jen si proste rikal, ze ten silnejsi nepotrebuje. Chyba.
Rikal mi jak je nastvany ze nepridal par penez a mohl mit silnejsi trilitr s hydromenicem. Ze nemel problem s penezma, to uz je maly cenovy rozdil, jen si proste rikal, ze ten silnejsi nepotrebuje. Chyba.
I ty jeden, to skoro zni jakobys naznacoval, ze kdejakej youtubackej selfpromoter, resp. dvojice "moderator+kameram" s par GoProckama zvladnou delat lepsi praci nez mistni redakce?! Takova nehorazna pomluva... 😒]
No právě, je to taková blbost co si v podstatě člověk udělá i sám s testovacím autem za odpoledne. Já když v danou dobu porovnávám nějaká auta tak se taky snažím jezdit stejné trasy, na kterých vynuluju palubní počítač. Ne že bych spotřebu nějak řešil, ale když už zkouším, tak držet se jedné trasy a vynulovat palubák je fakt to nejmenší.
Tiež si myslím, že by to recenziám prospelo. A ak by pridali niečo navyše (fotka kufra s rozmermi, hluk vnútri, koment servisáka na predchádzajúcu/príbuznú generáciu, presnosť spotreby dotankovaním), tak top a bez veľkej námahy.
PS: minule ma zaujalo, že pri X7 40d vyšla Marošovi Čabákovi trimix spotreba 7,9l (pri porovnávacom teste s EV9) a potom 9,6l (pri porovnávaní s GLS). Tak buď je pod videom preklep, alebo neviem kde je problém. Moja jazda X7 40d po okreskách (kopčeky a zákruty) a dedinách, 150 km, priemer 57 km/h asi nebude reprezentatívna, ale 6,4 l/100 km ma fakt prekvapilo.
PS: minule ma zaujalo, že pri X7 40d vyšla Marošovi Čabákovi trimix spotreba 7,9l (pri porovnávacom teste s EV9) a potom 9,6l (pri porovnávaní s GLS). Tak buď je pod videom preklep, alebo neviem kde je problém. Moja jazda X7 40d po okreskách (kopčeky a zákruty) a dedinách, 150 km, priemer 57 km/h asi nebude reprezentatívna, ale 6,4 l/100 km ma fakt prekvapilo.
To je ten pořad s jedním malým plešatým a druhým mladým chytrolínem? Viděl jsem kus testu GLS vs X7 a ten mladý tam sypal soudy o autech z doby, kdy chodil max. do školky, tvářil se, že jezdil prakticky vším, co se za posledních min. pětadvacet let vyrobilo a měl vždy na vše jasný názor. Chvíli jsem to sledoval, ale když říkal, že ty šestiválcové dýzly bmw měly vždycky problém se spotřebou, příliš vysoká, tak jsem to vypnul. 😁
Auto krásné - prodleva, já s 3.0TDI jezdil sporadicky, prodleva mne nepřišla (silnější verze 55TDI), ale je fakt, že u řady nových aut (podotýkám čistě spalovacích), bez ohledu na použitou převodovku či benzín/naftu pod kapotou, jsem se u nejnovějších verzí doškal jisté prodlevy reakce, či nutností dát více plynu (podotýkám, že ty rozjezdy jsou často horší i u manuálu). Bude za tím zcela jistě snaha plnit emisní limity. Divím se však, že tím trpí i mildhybrid, kde bych tuto prodlevu považoval právě za příležitost pro těch pár KW z elektrogenerátoru.
p.s. do tohoto patří TFSI ! 😁
Santík hybrid automat v nafte ho už neponúkajú.
Poriadny kopanec do chrbta je to pravé. :-!
Jak říkám, větší zábava mne příjde s 2.0 TDI než s 1.5 TSI 😁
Nejaky 1.5 tsi je oproti tomu jen blby vtip. Zrovna v nem obcas jezdim v Karoqu - motor dobry, tichy, i slusne jede, nezere … ale je to uplne o nicem, nejvetsi nuda pod sluncem.
Mám stejnou zkušenost s 1.5 TSI v Karoqu i O4 předface. Dynamické parametry jsou naprosto ukázkové, ale nějak to je o ničem ho točit. Naopak já jsem jezdil až po zkušenosti s patnáctkou starší 1.4TSI 110kw a ten byl mnohem lepší.
Teď jsem vlezl do konfigurátoru Audi a jak A6, tak i A7 běžně nabízí 3.0 jako verzi 55TFSI.
A samozřejmě mají DSG jakožto S-Tronic a Quattro Ultra - což je poněkud sofistikovanější věc, než Haldex.
To mi spis pripada jako zalepeni nejakeho technickeho nedostatku. Na techto autech je odvedeno prilis mnoho prace na to, aby to takhle naladit chteli.
Jinak ty dieselove trilitry VW Audi maji hromadu problemu se zivotnosti, co jsem tak zjistoval. Mercedes a BMW maji tyhle dieselove trilitry tak trochu nesmrtelne, 250 tis km neni co resit (kdyz pekne menis okej) a s klidnym zachazenim a poctivym servisem pul milionu bezne. Audi / Tuareg 80-120tis km a uz v tom litas, s*r* se tam vsechno, servisaci ti reknou presne jak jdou revize motoru ze za poslednich 15 let pulku problemu VW ani nikdy nevyresili a tu druhou pulku co vyresi, tak tam zase neco jinyho rozdrbou. A jestli to jezdi za 8-9 na sto, no to si muzes rovnou vzit benzin a jezdit za 10-11 a mas klid (dokud se nepototo neco elektrickyho na mild hybridu, protoze to je taky libovka na opravovani).
Při lehkém stlačení plynu auto drží nějaké nízké otáčky, protože otáčky = emise, takže aby to tak nějak jelo na skoro volnoběh a při rozjezdu když chceš dynamiku, musíš na tom stát jak na rýči = hodně emisí = mimo měřící cyklus tento styl jízdy 😁 Ale budu rád, když to tady někdo znalý vysvětlí.
No tak s tím 3.0V6 jsem to netušil, já jsem vždy slýchával, že právě tahle motorizace je u Audi taková volba na jistotu.
No v recenzích koncernových aut s DSG se tady píše velmi často, že snaha o rychlý odpich z křižovatky je marná, protože rozjezd má prodlevu třeba sekundu.