Novinky
Chcem vidiet, ako by motor s maximom krutiaku 118 Nm az v 4500 otackach tahal 1000 kg prives. Tipujem, ze po odtiahnuti toho privesu bude treba menit spojku. Takisto by ma zaujimalo, ako by to s tym privesom slo do nejakeho tiahleho stupania. Auta s tymito pidi motormi by mali mat zakazane tahat cokolvek, aj vlastny tien za sebou 😊
Zase jeden "odborník", čo z dvoch čísiel vyčíta všetko. Bež im povedať, že píšu blbosti a určite to auto nebude zvládať, čakajú na teba...
Asi keď také info dávajú, tak to majú otestované, že to ide, nie? Škoda 120 mala len o málo vyšší výkon ako polovičný voči tomuto, a nedá sa povedať, že by nezvykla ťahať prívesy.
Asi keď také info dávajú, tak to majú otestované, že to ide, nie? Škoda 120 mala len o málo vyšší výkon ako polovičný voči tomuto, a nedá sa povedať, že by nezvykla ťahať prívesy.
Múdra odbornikov z poza stola, kolorit dnesnej sahlej doby.
Realny zakaznik😒br /> - auti utiahne prives tazsi nez je pohotovostna hmotnost tj. konstrukcia podvozku, brzd, karoserie a pohonnej sustavy je skutocne robustna a pripravena na vysoku zataz, to je snad + pre zakaznika ?
- motor so 118nm v okoli 3500ot sa rovna Fabii 1.4 MPI, ktora mala este vyssiu hmotnost a 5kvalt, nevidim dovod preco by swift neutiahol takyto naves... pretekat s tym nebudes, ale dokaze to ked to potrebujes je podstatne
- "Tipujem, ze po odtiahnuti toho privesu bude treba menit spojku." ano nejake tupe vemeno ju isto vymeni... 😁
Realny zakaznik😒br /> - auti utiahne prives tazsi nez je pohotovostna hmotnost tj. konstrukcia podvozku, brzd, karoserie a pohonnej sustavy je skutocne robustna a pripravena na vysoku zataz, to je snad + pre zakaznika ?
- motor so 118nm v okoli 3500ot sa rovna Fabii 1.4 MPI, ktora mala este vyssiu hmotnost a 5kvalt, nevidim dovod preco by swift neutiahol takyto naves... pretekat s tym nebudes, ale dokaze to ked to potrebujes je podstatne
- "Tipujem, ze po odtiahnuti toho privesu bude treba menit spojku." ano nejake tupe vemeno ju isto vymeni... 😁
Mna predajca este pri kupe pola vystrihal aby som nikdy nic za autom netahal ked nemusim .. ( trpi spojka ) a to mam 160 kroutak... vie asi preco... na tahanie zataze male auta fakt nie su vhodne ...
Pozitívna vec je že to má aspoň ťažné. Taká hybridná Camry ho údajne nemá vôbec čo sa divím keď RAV aj HL ho môžu mať.
Ten mildhybrid ta malá auta prodražuje o 50 000.
Jak to tedy bude konkurenceschopné s auty bez MH?
Jak to tedy bude konkurenceschopné s auty bez MH?
Aj ked novy swift uz nema velmi cim prekvapit ... vzhladom ale na coraz mensi pocet ponukanych aut v B segmente ( uz aj fiesta je out ) cakam ze bude aj tento novy swift nadalej uspesny a bude tazit z filozofie ze medzi slepymi je aj jednooky kralom... a vystaci si tym padom aj s jedinym ( nie prilis silnym ) motorom ... vzdy som mal swift rad... ale v pripade najnovsej generacie uz to vidim u zakaznikov skor na "svadbu z rozumu" ako zo skutocnej "lasky" ... voci novemu swiftu inak nic nemam... a svoje miesto na trhu si opat zasluzi ... a diky bohu za neho ( hoc uz je iny ako by som chcel ) ... kedze malych aut je coraz menej... tak drzim palce 😄
Už som mal možnosť sedieť v novom Swifte a bol som ním nadšený. Po dlhej dobe je to model auta o ktorom som konečne mohol povedať, že nový model je lepší na prvý posed, ako tie predošlé modely. Predajca sa ma snažil presvedčiť, aby som ho kúpil, lebo je to "pekné, malé autíčko" 😊 V reálnych testoch, ktoré som už videl, mest👋 diaľnica/ okresky jazdilo za 4,15 litrov benzínu na 100km . Ešte aj trojvalec motor je pekne uložený, vycentrovaný v priestore vpredu, dizajn motoru, za 1. A áno, aj dozadu sa nasadá výborne. Tojota by sa to mohla konečne naučiť od Suzuki.
Z venku vypadá jak auto pro panenky. Jako hračka. Je to ošklivé. Minulá generace byla hezčí. Interiér je pěkný až na ten nevkusně roubovany tablet uprostřed.
Na jezdeni bude asi v pohode. Na pohled nic moc, ale zase uplne neurazi.
Na rozdil treba od male Toyoty.
Na rozdil treba od male Toyoty.
Tohle je docela fajn autičko. Libi se mi kompaktnost s delkou dost pod 4m byť šiřkou mohla byt ještě o chlup lepši tedy o něco užši. Motor v poho stači na městsky provoz s občastnym mimo městskym vyletem, ale něco silnějšiho v nabidce by jistě neuškodilo.
Takhle od stolu mam jedinou vyčitku a to krkolomne vypinani asistentu, předevšim upozorněni na překročeni rychlosti, ktere bude nebo muže byt při městskem popojižděni akorat tak ke vzteku.
Takhle od stolu mam jedinou vyčitku a to krkolomne vypinani asistentu, předevšim upozorněni na překročeni rychlosti, ktere bude nebo muže byt při městskem popojižděni akorat tak ke vzteku.
....např. krásné klasické "budíky" na přístrojové desce či pořádná ručka. Ale chybí mu nabídka silnějšího nehybridizovaného motoru a hlavně mu chybí koukatelný "ksichtík" Tento předek se ti fakt nepovedl, Suzuki 😲 😒 :no: Tak snad co nejdříve přijde pořádný facelift!
Každopádne je takéto autíčko príjemným spestrením, a aj keď vyzerá trochu zvláštne, je neporovnateľne sympatickejšie ako nový C3.