Novinky
Proč Renault musí mít tolik podobných modelů, však se už v tom pomalu nikdo ani nevyzná.
Všechno je designově dosti podobné.
Jinak tento Renault mohl mít i manuál a atmosférický benzín. Alespoň teda budeme mít mild hybridy 😄
Každopádně tento slabý elektromotor (36kW) je něco jako má Dacia Spring, takže čistě na elektriku to asi moc dobře nepojede...
Všechno je designově dosti podobné.
Jinak tento Renault mohl mít i manuál a atmosférický benzín. Alespoň teda budeme mít mild hybridy 😄
Každopádně tento slabý elektromotor (36kW) je něco jako má Dacia Spring, takže čistě na elektriku to asi moc dobře nepojede...
U elektriky prskáš, že je to len na elektriku, tu sa ti nepáči, že len na elektriku to nejde, čo vlastne chceš? Nakoniec sa ešte dozvieme, že žiadne auto nemáš, na kolebežke sa bojíš a bicyklovať nevieš...
A já nekde psal, že nemám auto, že neumím bicyklovat, že se bojím jezdit na kolobeżce?
Jinak toto psal Lysenko, takže jestli to jsi ty, tak to potom chápu 😄
Jinak toto psal Lysenko, takže jestli to jsi ty, tak to potom chápu 😄
Mme by tu daval smysl ten novy Etech. Je tu jen ta 1.6
Neviem, či by som si z dnešnej ponuky Renaultu vybral...
Já pro své potřeby ne, ale objektivně Austral/Espace umí za zajímavé ceny. Docela by mne zajímal srovnávák těchto aut s nějakým jiným SUV s tradičním pohonem co se do takových aut dával, třeba diesel. Po zkušenosti s TDI Kodiaqem, který taky zas až tak moc nejede, nemám tak jednoznačný názor, že je to vždy lepší volba.
Posledný Renault, ktorý sa mi páčil, bol posledný GrandScenic, vídam ho občas na ceste, a je to fešák. S turbobenzínom 1,33 by to bol pre mňa ideál. Ale po ňom už nič, síce Kangoo by bolo fajn, ale väčšina potrieb, pre ktoré som tento typ auta preferoval, už u mňa nie je aktuálna. Keby som si mal vybrať auto len pre seba, asi by som sa obzeral po nejakom Mustangovi alebo niečom podobnom.
Tak mne se líbil i Megane 4 a Talisman. Talisman s TCe 225 by byl zajímavý kandidát na rodinné auto, bohužel už není, na jaře měli jen nějaký neprodaný kus z 2022 s DCi a ještě za něj chtěli asi 1M, to je na staré auto pro mne prostě zbytečné. Megane 4 jsem byl zkusit (být v nabídce GT205, tak ho možná mám), bohužel jsem ho zastihl při konci výroby, výběhový model TCe140 EDC, výbava Techno, nic jiného už nebylo. Motor super, převodovka na suchou skřín fajn, ale interiéru v tom výběhovém kusu se moc nepověnovali, na nerovnostech v zatáčkách pak bylo cítit, jak odskakuje torzka vzadu. Po přesednutí zpět do našeho Megana 2 s HDM jsem byl ale zklamaný, že ten starý má trochu lepší odezvu od volantu, plynulejší chod převodovky a tak nějak i lepší odvezvu od kol a podvozku. Ten Megan nebyl špatnej, to vubec ne, ale prostě ti nedal nic, proč ho chtít až snad na ten TCe, ktery je proste povedeny.
Kdyby udělal Renault Megana kombi 5 po vzoru těch nových Renaultu, s Etechem, tak bych ho zvažoval spíš.
Já bych být single taky asi chtěl Mustang, ale stejně bych si nakonec koupil to, co jsem si koupil, protož občas ten kufr potřebuju 😁
Kdyby udělal Renault Megana kombi 5 po vzoru těch nových Renaultu, s Etechem, tak bych ho zvažoval spíš.
Já bych být single taky asi chtěl Mustang, ale stejně bych si nakonec koupil to, co jsem si koupil, protož občas ten kufr potřebuju 😁
Kdybys neplácal nesmysly a šel to třeba zkusit. Stejnej systém už má dávno Captur i Arkana, a nevšiml jsem si, že by to nejelo...
Moc nejede, neni to spatne, ale ten novejsi 200k je lepsi, hlavne reakce na plyn.
O tom, že 200 koní je lepší, netřeba diskutovat. 😄 A že nejede? No nevím, včera jsem byl Arkanou Etech na otočku ve třech dospělých v Krkonoších na Horních Mísečkách, myslím, že se neloudám, a jízdou lehce nad limity, kdy jsem i normálně předjížděl (fakt to šlo) byla spotřeba 4,7. Dobrý je, že jsem měl najeto 202 km, a jen na elektriku 101,6. Takže tenhle motor fakt není o tom lítat po Německu, ale o normální (tiché a klidné) jízdě v autě pro normální lidi... Mne Arkana vyšla před rokem nová na 650 plus mínus (co za to dostaneš dneska?), dokonce byla levnější než TCE a já jsem spokojenej... Manželka jezdí denně 10km tam a 10 zpět do práce, a tam to smysl má. Jo, nad 150 už se tomu nechce tolik, jako dvoulitrovým dieslům, ale to mne nejak netankuje. 😉 A myslím, že Symbioz s tímhle motorem pojede taky dobře.
Ale já Arkanu nehejtuju, jen jsem ji porovnával s HEV od Toyoty a ta v reakci na plyn je prostě mnohem lepší a to i ty starší generace. Na dálnici to nějak jelo, mne nejvíce vadila reakce na plný plyn, v potřebě třeba z 50ti zrychlit a 145k auto této velikosti by se mělo hýbat, ale čekání na vytočení atmosféry spolu se slabým doprovodem elektromotoru je prostě nic moc. Ta Etech 200k taky nejede kdovíjak, když to srovnám se svým 2.0 HEV 197k, tak ta je proti tomu znatelně živější, ale zlepšily se reakce, elektrika více pomáhá. Spotřebu máš krásnou, já s HEV toto taky dokážu, poměr jízdy 50 % na elektřinu mívám taky, ale spíše jezdím svižněji, zvláště dálky na dálnici s tím jedu jak s dieslem spíš 140-180 dle provozu.
p.s. Austral Intens Etech 200k s metlou za 850, nabídka z minulého týdne, táta docela uvažuje.
p.s. Austral Intens Etech 200k s metlou za 850, nabídka z minulého týdne, táta docela uvažuje.
Jasný, já se taky nehádám. 😄 A k Australu: což o to, fešný auto to je, ale já už nezkousnu ten vnitřek... Mám prostě rád, když má řidič před sebou kapličku přístrojů a max nějakej rozumnej tablet lehce nad úrovní palubky, ne někde utopenej u kolen, nebo dokonce nějakou šíleno obrazovku ode dveří až před spolujezdce. V tomhle jsem konzervativní. Ale asi si budu muset zvyknout. 😁 Za 850 dobrá nabídka, ale to je furt 200t navíc, a to já za auto už dávat nechtěl...
Chapu, ja bych za ty penize asi radsi koukal po HEV 1.8, protoze mne ten pohon 145etech zkratka nepresvedcil. Jinak Arkana jela hezky a je to pekny auto. Austral, chtit SUV, bych asi zkusil, interier mne orijde skvely, vcera jsem jel v Kodiaqu 2 v nejvyssi vybave a to bylo proti tomu o dost horsi interierove.
29k€ za auto s podvozkom Cilo?
Jebať.
Jebať.
Jj natažený Captur s chcíplým hybridem za dlouhé peníze. No nekup to 😒] Dlaší zbtečný crossover/suv od Renaultu :no:
Pozerám technické údaje a renolt píše, že priestoru je v symbióze menej ako v capture.
To je divne.
Jediný rozdiel bude vo veľkosti kufra.
Ma to akú reklamu tomu urobili je to dosť malo.
Čakal som, že vzadu bude viac priestoru aj pre pasažierov a hlavne viac miesta pre hlavu a polohovateľné sedačky.
Ale zdá sa, že nič z toho nebude
To je divne.
Jediný rozdiel bude vo veľkosti kufra.
Ma to akú reklamu tomu urobili je to dosť malo.
Čakal som, že vzadu bude viac priestoru aj pre pasažierov a hlavne viac miesta pre hlavu a polohovateľné sedačky.
Ale zdá sa, že nič z toho nebude
Ty na ten priestor vzadu nejako trpíš... Vozíš asi rodinu, predpokladám (?) Alebo len nemáš rád Renault a pod každým článkom si musíš prisadiť? 😉
Keď Renault robil praktické SUV (Koleos prvej generácie), tak všetci brblali - pritom bol priestranný aj variabilný - a dávali za príklad práve tie stiesnené a nepraktické SUV od konkurencie.
Keď Renault robil praktické SUV (Koleos prvej generácie), tak všetci brblali - pritom bol priestranný aj variabilný - a dávali za príklad práve tie stiesnené a nepraktické SUV od konkurencie.
Rešpektujem, že niekto vyrába malý crossover, ktorý ma malo miesta vzadu - napr Puma.
Ale pokiaľ výrobca za 30k€ nie je schopný v dĺžke 4,4 m postaviť auto, kde sa vzadu normálne sedieť, je to hanba a treba to povedať.
Korando, Sportage, Tiguan su vzadu výrazne priestrannejší a cenovo odskok nie je taký výrazný.
Navyše majú vzadu polohovateľné sedačky, takže sa dá vzadu cestovať aj na dlhšie trasy.
Skratka, čakal som priestranné rodinne auto za 25k€ s dobrou ponukou miesta vzadu.
Dostal som priestorovo triedu B.
Za 30k€.
:no:
Ale pokiaľ výrobca za 30k€ nie je schopný v dĺžke 4,4 m postaviť auto, kde sa vzadu normálne sedieť, je to hanba a treba to povedať.
Korando, Sportage, Tiguan su vzadu výrazne priestrannejší a cenovo odskok nie je taký výrazný.
Navyše majú vzadu polohovateľné sedačky, takže sa dá vzadu cestovať aj na dlhšie trasy.
Skratka, čakal som priestranné rodinne auto za 25k€ s dobrou ponukou miesta vzadu.
Dostal som priestorovo triedu B.
Za 30k€.
:no:
Tie crossovery sú pliaga. Úplne im z nich šibe. Všetkým, nie iba Renaultu.
No Renault se úplně zbláznil, navíc ten lineup je nepřehledný, modely se zbytečně překrývají a tak nějak mi přijde, že nemůžou být ani nijak ůspěšné… ještě tak Captur, který je známý, ale zbytek. Stejný generický design, většinou elektrifikované 3 hrnky nebo líný hybrid 1.6 a nic víc…
Tak nějak Renault nemá čím zákazníka zaujmout :no: Ale třeba se pletu…
Tak nějak Renault nemá čím zákazníka zaujmout :no: Ale třeba se pletu…
Cituji: "Symbioz patří podle Renaultu do segmentu C, technickým základem je však blíže segmentu B – stojí na platformě CMF-B, kterou sdílí s menším capturem. „Jen“ je natažený na rozvor náprav 2.638 mm"
A hned vedle v článku je v tabulce rozvor Capturu 2.639mm.
Aha.
A hned vedle v článku je v tabulce rozvor Capturu 2.639mm.
Aha.
Renault Symbioz tomu nastavil novou laťku.
Základní výbava: Bez výhřevu
Střední výbava: + Vyhřívaný volant
Nejvyšší výbava: + Vyhřívaná sedadla a čelní sklo
Pochvala Renaultu alespoň za to, že i u nižších výbav jde za to vyhřívání sedadel připlatit. Ale minus za to, že bederní opěrka je jen u nejvyšší výbavy a u nejnižší za ni připlatit nejde.