Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Jedete autem na dovolenou? Nezapomeňte na tuhle důležitou věc

14 komentářů

Mikesus
Jednoduché to je, přesto s tím má spousty řidičů problémy. A to i těch "profesionálů" v kamionech.
Bohužel nějaká úroveň inteligence je potřeba i na tu nejjednodušší věc. Člověk jen kroutí hlavou, když polovina udělá uličku a ta druhá ji svým nevytvořením blokuje a pak šaškujou, když se objeví majáky.
Anonym
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Prasivak P
Anonym
No to víš že jo. Od jara například nesvítím ve dne protoze větší blbost než svítit ve dne nešla vymyslet. A bavím se jak nervaci blikají. Už jsem potkal asi 7x státní a 10x městské policajty a pohoda.

Oni vědí že mnohem horší je jezdit v noci po městě jen s DRL.
Prasivak P
Ano, to je ta uroven inteligencie potrebna aj na jednoduche veci, ktoru hore spominal Mikesus. Zjavne si jeden z tych, ktorym chyba.
Martin Hejhal
A co uděláš příště ty chytráku, pojedeš na červenou něco podobného.
Mikesus
Svícení přes den je jedna z lepších věci. Nebyla by potřeba, kdyby na silnici jezdili jen ti inteligentnější, kteří by věděli, že když mají za sebou slunce a jsou zrovna ve stínu, ten proti je nevidí a rozsvítili by si.
Anonym
Souhlasím. Bohužel tato vetsinova sorta dnes nesvítí radne v noci. To si nevyberes.
Mikesus
Kdyz neumi používat ani směrovky,tak nemůžeš od téhle lidi chtít umět používat světla,ne o zde zmíněnou záchranářskou ulicku. Chyba je jes označené v autoškolach a špatných zákonech. Kdyz by brali ridicaky za nevytvoreni uličky, velice rychle by si to lidi rozmysleli. To samé s těmi světly. Prostě to hodit za 4 body a bylo by vystaráno. Klasické 3x a dost.
Anonym
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Já jezdím krom Chargeru , kterej má kanadské DRL že dálkové svítí na 30% intenzity jako DRL po zařazení D všude jinde na parkovačky.

Taky mě baví pomatenci co na mě blikaj při 25 nad nulou a slunci když jedu v rollsu, kdo nevidím metrovou masku z leštěný oceli která dává odlesky jak stroboskop, měl by si bud urychleně dojít na oční nebo vrátit řdičák. 😄

Policajti tohle vůbec neřeší, takže pohoda. Těm problikávačům vždycky zamávám nebo pokynu 😄
Když začne mlha nebo hustej déšt, tak půlka auta jede dál v klidu na DRL, tak by mě zajímalo kolik v dané situaci problikávači probliknou aut na 100 km? že by třeba 12 000 ? HAHAHA
Futurista
Anonym
Mikesus
Je ale úplně jedno jaké majáky přijedou. I kdyby to byl nějaký zoufalec se samodomo modrým majákem, ty nejsi od toho, abys to rozhodoval na místě. Můžeš zavolat 158 a nahlásit podezření na přestupek. Žádnou pravomoc rozhodnout zda někdo má nebo nemá právo to využít nemáš. Tvoje povinnost je udělat místo a konec.
PowerHouse
motorkáře.