Novinky
Interiér podobný Giuliettě. Palubní deska a dveřní výplně.
Tříválec je výsměch. e verze přidává 300kg.
Objem kufru ujde. Jméno tragické. Top speed ujde.
Nasadit hezkou cenovku, tak to lidé koupí. I přes ty značné nedostatky. V nízkou cenu nevěřím.
Popřejme Alfě hodně štěstí. Bude jej potřebovat.
Tříválec je výsměch. e verze přidává 300kg.
Objem kufru ujde. Jméno tragické. Top speed ujde.
Nasadit hezkou cenovku, tak to lidé koupí. I přes ty značné nedostatky. V nízkou cenu nevěřím.
Popřejme Alfě hodně štěstí. Bude jej potřebovat.
Tak ty jsi asi interiér giulietty viděl nejspíše z rychlíku
Viděl pravda. Měl zrovna výluku a čekali jsme ve stanici asi 2 hodiny.
To by odpovídalo. Protože interiér nepřipomíná giuliettu ani ve snu. O materiálech nemluvě
Kouzlo je v detailu. Ventilace uprostřed. Palubní deska pred spolujezdcem. Dveřní kliky.
https😐/www.auto.cz/…r-posileny-motor?…
https😐/www.auto.cz/…r-posileny-motor?…
to vypada opravdu dobre. Problem stim rozhodne nemam. :yes: kdyz se podivam na titulni fotky novych aut nebo testu tady na webu tak za me nejhezci auto.
... o tom žádná, ale co je to platné, když je na něm z hlediska Alfisty všechno (kromě designu) špatně - místo crossoveru to měl být čistokrevný 5dv. hatchback, navíc nabídka motorizací Juniora je naprosto zoufalá, ba katastrofální - nevyberu si z ní vůbec nic. Kde je nějaký benzinový nehybridizovaný čtyřválec s točivou charakterisstickou a typickým, jadrně-chraplavým zvukem? A kde je manuální převodovka?! U Alfy jde přece o radost z jízdy, jinak si můžu koupit jinou, levnější značku! Škoda, velká škoda... 😲 😲 😲 😒 :no: :no: :no:
Podle všech testů to vypadá že minimálně verze Veloce přináší radost z jízdy přinejmenším přehršel. . . .
Jj. Tak auto je to nahrazující giuliettu. Veloce měla top speed 244. Zrychlení 6.0. Když to vezmeme papírově.
SUV bude mít určitě stejné nebo lepší jízdní vlastnosti. Francouzský trivalec bude lepší než motory od Alfy o BEV verzi nemluvě. 😁😁😁
S tímto kouskem se určitě dojdu projet. 😉
SUV bude mít určitě stejné nebo lepší jízdní vlastnosti. Francouzský trivalec bude lepší než motory od Alfy o BEV verzi nemluvě. 😁😁😁
S tímto kouskem se určitě dojdu projet. 😉
Pokud beru Stelvio a Giulii za střední třídu, pak Giulietu nahradilo Tonale a tenhle Junior nahrazuje Mito...
Alfa míří k tomu, že ji alfisti začnou mít na salámu.
A budou kupovat Junior. Ale 25 dg... jednou za měsíc. :-!
Tahle esence eurounisexdesignu, koncepce a motorizace posouvá Alfuopet blíže naprosto nezajímavé kategorii. Alfa to nikdy neměly úplně jednoduché, ale tady mi těch kompromisů přijde až příliš. Dívám se ještě na Alfu, nebo už na Stellantis se znakem Alfy... Ach jo.
Snad to naživo bude lepší...
A budou kupovat Junior. Ale 25 dg... jednou za měsíc. :-!
Tahle esence eurounisexdesignu, koncepce a motorizace posouvá Alfuopet blíže naprosto nezajímavé kategorii. Alfa to nikdy neměly úplně jednoduché, ale tady mi těch kompromisů přijde až příliš. Dívám se ještě na Alfu, nebo už na Stellantis se znakem Alfy... Ach jo.
Snad to naživo bude lepší...
Jaké kompromisy? Jako nepřežiješ stejné ovladače a knoflíky z bývalého PSA? Jízdně se to tváří skvělé. A o to u alfy snad jde ne???!!!
Zadek zvláštní, jinak velmi hezké. Teď prosím podobně potunit 308 hatch a kombi, ideálně se solidním čtyřválcovým (M)HEV.
Súhlas, auto z fotiek veľmi pekné a aj interiér hodne dobrý.
Už len nastaviť nejakú rozumnú cenu a pôjdu po tom snáď aj nealfisti.
Už len nastaviť nejakú rozumnú cenu a pôjdu po tom snáď aj nealfisti.
Dovolím si tě opravit: Půjdou do toho JEN nealfisti... 😒
AR je asi jedno kto im donesie €€€, či to bude fanúšik alebo len nejaká panička čo to potrebuje do mesta.
Jak ty to můžeš vědět. Já jsem alfista a to auto se mi líbí. Jestli bude jezdit tak jak po prvních jízdách všichni píši tak si to umím u sebe představit. . .
I treba s francouzským TŘÍVÁLCEM? Alfista, jo? 🙄
Ano třeba i s francouzským 3valcem. Když vím jak jezdí ecoboost v pumě tak v podobném autě od alfy mi vadit nebude. A ano alfista jsem. Měl jsem mito i giuliettu. Momentálně stelvio. Co ty ty odborniku?
Nemusím být odborník abych mohl konstatovat, že fyzika nejde o***. 3 válec bude vždy motor s divným projevem - vibrace, zvuk, projev.
Já zatím skončil přes 156V6 u Giulietty. Dál by šla jen Giulia, ale beru pouze Veloce ci čtyřlístek. Ale raději prachy nacpu do baráku a užiju si Giuliettu.
SUV jsou pro důchodce, k honění ega a líný lidi. Bohužel lenost vládne světu.
Já zatím skončil přes 156V6 u Giulietty. Dál by šla jen Giulia, ale beru pouze Veloce ci čtyřlístek. Ale raději prachy nacpu do baráku a užiju si Giuliettu.
SUV jsou pro důchodce, k honění ega a líný lidi. Bohužel lenost vládne světu.
Giuliettu si klidně užij. Jenom dodám že 1.0 ecoboost je zábavnější motor než třeba 1.4 t-jet který dávali do giulietty. To jenom abys věděl když tady pořád plives na trivalce
O tříválci - a jeho velké míře nevyváženosti, vč. všech důsledků - jsem já ,a i jiní, tady psal už léta v diskuzích, nebudu to marně opakovat.
Takže, pokud považuješ za zábavu, že ti vibracema vyhoní péro, tak potom jo.
Raději si zaplatím šlapku, než si kvůli tomu kupovat káru s tříválcem.
Takže, pokud považuješ za zábavu, že ti vibracema vyhoní péro, tak potom jo.
Raději si zaplatím šlapku, než si kvůli tomu kupovat káru s tříválcem.
Ten motor má daleko více charakteru a točivosti než třeba 4 válcové 1 5 t-gdi nebo1.5 tsi. Bavím se o verzi ecoboost 114kw. Měl bys vyzkoušet. Už jste tady někteří s těmi nesmysly ohledně trivalcu trapní
Interiér docela pěkný, motoricky to taky není špatné, ten třívalec do malého auta stačí i když na MiTo GTA s 1.8 JTB to fakt nemá ani náhodou, ale co se mi opravdu hrubě nelíbí je tvar těch předních světlometů a ta maska v černém provedení, co to ku*va má být ? Světla jak od kolotočů a hnusný černý klín :no: zlatý Pininfarina ....
https😐/i.imgur.com/Az8W5Eu.jpeg
https😐/i.imgur.com/Az8W5Eu.jpeg
Mito gta ještě navíc s 1.8 tbi nikdy neexistovalo. Pokud nemyslíš ten 16 let starý showcar
U MiTa stačí 1.4 MA. Na tunu těžké auto je to fajn motor.
PSA tříválec jsem ještě nejezdil, ale tříválcový chrakter vibrací a dunění určitě nezamaskuji.
PSA tříválec jsem ještě nejezdil, ale tříválcový chrakter vibrací a dunění určitě nezamaskuji.
Tak to jsi mitu ubral tak 200kg. Tunu mělo dvojkové punto.
Omlouvám se, ujel jsem o 80kg. Má 1080 kg. Zde😒br />https😐/cs.m.wikipedia.org/…/Alfa_Romeo_MiTo
By mi sedelo viac na nejaky sikovny maly hatch... povedzme ako nahradu za MiTo .... ( a este keby konecne bol uz aj v 5 dveraku ) ...
Aspon ze ta spztka je uz konecne kua ale konecne ze v strede boa jeho... teda tam kde ma byt ... hned mi je junior o dost sympatickejsi a o chlp aj cela alfa :yes:
Aspon ze ta spztka je uz konecne kua ale konecne ze v strede boa jeho... teda tam kde ma byt ... hned mi je junior o dost sympatickejsi a o chlp aj cela alfa :yes:
Mám pocit že hatche moc nejdú, všetci xcú len krosover a suv. Škoda aj keď Junior sa celkom vydaril.
Je to logické. Do SUV a krosoveru se dobře nastupuje. Je z toho fajn vidět. A to je z pozitiv vše.
Lidé jsou líní.
Lidé jsou líní.
Já už to vím, že bude další vyčpělej díl Policajta z Beverly Hills.
Nemusí mi kvůli tomu za den 300x sjet obrazovka do pryč.
Jste s tím fakt trapní.
Nemusí mi kvůli tomu za den 300x sjet obrazovka do pryč.
Jste s tím fakt trapní.
Alfa sa mi vždy dizajnovo páčila, vždy urobili auto za ktorým sa človek otočil jednak ich tu nebehá tak veľa a jednak ten dizajn bol vždy ladený do športova. Toto si myslím, že je Renault. A to nemyslím, že zdieľa platformu ale zdieľa mnoho prvkov dizajnu. Čo je mrzuté.
Neviem či to stále platí ale Alfy (ako všetky Talianske autá) nemali dobrú povesť čo sa týka spoľahlivosti.
Neviem či to stále platí ale Alfy (ako všetky Talianske autá) nemali dobrú povesť čo sa týka spoľahlivosti.
Tak zase!!! Dalsia Alfa, ktora je bez poriadneho benzinoveho motora celkom bezcenna a beznadejny preslap! Predpokladam, ze geniovia v zlepenci Stellantis to pochopia az bude Alfa znova v Defaulte, financne krachovat. Skoda, vizualne auto ujde ale pohon a vykonova hmotnost su celkom mimo cielovej skupiny petrolhradov, ktori mali (minuly cas) Alfu radi ako ja.
Novou Alfu Romeo Junior jsem si poprvé naživo prohlédl tento víkend na akci "125let značky FIAT" v pražské Troji. Ač jsem celý život skalním příznivcem Italských vozů, tato Alfa je pro mne velkým zklamáním. Přední část vozu s jakousi novou modifikací tradičního loga AR již nevypadá jako Alfa Romeo. Bohužel ne každá inovace, snaha o modernost je to správné řešení, jako v tomto případě. Interier, tvar palubní desky a tvrdé materiály , další velké zklamání. O technice PSA již ani hovořit nebudu. Když jsem se díval na staré Fiaty, napadlo mne jediné. Kam se FIAT a jeho značky dostal? Kdysi slavné značky, udávající směr v designu i technice, dnes pod vedením novodobých koncernů bohužel umírají. Kde jsou sliby Stelantisu, obnovit slávu těchto značek? Tímto způsobem? To asi určitě ne !!! Kdyby auta z posledních 20 let, nebo i více, viděli bývalí konstruktéři Fiatu, AR, Lancie, nebo sám Giovanni Agneli, museli by se stydět za své potomky. Tak zbývá už jediné, ještě věřit v bájného Fenixe, který je zase zvedne z popela. Ještě, že nám zásluhou fanoušků zůstává alespoň ta slavná historie.
Jinak parametry nic moc, 150km/h a 200km/h u el. verze? To i ta slabá 1.2 mHev dá 206km/h, jak je napsáno v článku.