Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Poslední The Grand Tour se blíží. Clarkson, Hammond a May zavírají i svou produkční firmu

7 komentářů

Frfla
Viděl jsem všeho všudy 3, 4 díly pořadu Top Gear, ale nijak mě to tenkrát nezaujalo, i když jsem byl fanoušek do aut. Zdálo se mi to trochu snobské, zbytečně vyhypované a příliš povyku pro nic. Jinak hlášky tam byly občas k zasmání. Chybět mi nebudou.
3_diamanty
Ja som ten ich format tiez nikdy nemusel ( a je jedno ci som mal 25 alebo 40 ) .. Divadlo za tazke prachy ... su daleko lepsie automobilove relacie ... chybat nebudu mnohym z nas ... ale zase je dobre ked mas na vyber... a aj o tom to je... uz len si potom vhodne vybrat to co ta zaujima
wakantanka
očividne ste nepochopili formát programu, teda že to je show kde občas odznejú aj nejaké faktické informácie. Program so skvelým suchým nekorektným britským humorom okorenený rôznymi typmi áut. Tie ich jazdy typu, tu máte pár libier, kúpte si za to nejaké auto a choďte nimi tam a tam, cestou pridáme úlohy boli vynikajúce a rád si ich pozriem aj dnes. Aj keď mi je jasné že z realitou to nemá až tak veľa spoločného, lebo to robila masívna produkcia a nie pár týpkov s mobilami ktorí to točia pre youtube. Toto nie je a od doby kedy to začali robiť JC s RH a JM ani nebol vzdelávací program, takže ak niekto od toho očakával práve niečo také, musel byť sklamaný.
Mikesus
Presne tak. Byl to zábavní pořád s tematikou aut.
Dinar
Jedna věc je jistá, už nikdy nikdo nenatočí žádnou tak úspěšnou propagaci motorismu s takovým vtipem a nadhledem a s takovou nekorektností k nikomu a ničemu, jako to uměl TG v dobách své slávy a GT po něm. Nápaditost a smysl pro humor se nedá naučit, tým Wilman - Clarkson zůstane nepřekonán.
Filip Růžička
Děkujeme za názor a posíláme klíčenku. Pak zhasni
Stejsn
že žádný podobný pořad už nemá dneska šanci. Na vině je celkové znechucení auty, podporované ze všech možných směrů. Dneska kdo má auto je vrah a pokud je to auto spalovací, je to masový vrah.