Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Goodwood má nový rekord produkčních aut. Stojí za ním neznámý supersport

15 komentářů

Mr.Murphy
.... viz https😐/www.youtube.com/watch?…

tak třeba se ještě napravíte, akce to byla unikátní :yes:
cobra.s
Tvl jak cheš Goodwood srovnávat s nějakým podělaným Brnem? 😒
Dinar
Kde píše, že chce srovnávat Brno s Goodwoodem?

Ta histo akce, která proběhla o víkendu na brněnském okruhu by si zcela jistě článek na "motoristickém webu číslo jedna v ČR" zasloužila, bylo to svým rozsahem něco, co u nás není k vidění každý rok, v Evropě se to ročně sejde jen asi na třech místech.
ptr078
Odignorovali asi najlepsi rocnik le mans co som videl, rb17 tu tiez nikoho nezaujima, same tendencne clanky, aby sa ludia mohli hadat kolko ev sa predalo v mesiaci maj. Nejlepsi jizda 😂 jedine tak ku dnu
Mr.Murphy
děkuju ti náčelníku že ses mě zastal 😉 hele byl jsem tam celý víkend a neskutečně si to užil..... ty staré řvoucí F1 mě nadchly víc než opravdový závod aktuálních F1 na který jsem si taky párkrát zajel....

reportáž světa motorů tady: https😐/fb.watch/touPGfzg57/

tvl ta předválečná Alfa s dvěma kompresory..... :-! :-! :-! a sypala to po trati fakt v pěkném tempu....
Mokrous
Díky za odkaz. To je pecka! Škoda, že jsem to nevěděl, to bych se jel potit do Brna hned.
lyon667
Brno sice není Goodwood, ale ja fakt, že redakce se o domácí akce moc nezajímá a to je ostuda.
Mokrous
Hezký, to jsem nevěděl, že se konalo. F1 z mého dětství. To je krása.
Mr.Murphy
... škoda že jste nevěděli a nemohli přijet, nevím, jaká byla propagace.... Každopádně i tak tam bylo brutálně narváno :yes: :yes: :yes:
Michal Ježek
Tak trochu rekord ničem, když tam auta automobilky netestují a jezdí tam skoro výhradně amatéři.
Trochu se divím, že to nemá nějaký EV. Ideální trať vyndat půl tuny baterií a nacpat " 2 tužkovky", na těch pár vteřin.
Roman Dubravsky
To je právě ten Spéirling, o kterém se v článku píše.
karel kodl
Měl bych jen jeden dotaz , byl jste někdy na Festival of Speed ? Z komentáře není úplně jasné jestli mluvíme o stejné události, muzu rict ze to tam docela znam za tech 10 let co tam jezdim.....pro jakoukoliv automobilovou značku je cest se zúčastnit, takove jsou jen dvě akce na světě Goodwood a PebbleBeach .....kde jinde srovnat auta než na trati kterou "nikdo " nezná......opravdu není nad pravého českého hnidopicha .....

Mně v článku spíš chybí zajímavé informace o autě, je to první navržené umělou inteligenci a vytištěné na 3d tisku ,bylo zajímavé si popovídat na stánku s jejich inženýre, škoda Vám sem nemůžu dát detailní fota ......

Goodwood je o tom že se obyčejný člověk na jeden den stává jedním z členů závodního šílenství a ne o rekordech .......doporučuji aspoň jednu návštěvu, je to zážitek na celý život.........
karel kodl
Příspěvek podléhá schvalování.
karel kodl
karel kodl