Novinky
0
Hlavně aby pan Charouz neprodával tyhle skvělý auta dráž než MB nebo BMW.
0
Mno, to je fakt... ale rozhodně je tohle BLS povedený a podle mě je to nejhezčí Cadillac.... 😄
Klaudius
0
Az na to, ze je to prilis europske, vobec z toho na mna nedychaju americke geny, je to skor dobre zamaskovany Saab.
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jestliže má tento Cadillac hodně společného se Saabem 9-3, tak je to teda Opel Vectra 😄
Jde o vuz koncernu, ktery se tak macessky chova k jednomu z pokladu evropskeho automobiloveho prumyslu. SAAB byl vzdy klenotem, ktereho se macecha chytla jako kliste a vysava z nej vsechno a dava prilis malo. Evropani, kteri chteji takovy vuz, si samozrejme radsi koupi SAAB. Navic SPORTCOMBI vypada mnohle lepe.
DanieliDesign
DanieliDesign
Ty toho o autech asi moc vedet nebudes....
Mne sa ako auto paci...je to trosku osviezenie medzi kombi a tie ostre hrany mi rezu 😉 Ja viem, ze plati pravo slobodneho prejavu ale nemohol by byt DanielDesign prehlaseny za spam a trvalo zakazany ??? Nastevujem tento server hodne dlho a pride mi to naozaj neskutocne sa prehrabavat mnozstvom toho jeho odpadu...
Taky se mi libi, jednoduche hladke linie, nekomplikovane reseni vsech partii, zejmena boku a zadku, otazkou tak zustava, kolik lidi necopodobneho hleda. Obavam se, ze malo. Na druhou stranu, kdybych kupoval v dohledne dobe neco z tohoto segmentu, favorit to asi nebude, ale treba by mne blizsi seznameni presvedcilo.