Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Uživatel_5674155
0
1,5 mega za motor 1,6 , to snad ne.
JirkaVejrazka
7
@Uživatel_5674155 Muzes to brat tak, ze platis za dva motory 😉
XTad
1
Za 1,5 mega se da sehnat palisade s 3,8 V6. Zrovna dneska jsem jeden videl.
KANKUNEN
Asi jen dvě věci, zadní pás světel měl být o patro výše. Do tohoto auta bych chtěl 2,2 diesel aspoň 200 koní.
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@hiphop no a ten dává i smysl + by mohli vrátit turbodiesel 😉
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@ hiphop já myslel do Evropy, ta hybridní 1.6TGDI je na takový velký auto malo. Tj 2.5TGDI a 2.2CRDI by byli důstojné motorizace 😋
@ericn "hybridní 1.6TGDI je na takový velký auto malo" - co to znamena, ze s ni to auto nejede?
Jezdil jsem s touhle motorizaci se Sorentem i v Alpach a problem to nemelo nikde.
Jezdil jsem s touhle motorizaci se Sorentem i v Alpach a problem to nemelo nikde.
@JirkaVejrazka 😒br />
to je stejný argument jako s 1,5 HDi motorem v C5 Aircross. Ano ono to jede a nikde to nemá problém jen by to zkrátka chtělo silnější motor 😁
to je stejný argument jako s 1,5 HDi motorem v C5 Aircross. Ano ono to jede a nikde to nemá problém jen by to zkrátka chtělo silnější motor 😁
@ JirkaVejrazka Ano Jirko, já vím, čekal jsem tvůj komentář. To že to stačí, neznamená, že je to dobře a obhájí si to svou cenu. Je to asi tak stejně jako Octavka s litrové TSi 😋
@ericn
Naopak je dobře, že diesely už mizí. To není dustojna motorizace, ale zoufalost, proto to tam nedavaji. Jako nove prví rok dva ok, ale jako ojete ten servis nikdo nezaplatí a pak ten stav vypada jak vypadá. Spis by mohli dát silnější hybrid.
Naopak je dobře, že diesely už mizí. To není dustojna motorizace, ale zoufalost, proto to tam nedavaji. Jako nove prví rok dva ok, ale jako ojete ten servis nikdo nezaplatí a pak ten stav vypada jak vypadá. Spis by mohli dát silnější hybrid.
@ Mikesus pokud by tam za tu cenu bylo ta 2.5TGDI HEV, neřeknu ani slovo proti 😋 Jinak u minulé generace byla 2.2CRDI skoro v každém Santa Fe 👍
Nebo Nebo
Ze zadu se teda moc nepovedl... a výběr motoru taky moc ne...
Radši Sorento když už. Tam alespoň ten diesel zůstal, i když ne s manuálem, ale to se dá odpustit u těchto aut.
Radši Sorento když už. Tam alespoň ten diesel zůstal, i když ne s manuálem, ale to se dá odpustit u těchto aut.
iudex
@redakcia
Ako to vyzerá so sfunkčnením moje.auto.cz ? Už nefunguje od 1.8. Chápem, že nie ste banka a neviete web opraviť v sobotu v noci, ale už to trvá tri týždne a stále nič.
Prosím vyjadrite sa, ako to vyzerá s opravou stránky, resp. či vôbec niečo robíte a máte záujem, aby MACZ pokračovalo?
Ako to vyzerá so sfunkčnením moje.auto.cz ? Už nefunguje od 1.8. Chápem, že nie ste banka a neviete web opraviť v sobotu v noci, ale už to trvá tri týždne a stále nič.
Prosím vyjadrite sa, ako to vyzerá s opravou stránky, resp. či vôbec niečo robíte a máte záujem, aby MACZ pokračovalo?
@iudex A nejlepší je, že se jim ztrácí odkaz na Odpověď.
Jo a Rohor asi není Rom, to by to musel hrát dokonale, ale on si už sám sobě hraje Roma jak mu hrabe.
Jo a Rohor asi není Rom, to by to musel hrát dokonale, ale on si už sám sobě hraje Roma jak mu hrabe.
@iudex jo, taky mi chybí a nedá se do něj ani přihlásit. Tenhle web je prostě neštěstí 🤮
@iudex Horký Rom je tady už mnohem déle a taky nevadí. Nechoď sem pokud se ti tady nelýbý. Mě moc lýbý more.
kozakm
Minulý týden jsem ho viděl parkovat na Butovicích a zepředu moc pěkný. A teda je to obří kus auta
M1K0
Zadne svetlomety su nizko. Dost to kazi inak celkom cisty a nadcasovy dizajn...škoda. Motorizacie len odzrkadluju aktualne EU trendy...bohuzial. Dufam to budem mat aspon adekvatne velku nadrz.
Miorolo
Hyundai a Kia osekali nabídku motorů takovým stylem, že nám v Evropě zůstal v jejích SUV už jen jeden motor - 1.6, a ještě i tomu snížili výkon ze 132 kW na 118 kW. Jako zázrakem je v Sorentu dostupný diesel, ale očekávám, že ten taky v dohledné době utnou.
OndraHosek
Kdo si koupi hyunadaie, nadosmrti k*nda je. Tady to plati dvojnasob. To je hnus velebnosti🤮