Novinky
Uživatel_5674155
0
1,5 mega za motor 1,6 , to snad ne.
JirkaVejrazka
7
@Uživatel_5674155 Muzes to brat tak, ze platis za dva motory 😉
XTad
1
Za 1,5 mega se da sehnat palisade s 3,8 V6. Zrovna dneska jsem jeden videl.
Asi jen dvě věci, zadní pás světel měl být o patro výše. Do tohoto auta bych chtěl 2,2 diesel aspoň 200 koní.
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@hiphop no a ten dává i smysl + by mohli vrátit turbodiesel 😉
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@ hiphop já myslel do Evropy, ta hybridní 1.6TGDI je na takový velký auto malo. Tj 2.5TGDI a 2.2CRDI by byli důstojné motorizace 😋
@ericn "hybridní 1.6TGDI je na takový velký auto malo" - co to znamena, ze s ni to auto nejede?
Jezdil jsem s touhle motorizaci se Sorentem i v Alpach a problem to nemelo nikde.
Jezdil jsem s touhle motorizaci se Sorentem i v Alpach a problem to nemelo nikde.
@JirkaVejrazka 😒br />
to je stejný argument jako s 1,5 HDi motorem v C5 Aircross. Ano ono to jede a nikde to nemá problém jen by to zkrátka chtělo silnější motor 😁
to je stejný argument jako s 1,5 HDi motorem v C5 Aircross. Ano ono to jede a nikde to nemá problém jen by to zkrátka chtělo silnější motor 😁
@ JirkaVejrazka Ano Jirko, já vím, čekal jsem tvůj komentář. To že to stačí, neznamená, že je to dobře a obhájí si to svou cenu. Je to asi tak stejně jako Octavka s litrové TSi 😋
Ze zadu se teda moc nepovedl... a výběr motoru taky moc ne...
Radši Sorento když už. Tam alespoň ten diesel zůstal, i když ne s manuálem, ale to se dá odpustit u těchto aut.
Radši Sorento když už. Tam alespoň ten diesel zůstal, i když ne s manuálem, ale to se dá odpustit u těchto aut.
@redakcia
Ako to vyzerá so sfunkčnením moje.auto.cz ? Už nefunguje od 1.8. Chápem, že nie ste banka a neviete web opraviť v sobotu v noci, ale už to trvá tri týždne a stále nič.
Prosím vyjadrite sa, ako to vyzerá s opravou stránky, resp. či vôbec niečo robíte a máte záujem, aby MACZ pokračovalo?
Ako to vyzerá so sfunkčnením moje.auto.cz ? Už nefunguje od 1.8. Chápem, že nie ste banka a neviete web opraviť v sobotu v noci, ale už to trvá tri týždne a stále nič.
Prosím vyjadrite sa, ako to vyzerá s opravou stránky, resp. či vôbec niečo robíte a máte záujem, aby MACZ pokračovalo?
@iudex A nejlepší je, že se jim ztrácí odkaz na Odpověď.
Jo a Rohor asi není Rom, to by to musel hrát dokonale, ale on si už sám sobě hraje Roma jak mu hrabe.
Jo a Rohor asi není Rom, to by to musel hrát dokonale, ale on si už sám sobě hraje Roma jak mu hrabe.
@iudex jo, taky mi chybí a nedá se do něj ani přihlásit. Tenhle web je prostě neštěstí 🤮
Minulý týden jsem ho viděl parkovat na Butovicích a zepředu moc pěkný. A teda je to obří kus auta
Zadne svetlomety su nizko. Dost to kazi inak celkom cisty a nadcasovy dizajn...škoda. Motorizacie len odzrkadluju aktualne EU trendy...bohuzial. Dufam to budem mat aspon adekvatne velku nadrz.
Hyundai a Kia osekali nabídku motorů takovým stylem, že nám v Evropě zůstal v jejích SUV už jen jeden motor - 1.6, a ještě i tomu snížili výkon ze 132 kW na 118 kW. Jako zázrakem je v Sorentu dostupný diesel, ale očekávám, že ten taky v dohledné době utnou.
Kdo si koupi hyunadaie, nadosmrti k*nda je. Tady to plati dvojnasob. To je hnus velebnosti🤮