Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Arese
Už předchozí, hybridní generace byl prodejní propadák a tato zkratowerze devalvaci tohoto kdysi slavného modelu dokoná ...😕👎
@Arese ja jsem tuhle generaci NSX v zivote na vlastni oci nevidel.
A to ziju v Londyne, kde jsem treba za posledni pulrok videl Bigatti EB110 (puvodni), LaFerrari, McLaren Senna, Porsche Carrera GT nebo Koenigsegg (asi CCX, nejsem si jisty).
Tolik k uspesnosti tohoto modelu. Proste si to nikdy nikdo nekoupil. To chce dalsi generaci, pak jim to snad konecne dojde… 😀
PS podle me to je PARADNI GTcko a je skoda, ze nikde neni (asi za ty prachy je prilis dobra konkurence) … zilo by se s nim naramne, hmotnost by te netrapila, to je proste jako ta piha na krase, patri to k tomu.
A to ziju v Londyne, kde jsem treba za posledni pulrok videl Bigatti EB110 (puvodni), LaFerrari, McLaren Senna, Porsche Carrera GT nebo Koenigsegg (asi CCX, nejsem si jisty).
Tolik k uspesnosti tohoto modelu. Proste si to nikdy nikdo nekoupil. To chce dalsi generaci, pak jim to snad konecne dojde… 😀
PS podle me to je PARADNI GTcko a je skoda, ze nikde neni (asi za ty prachy je prilis dobra konkurence) … zilo by se s nim naramne, hmotnost by te netrapila, to je proste jako ta piha na krase, patri to k tomu.
S platnou mot by ich malo byt v uk 385 vsetkych generacii. V roku 2020 sa v eu predalo 7 kusov
@ptr078 já v Londyne úplně náhodou jednu bílou novou NSX viděl. Naživo je to auto dost nevýrazné, prostě se ztratí v provozu. Až na druhý pohled vidíte že proporce ma v poradku a je to vlastně docela pohledný sportak
Sdílení komentáře
Májí tam dát ten vidlicový šestiválec a spojit ho s hybridním pohonem (PlugIn nikoliv)... Stejně jako u 2. generace.
Pokud jde o ceny, tak ani první generace Hondy NSX nebyla levná. Stála zhruba dvojnásobek stejně výkonného Chevroletu Corvette.
Druhá generace NSX stála taktéž zhruba dvojnásobek stejně výkonného Corvette.
V ceně bych tedy primární problém neviděl.
Elektrický nástupce je úplně bez šance. Udělat výkonný elektromobil umí téměř každý a bohatí zákazníci touží spíše naopak po výjimečnosti.