Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Řídili jsme Lamborghini Revuelto: Tenhle supersport má V12 a 1015 koní

16 komentářů

webpaja
K tomuto: "Po předchozích zkušenostech se staršími lamborghini se v revueltu současně projevuje obrovský skok v jízdním projevu v zatáčkách. Countach i diablo jsou automobilové legendy, ale jsou rychlé pouze na rovinkách."

Lukáši, to je tvoje zkušenost?
Ota4
V italskem quattroruote kde auto vzali na svůj okruh vairano byli naopak z revuelta hodně rozčarováni. Auto má brutální nadváhu 2090kg a spousty konkurentů mu na daném okruhu nadělilo balík. SF 90, GT3 RS 296GTB. Moc z auta nadšení nebyli. . .
webpaja
@Ota4 Nenašel jsem žádnou tabulku s časy. Máš ji k dispozici?
Ota4
Nemám to u sebe. Odebírá to otec v digitální podobě. Rekord tam má hyuara B.C. něco kolem 1.20sec. Další v pořadí gt3 RS, 296gtb, 720S, SF 90 atd. . . Lambo ztrácelo na SF 90 šílené 3 sec.
webpaja
@Ota4 Jestli 3s tak to je masakr!
wakantanka
Ehm, proti Coutachu či Diablu to musí byť iný level, kde by sa inak podelo 40 rokov vývoja a pokroku...
webpaja
@wakantanka Vše v kontextu doby a tehdejších konkurentů. Proto se ptám.
admin badgeAvatar - Lukáš Volšický
Lukáš Volšický
@webpaja Dobrý den, ano, je to moje zkušenost. Krátce před testováním Revuelta jsem ve stejný den řídil Aventador SVJ, Murciélago LP650-4 Roadster, Diablo VT 6.0 SE a Countach 25th Anniversary. Dojmy s nimi budou následovat v dalších týdnech. Mějte se, Lukáš Volšický
Lenka Čížková
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
webpaja
@Lukáš Volšický To tam mělo zaznít! Rád si to počtu, Revuelto mohlo být vyvrcholením těchto článků. Díky za odpověď.

Mimochodem pekelně blbnou stránky.
Anonym
Díky za článek, upřímně závidím popisovanou zkušenost. Ale na...každodenní jízdu za pracovními povinnostmi i zábavou...tak na to V12 lamba úplně nejsou. :D Nemyslím teď čistě finance. Určitě bych srovnával aventedaroem nebo ještě lépe s veyronem než s diablem.
Anonym
...na každodenní jízdu za pracovními povinnostmi i zábavou...určitě lambo v12 není. A není to otázka peněz.
Srovnávat s diablem či countach lze jen počtem válců.
Srovnání tak ideálně s veyronem.
Anonym
Omlouvám se za dvojpříspěvek, ale tady se příspěvky nejdřív nezobrazují/schvalují :D:D:D
Anonym
A ještě dotaz na redaktora - článek o V12 lambu nestojí za více než 1 reál foto ke článku?
maca02
Přeju každýmu, kdo na to má, ať si pojezdí, auto je to jistě působivé. Jsem si ale téměř jist, že bych to nekoupil: hybridizace, nadváha a vzhled divného hmyzu (zejména zepředu) by mě odrazovaly. Vzal bych buďto starší LP640, který bylo za mě opravdu krásný a čistý a pak ještě Huracán EVO, ale tohle by nejspíš neprošlo.