Novinky
Já myslím, že subjektivní je, když řekneš, že německý auto má kvalitnější design než italský, všeobecně je totiž známo, že je tomu právě naopak, takže tento názor nesdílím jen já. A kecy o lepších jízdních vlastnostech? To si snad děláš srandu, chceš říct, že třeba Golf má lepší jízdní vlastnosti než Alfa 147 nebo Bravo? Jak si na to přišel, spíš to máš v hlavě - německý auto rovná se modla, ale nevěř tomu, časem na to přijdeš.
Nem*** nesedlam, a v mainstreamu bych si fakt asi nic nevybral. Myslis ale ze treba Bravo je designem lepsi nez Golf nebo astra? V cem. Obe auta maji nejakej motiv, sve specificke krivky, promyslene linie, maji historickou navaznost (ci uz na temperament krajiny nebo predchozi modely,)maji jisty pomer modernosti a trvacnosti atd atd. Opakuji, neplet si osobni libivost a kvalitu. Ja sem vubec nerekl, ze nemcouri maji lepsi design nez italove. Treba drivejsi lexusy nebo hyundaie meli design odflaknuty, bez myslenky, hodne kopirovani, zadnou pointu atd. Ma druhou stranu soucasne alfy nebo bwm jsou promyslene, akorat kazdy sazi na jinou kartu...alfa spise na lasku na prvni pohled a bmw na hru hran a oblin a tvaru ktera se ti ukaze vzdy jinak pri jinem uhlu nebo svetle.
tiež by ma zaujímalo ako ste tu došli na to, že napr. Alfa 147 /čiže taliansky šrot/ má horšie jazdné vlastnosti ako Golf či Astra..?lebo je to holý nezmysel...kto z vás jazdil v Alfe 147??? tipujem, že nikto, lebo porovnávať jazdné vlastnosti tejto alfy a nafúknutej škatule Golf V sa ani nedá...a podobne je to s Focusom...môžem porovnávať...
Problem je v tom, ze argumenty vetsiny konci u tohoto: 1) "Italska auta jsou smejdy" 2) "Ne, nikdy jsem zadnym nejel, jezdim tatovou Felicii". A tady pak vznikaji ty problemy o kterych mluvis, alespon z mych osobnich zkusenosti.