Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVyměň káru za elektromobil: Martin Vaculík vyzkoušel Citroën XM 2.0 Turbo CT
32 komentářů
DonVito
@ Zetti😒br />
Kdyby kazdej komu se rozbije spalovak zanevrel na spalovaky, jezdil by po silnicich zlomek aut...
Koupe prvniho EV od Toyoty byla chyba.
Tvoje nenavist k elektromobilum je absolutne neopodstatnena.
Tyka se jen tveho modelu!
Tvuj problem nema nic spolecneho s elektromobilitou obecne.
Tak prosim nezobecnuj.
https😐/insideevs.com/…xiliary-battery/
Koupe prvniho EV od Toyoty byla chyba.
Tvoje nenavist k elektromobilum je absolutne neopodstatnena.
Tyka se jen tveho modelu!
Tvuj problem nema nic spolecneho s elektromobilitou obecne.
Tak prosim nezobecnuj.
https😐/insideevs.com/…xiliary-battery/
@DonVito jj uznavam skocil jsem elektromobilistum na špek. Zadny elektricky dojezd nesedi se spotrebou a kapacitou baterie a kecy o tisicovkach nabijecek, z nichž je vetsina v provozu jako nahrada za fosil nepouzitelna. K tomu nalepka vypatlaneho elektromobilisty. Todle se fakt nepovedlo.
Zadna dalsi mi nesmi do baraku
Jasně, za to určitě může ten Vaculík, co? 😆😂🤣
Taky mi jednou odešla 12V baterka na corolle a v HL byla 2x vybita. Oboje nejspíš kvůli špatnému zapojení palubní kamery, která ji uspesne vysavala do nuly, i když neměla. Po správném zapojení se to u HL už neobjevilo a baterka fungovala dal.
promin ale lidi co povazujou za nutny cpat do interieru kamery aby nahodou ldyby narazili na nekoho kdo nahodou treba zaparkoval na care povazuju za uplny ridicsky dno
Záznam z kamery jsem nikdy nepoužil, naštěstí jsem ho nikdy nepotřeboval. Takové kraviny jako stání na čáře mi ani za 10s rozčilovani nestojí.
V toyote. Sám jsem levej na tyhle věci. Bych si akorát odrbal interier.
Ne. Infotainment ano, auto jelo, ale ten displej mrtvej, jen blikala parkovaci brzda, ktera tam vlastne neni. Pri nabijeni blikalo nabijeni.
A znovu opakuju, baterku jsem daval novou v cervnu vloni, od te doby ok, auto dobijel v sobotu, v nedeli jelo 120 km, jen v pondeli stalo. V utery odtah. Je to jebka. Kup si to, zazijes spoustu dobrodruzstvi
Tohle vím. Ale moje corolla aplikaci ještě neuměla, resp jo, ale vůbec nic si tam nemohl. Takze tím to nejspíše nebylo. A pokud jo, mají špatně udelanou komunikaci.
A vyměnil jsi tu 12V baterku poté, co ti umřela? Když s jednou vybije, už je poškozená a bude mít tendenci odumirat.
Co to meles, todle je elektromobil, stanim nemuzes baterku vybit jako u spalovaku, krome toho stalo jeden den.
A vyresit sam to neslo. Zhasnul displej, s tím bez diagnostiky nic neudelam.
Todle fakt prius neni 😀😀😀
K čemu potřebuješ displej když chceš dobít 12V?
Mluvim o displeji za volantem. Je tam treba tachometr, kontrolky apod. Ten je cerny i po nabiti baterie. Kdyby nebyl, nenechal bych to odvezt.
Je fakt ze bude treba zmenit taktiku. Bud dat auto nabijet po kazde jízdě nebo dat nabijecku na palubni baterku. Je to jebka, elektrojebka. Není to my jediny auto, tak se traga nekona
To jako nefungoval digitální štít ani po nabití baterky? V corolle ten display normálně fungoval po nahozeni přes starter pack.
Tak auto je doma. Černý displej svolavacka, nabíjení baterie svolavacka, predni kamera svolavacka. Psat software pro auta neumim a ani se to ucit nebudu. Jak je videt nejde to ani tem, co to maji umět.
Moderni auta musej do servisu jak decka k pediatrovi
Tak ti to aspoň vyřešili, když uz to tam bylo ne? Mne tyhle věci většinou oznámí jen při garančce, že se to udelalo
protoze sis koupil jebak od firmy co to neumi!!!
Ja v klidu tocim dalsi stovky kilometru denne ze solaru!
Ale to bz4x je fakt takovej nepodarenej pokus.
Já z toho auta mám takový pocit, že ho uvedli jen aby měli nějaké EV, ale prodávat a vyvíjet to moc nechtěj.
My rentiéři jezdime jen par kilaku za zábavou a nakupama. Stovky kilaku denne by mi fakt nenadchly ani kdyby byly zadarmo. A solar mi na strechu nesmi. My rentiéři k tomu umime pocitat
bych se vsadil, ze mam tech cihel vic jak ty, pocitat evidentne neumis kdyz sis koupil takovej sajrajt
Tak bude záležet, kdo z vás má cihlovej dům a kdo ne. 🤣