Novinky
Vypadá to dobře, ale samozřejmě záleží jaká bude cena...tento segment je takový přepálený, každý tam má X modelů, ale popravdě všechny jsou jedno a to samé a technika nic moc nebo co je lepší, tak je cenově vysoko, takže Bigster za mě dobrý krok.
@adamzprahy
Jo, kým Duster v podstate nemá konkurenciu, stredných SUV je na trhu ako maku. Možno bude bodovať nízkou cenu pri tých slabých základných motorčekoch, ale zase chceš v 4,57m dlhom SUV trojvalec 1,2 a výkon len 130k?
No a hybrid bude mať ťažkú konkurenciu v Kórejcoch, ktoré zase ponúkajú 215k hybrid so štvorvalcom 1,6, čomu trojvalec so 155k moc nemôže konkurovať.
Uvidíme. Mne sa to vizuálne pozdáva, ale v tejto vyššej triede tomu nedávam také šance, ako menšiemu Dusteru.
Jo, kým Duster v podstate nemá konkurenciu, stredných SUV je na trhu ako maku. Možno bude bodovať nízkou cenu pri tých slabých základných motorčekoch, ale zase chceš v 4,57m dlhom SUV trojvalec 1,2 a výkon len 130k?
No a hybrid bude mať ťažkú konkurenciu v Kórejcoch, ktoré zase ponúkajú 215k hybrid so štvorvalcom 1,6, čomu trojvalec so 155k moc nemôže konkurovať.
Uvidíme. Mne sa to vizuálne pozdáva, ale v tejto vyššej triede tomu nedávam také šance, ako menšiemu Dusteru.
@iudex já to vidím tak, že Tucson je asi nejlevnější ve třídě. Ale to auto v základu neni nic moc, je menší než Bigster a jde o výběhový model. Vídám hodně těchto SUV nižší střední jezdících v základu v ceně od, jen protože nic levnějšího není a hlavní argument je, že se do toho vejde pohodlně rodina. Motory o moc silnější nejsou a cílovka jezdí v klidu a stačí jim to. Takovým lidem je pak i jedno co všechno to má, ale nižší cena o 100 - 200 tisíc bude argument. Takže já si paradoxně myslím, že za současné situace má Bigster potenciál být min. stejně úspěšný jako Duster. Protože v kategorii vyjma Tucsonu toho pod 700 tisíc moc nekoupíš. Nebo ta auta nejsou tak prostorná a to může být pro cílovku zásadnější argument než velikost motoru. Ale záleží jak to nacení a zda mainstream nezačne být cenově agresivní, protože poslední dobou už jsem pár levných leasingů zaregistroval, těžko říct...
@adamzprahy
Tucson je vzadu mimoriadne priestranny a pohodlny.
Nastavitelne operadla, stredova opierka..
Nic z toho bigster nema.
Navyse je postaveny na platforme clia.
Zda sa, ze bigster je prezleceny symbioz, co je prezlecene clio.
Za cenu tucsonu/sportage.
No, uvidime, co povie trh.
Mna velmi nepresvedcil
Tucson je vzadu mimoriadne priestranny a pohodlny.
Nastavitelne operadla, stredova opierka..
Nic z toho bigster nema.
Navyse je postaveny na platforme clia.
Zda sa, ze bigster je prezleceny symbioz, co je prezlecene clio.
Za cenu tucsonu/sportage.
No, uvidime, co povie trh.
Mna velmi nepresvedcil
@Meky souhlas a hlavně ten Tucson má pořád motor, 4válec 1.6T se 118kW + 6M, dokonce i bez MHEV a jezdí vážně pěkně. Tj uživatelsky na míle daleko od nesmyslného 3hrnkového Renaultího mildhybridu 🤢
@Meky středová opěrka je na fotkách a celkově bych Bigster vůbec nehodnotil podle Dustera, protože dle fotek i informací je uvnitř hodně odlišný. Tucson vzadu jsem jel dvě výbavy. Nějaký základ a nějaký střed. Za mě obojí katastrofa...respektive odpovídá cenovce nejlevnějšího auta třídy. Laciné materiály na úrovni Dacie, hluk, mlácení podvozku, nepohodlná sedadla...cena to vyváží, nic proti.
Co chci ale říct... ano Bigster má lacinou techniku menšího auta. Jenže pro rodinu s dětmi, která hledá jen přesouvadlo určité velikosti a kapacity, je tohle prostě jedno. Stejně tak jestli je vzadu loketní opěrka když tam sedí dvě malé děti. Bigster má o 100l větší kufr. Neváží moc, takže na 130/140k turbomotoru nevidím nic nedostatečného. Z mojí zkušenosti taky ty koně Hyundaie nejsou v reálu cítit třeba jak naopak koně VW TSI. Ty motory mají nějaké přidušené průběhy, nevim...
Tucson je aktuálně nejlevnější auto ve třídě. Neznáme ještě ceník Bigsteru - proto jsem psal že záleží na ceně. Je potřeba se na to dívat i tak kolik bude stát nový Tucson za rok za dva. Ale pokud při srovnatelné výbavě bude Bigster o 100 tisíc levnější, tak to budou lidi kupovat jen protože to bude nejlevnější auto třídy a dostanou více prostoru, takže na vyšší úroveň konkurentů se vykašlou když těch +100 tisíc nemají nebo je to 100 tisíc co radši utratí za rodinu nebo barák. To je realita cílovky.
Osobně nechápu jak se vyšponoval trh SUV-C tak, že jsou to všechno poměrně lacině stavěná auta začínající přes 600 tisíc a běžně jdou ceníkově přes 1M...pro mě absurdní.
Co chci ale říct... ano Bigster má lacinou techniku menšího auta. Jenže pro rodinu s dětmi, která hledá jen přesouvadlo určité velikosti a kapacity, je tohle prostě jedno. Stejně tak jestli je vzadu loketní opěrka když tam sedí dvě malé děti. Bigster má o 100l větší kufr. Neváží moc, takže na 130/140k turbomotoru nevidím nic nedostatečného. Z mojí zkušenosti taky ty koně Hyundaie nejsou v reálu cítit třeba jak naopak koně VW TSI. Ty motory mají nějaké přidušené průběhy, nevim...
Tucson je aktuálně nejlevnější auto ve třídě. Neznáme ještě ceník Bigsteru - proto jsem psal že záleží na ceně. Je potřeba se na to dívat i tak kolik bude stát nový Tucson za rok za dva. Ale pokud při srovnatelné výbavě bude Bigster o 100 tisíc levnější, tak to budou lidi kupovat jen protože to bude nejlevnější auto třídy a dostanou více prostoru, takže na vyšší úroveň konkurentů se vykašlou když těch +100 tisíc nemají nebo je to 100 tisíc co radši utratí za rodinu nebo barák. To je realita cílovky.
Osobně nechápu jak se vyšponoval trh SUV-C tak, že jsou to všechno poměrně lacině stavěná auta začínající přes 600 tisíc a běžně jdou ceníkově přes 1M...pro mě absurdní.
@adamzprahy
A😜 "Laciné materiály na úrovni Dacie, hluk, mlácení podvozku, nepohodlná sedadla..."
Tak fakt neviem, či je Tucson tak odlišný od súrodenca Sportage, alebo si narazil na totálne rozbitý kus. Lebo náš Sportage nič z uvedeného nepozná, o žiadnom mlátení nemôže byť reč a podvozok je podľa mojich porovnaní kultivovanejší a komfortnejší ako na Kuge aj na novom Tiguane (Tigi najmä na väčších diskoch v R.line prekvapivo dosť mlátil). Sedadlá vzadu sú dostatočne pohodlné, naviac polohovateľné, čo výrazne prispieva ku komfortu. Je síce pravda, že máme najvyššiu výbavu, ale zrovna stupeň výbavy asi kvalitu podvozka a pohodlnosť sedadiel neovplyvní.
A😜 "Laciné materiály na úrovni Dacie, hluk, mlácení podvozku, nepohodlná sedadla..."
Tak fakt neviem, či je Tucson tak odlišný od súrodenca Sportage, alebo si narazil na totálne rozbitý kus. Lebo náš Sportage nič z uvedeného nepozná, o žiadnom mlátení nemôže byť reč a podvozok je podľa mojich porovnaní kultivovanejší a komfortnejší ako na Kuge aj na novom Tiguane (Tigi najmä na väčších diskoch v R.line prekvapivo dosť mlátil). Sedadlá vzadu sú dostatočne pohodlné, naviac polohovateľné, čo výrazne prispieva ku komfortu. Je síce pravda, že máme najvyššiu výbavu, ale zrovna stupeň výbavy asi kvalitu podvozka a pohodlnosť sedadiel neovplyvní.
@iudex Souhlas, bůh ví s čím jezdil. Já měl na dva dny náhradního Tucsona 1.6T +6M (rv 2024) a je to podobné jako u té Sportage. Velmi příjemné tiché auto se spoustou místa jak vepředu, tak vzadu 😋 A na materiély si taky nelze stěžovat, až na plast - klavírový lak střední konzole…
@iudex @ericn mezi FWD základem a top výbavou AWD jsou v této třídě všeobecně velké rozdíly a to včetně uložení podvozku, takže co jsem jel úplný základ + nějaký střed obojí FWD, tak to můžou být dost odlišná auta. Kolik vás ten Sportage v nejvyšší výbavě stál a za kolik to pořídíš v lednu 2025? Stále nevíme na kolik v Česku vyjde Bigster, tím je to celé podmíněné.
Zkoušel jsem najít kolik stojí Tucson v DE a FR. Benzín/nafta se tam neprodává vůbec, takže CZ (nevim jak SK) je asi vůbec anomálie, že se tu benzín nabízí a ještě takhle levně.
Benzínová 1.0 i30 ve Francii stojí od 28.700 EUR. Nevim porovnání výbav, ale v Česku je snad skoro za polovinu.
Takže na západ od nás je Bigster výrazně levnější než konkurence.
Zkoušel jsem najít kolik stojí Tucson v DE a FR. Benzín/nafta se tam neprodává vůbec, takže CZ (nevim jak SK) je asi vůbec anomálie, že se tu benzín nabízí a ještě takhle levně.
Benzínová 1.0 i30 ve Francii stojí od 28.700 EUR. Nevim porovnání výbav, ale v Česku je snad skoro za polovinu.
Takže na západ od nás je Bigster výrazně levnější než konkurence.
@adamzprahy
Máš pravdu, máme štvorkolku v najvyššej výbave (k úplnosti chýbajú len adaptívne tlmiče), plus je to hybrid, takže môže byť, že oproti čistému benzínu v predokolke bude nejaký rozdiel v jazde. Ale aby základ totálne mlátil, keď naše auto pruží a tlmí úplne komfortne, to sa mi proste nezdá.
Čo sa týka ceny, bol daný badžet a vyberalo sa z relevantnej konkurencie, od Kugy cez CX-5 po Tiguan a Sportage ponúkol ďaleko najviac (štvorkolku kde iní FWD, 230k kde iní 150-190k...). Ale výbava a value for money by neboli ničím keby to auto nebolo solídne postavené a aj nejazdilo solídne. Kvalitatívne (spravcovaním, kvalitou materiálov v interiéri) je vyššie ako Ford Kuga, komfort podvozka najlepší z porovnávaných, akurát v agilite mala Kuga a CX-5 navrch (ale vyvážil to ten vyšší komfort a lepšie tlmenie nerovností).
Máš pravdu, máme štvorkolku v najvyššej výbave (k úplnosti chýbajú len adaptívne tlmiče), plus je to hybrid, takže môže byť, že oproti čistému benzínu v predokolke bude nejaký rozdiel v jazde. Ale aby základ totálne mlátil, keď naše auto pruží a tlmí úplne komfortne, to sa mi proste nezdá.
Čo sa týka ceny, bol daný badžet a vyberalo sa z relevantnej konkurencie, od Kugy cez CX-5 po Tiguan a Sportage ponúkol ďaleko najviac (štvorkolku kde iní FWD, 230k kde iní 150-190k...). Ale výbava a value for money by neboli ničím keby to auto nebolo solídne postavené a aj nejazdilo solídne. Kvalitatívne (spravcovaním, kvalitou materiálov v interiéri) je vyššie ako Ford Kuga, komfort podvozka najlepší z porovnávaných, akurát v agilite mala Kuga a CX-5 navrch (ale vyvážil to ten vyšší komfort a lepšie tlmenie nerovností).
@adamzprahy Švagr kupoval letos (6/2024) Kiu Sportage 1.6T 118kW 6M 2WD ve výbavě Exclusive + tažné + extras a dával za ní cca 750tis Kč. Já měl půjčený Tucson v podobné konfiguraci (tuším že Smart výbava) a ani jedno auto nemlátí, podvozek byl komfortní a motor tichý. Obě auta jezdí vážně pěkně, až jsem o Tusconu začal i uvažovat. Ale chci si zkusit tu HEV verzi, jak funguje 😋
@iudex korejci velmi nemaju cim Dacii konkurovat a Skodovka uz vobec nie. Za mna je to kus solidne vyzerajuceho moderneho auta pre "obycajnu rodinu". Velmi fandim uplatnovaniu LPG v tychto autach. Aj ked mensi diesel, ktory mal Renault dlhe roky vynikajuci 1.5 dci by tu sedel skvele. Dacia navyse vyrazne zlepsila kvalitu a ma stabilne predaje. Raketovym tempom sa zlepsuju cinania. S tymi sa Dacia v EU pobije. Oktavky 1.5 tsi za 35.000 eur zacinaju ludom liezt hore krkom.
@Kvalitar
Výrok, že Kórejci "nemajú čím konkurovať Dacii" je hodne mimo reality, mal by si to poupraviť tak, že Kórejci nevedia (nechcú?) konkurovať v segmente lowcostových malých áut, to by bola pravda.
Ale Bigster je iná liga, ten sa dostáva do najnabitejšej kategórie, kde kraľujú Kórejci, a to nielen v našich dvoch krajinách. O solídnosti Bigsteru si môžeme povedať po prvých testoch, zatiaľ nikto nič nevie. A aj tie ceny u nás sú otázne, mám skúsenosť, že najväčší fanúšikovia lowcost áut sa od nich veľmi rýchlo odvrátia, keď ten lowcost dobehne cenovo mainstream.
Opakujem, Bigster sa mi páči a Dacii fandím, len by som krotil to nadšenie predtým, než sa ukáže, aké auto naozaj je a koľko bude stáť. Tam sa bude chlieb lámať.
Výrok, že Kórejci "nemajú čím konkurovať Dacii" je hodne mimo reality, mal by si to poupraviť tak, že Kórejci nevedia (nechcú?) konkurovať v segmente lowcostových malých áut, to by bola pravda.
Ale Bigster je iná liga, ten sa dostáva do najnabitejšej kategórie, kde kraľujú Kórejci, a to nielen v našich dvoch krajinách. O solídnosti Bigsteru si môžeme povedať po prvých testoch, zatiaľ nikto nič nevie. A aj tie ceny u nás sú otázne, mám skúsenosť, že najväčší fanúšikovia lowcost áut sa od nich veľmi rýchlo odvrátia, keď ten lowcost dobehne cenovo mainstream.
Opakujem, Bigster sa mi páči a Dacii fandím, len by som krotil to nadšenie predtým, než sa ukáže, aké auto naozaj je a koľko bude stáť. Tam sa bude chlieb lámať.
Mňa by zaujímalo či Bigster dostane vylepšenia ktoré sú často vytýkané Dusteru. A to tvrdá lakťová opierka na dverách, namiesto LED diaľkových len obyčajné žiarovky atď.
Myslím si, že toto vyrieši facelift Dusteru ale ten tak skoro nebude.
Duster dokonca ani nezahviezdil v Crash testoch takže tu vidím tiež priestor na zlepšenie a nemyslím si, že na tom Bigster bude lepšie (v podstate je to len nafúknutý Duster)
Zaujímalo by ma ako sú na tom nové Dustre aj tento Bigster ohľadom protikorózneho ošetrenia podvozku. Viem, že staré Dustre mali toto ako veľkú slabinu.
Myslím si, že toto vyrieši facelift Dusteru ale ten tak skoro nebude.
Duster dokonca ani nezahviezdil v Crash testoch takže tu vidím tiež priestor na zlepšenie a nemyslím si, že na tom Bigster bude lepšie (v podstate je to len nafúknutý Duster)
Zaujímalo by ma ako sú na tom nové Dustre aj tento Bigster ohľadom protikorózneho ošetrenia podvozku. Viem, že staré Dustre mali toto ako veľkú slabinu.
Napadlo mě proč z 1.8 čtyřválce vydojili "jen" 107 koní (moje stará pixla Xsara 1.6 16V má 109), ale asi to bude souviset s přidanou hybridní částí a tím pádem i s převodovkou, která už by větší výkon nemusela snést. A ta, co by ho snesla, by byla dražší. A s emisema.
Ale je škoda, že u verze Hybrid 140 nepoužili tu samou 1.6+elektrika jako u Dustera. Ale asi holt ty (flotilový) emise, no.
Ale je škoda, že u verze Hybrid 140 nepoužili tu samou 1.6+elektrika jako u Dustera. Ale asi holt ty (flotilový) emise, no.
Konecne adaptivny tempomat.
Nechapem, preco ho nemoze mat Duster!
a naozaj 1,7 m na vysku???
inak, ta zadna opierka - to co je za somarinu?
Duster celkom sklamal - pomer cena / vykon je v porovnani s cinakmi biedny (ak teda clovek chce aj nejake pohodlie a nie len tu najzakladnejsiu verziu), som zvedavy na bigster.
Nechapem, preco ho nemoze mat Duster!
a naozaj 1,7 m na vysku???
inak, ta zadna opierka - to co je za somarinu?
Duster celkom sklamal - pomer cena / vykon je v porovnani s cinakmi biedny (ak teda clovek chce aj nejake pohodlie a nie len tu najzakladnejsiu verziu), som zvedavy na bigster.
Motory holt tragédie... Pro rodiny použitelný snad jen ten hybrid, který bude beztak stejně drahý jako u Toyoty, takže stejně radši každý sáhne po Toyotě. Zbytečné SUV.
Mohli tam dát tu 1.33TCe alespoň.
Mohli tam dát tu 1.33TCe alespoň.
Dacia za 600k v zakladu. Fuckster. Bye, bye.
@Frfla SUV s 660l kufrem - kolik se takových modelů prodává za 600 tisíc? Já myslím, že žádný, ale v této třídě nemám nejlepší přehled...klidně sem něco pošli.
@adamzprahy Kuga začíná na 650 (za tu doporučenou cenu to nikdo nikdy nekoupil) a má skoro stejně velký kufr. Podvozek a zpracování je ale úplně někde jinde u Fordu. Dokonce i ten jejich tříválec je lepší, protože má rozvody řetězem a dvojité vstřikování. Navíc tam může člověk mít pořádný 2.5 hybrid.
Mě se to líbí a z mého pohledu, především u té šedé barvy, ty sloupky nejsou potřeba lakovat. Takhle to na mě působí jako slušnej offroad.
Jediné, co mě děsí jsou ty kafemlýnky pod kapotou a cena už taky nebude moc lidová. Ale jinak se mi to fakt líbí.
Jediné, co mě děsí jsou ty kafemlýnky pod kapotou a cena už taky nebude moc lidová. Ale jinak se mi to fakt líbí.
Parada... cakal som ze bude vacsi... aj taka "bezna" RAVka je vacsia ... kazdopadne dacia ma opat zarobene... spolu s mensim dusterom to bude smrtiace duo pre konkurenciu
To auto má sice v názvu BIG, ale realita je ta, že je to víceméně stále malé SUV.
Pro porovnání napíšu délky několika aut...
Duster 434 cm
Bigster 457 cm
Skoda Karoq 438 cm
Hyundai Tuscon 450 cm
VW Tiguan 454 cm
Skoda Octavia 469 cm
Mitsu Outlander 470 cm
Skoda Kodiaq 476 cm
VW Tayron 477 cm
VW Tuareg 488 cm
Pro porovnání napíšu délky několika aut...
Duster 434 cm
Bigster 457 cm
Skoda Karoq 438 cm
Hyundai Tuscon 450 cm
VW Tiguan 454 cm
Skoda Octavia 469 cm
Mitsu Outlander 470 cm
Skoda Kodiaq 476 cm
VW Tayron 477 cm
VW Tuareg 488 cm
Strategie, která ještě před pár lety docela fungovala a zajistila Stellantisu vysoké zisky dneska už nefunguje, protože motorové portfolio se smrsklo na dvě spalovací jednotky v Evropě (1,2l a 1,6l) a 2 BEV verze. Kombinace vysoké ceny a podměrečného pohonu evidentně zákazníky netáhne, nakonec proč by měli platit více peněz když defakto dostávají méně než za stejné peníze mohli dostat dříve ? EV verze také jako alternativa netáhnou tolik , jak si manageři koncernu spolu s Tavaresem malovali, navíc jsou cenově ještě méně atraktivní než spalovací verze.
Renault/Dacia šli v tomto ještě dále, ti chtějí do budoucna jedním tříhrnkem v různých výkonových verzích nahradit všechny stávající ICE. Viz Rafale/Austral
Tenhle downsizingový mor se šíří Evropou jako svrab a dělá z použitelných aut spíše jakési hračky na kolech, zaplať pánbůh že se najde ještě pár automobilek ochotných vzdorovat tomuto nesmyslnému trendu (Toyota/Mazda) a hledají nové alternativní cesty.