Novinky
Tak by me zajimalo jestli to nekdo resi, pac vetsina aut musi jezdit pretizena. BMW 523i uzitecna hmotnost 360 kg.
Je třeba rozlišovat pohotovostní hmotnost a provozní (pohotovostní + 75kg řidič). Třeba Lexus LS460 uvádí max. provozní hmotnost 2130 a celkovou 2495 - zbývá tedy 430kg pro řidiče a 3 pasažéry (top verze je čtyřmístná), což není tak zlé.
Spravnej nazor. a navic existuje pohotovostni stav, coz odpovida provozni hmotnosti. 😉). Dle vyjadreni z MVCR kdyz jsem se ptal na ten zmatek v technicaku a v zakonech. Nevim jeslti na to autor clanku bral zretel ale plno z tech aut muze mit tu hmotnost jako hmotnost bez ridice a to uz vetsinou staci.
S tym FORESTEROM to nie je pravda.Hmotnost Forestera je 1398 Kg/ odmerany na vahe/ a uzitocna nosnost je 490 Kg. Neviem odkial ste zobrali tie udaje.
Takhle bych to viděl.
Ten němec je trouba, ale to je v Německu běžné.
Za a) Bych to neřešil, za b) je to spider, tedy v podstatě motorka an 4 kolech, co tam chce proboha vozit. Aby vozil nějakou bacyhyni, na to si nemusel kupovat spider. Zajímala by mě užitečná hmotnost třeba u Mercedesu SLK a jiného zázraku...
Ten němec je trouba, ale to je v Německu běžné.
Za a) Bych to neřešil, za b) je to spider, tedy v podstatě motorka an 4 kolech, co tam chce proboha vozit. Aby vozil nějakou bacyhyni, na to si nemusel kupovat spider. Zajímala by mě užitečná hmotnost třeba u Mercedesu SLK a jiného zázraku...
Holka 55 kg je bachyne??? no nevim - mas doma anorekticku?
Wolff vozí holky v instatním balení, na obrázku v časopise >😁
Trouba neni v nemecku o nic beznejsi nez tady, cehoz si sam dukazem, a dvoumistny vuz s uzitecnou hmotnosti 170kg je opravdu dost na hrane. No, italsky normy.
Tech 170kg je sice na hrane, ale faktem zustava, ze prumernym dvem lidem i se zavazadly bude stacit. To ten Spider 3.2 JTS V6 se svymi 140kg to je teprve neco.
Uz je mi jasne proc se Alfa nevyvazela do USA. Je tam bez sance 😁 Ovsem ruku na srdce....evropane, pokud chcete jezdit krasnymi vozy, vyhybejte se americkemu stylu zivota!
asi si prestanu kupovat autotip, driv nebo pozdeji se z nej vsechny clanky objevi zde
pri tom s600 treba pripocitat 68 kg vodica 7 kg batoziny a na 90% plnu nadrz co je asi 81 litrov paliva
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Já to naprosto nechápu - dyť přece musí stačit dát tužší pružiny/tlumiče a užitečná hmotnost se musí zvýšit. Akorát by to nenaložený trochu víc drncalo. Ale to u takovýho Range Roveru asi nebude problém... Proč by to třeba automobilky nemohly řešit třeba příplatkovou výbavou???
Tak u luxusních aut bych určitě řešil užitečnou hmotnost. Už vidím, jak někdo rve do káry za + 2 mega famílii, bagář a jede pár set kiláků na dovolenou. Tihle lidi mají na leteckou přepravu a zajímavější destinace. Ale v česku na tohle lidi ještě holt nejsou zvyklí, takže zalínadlo jménem užitečná hmotnost má pořád ještě sílu. >😁
nizka uzitecna homotnost u lexuse byla uz drive v USA velka tema. Prumerny american vazi okolo 100kg, kdyz nalozi celou rodinu tak muze zavazadlo posilat letecky. Na BBC rikali ze ls460 snese jen 340KG! jeho primi kunkurent je s450 (ne s600) a ten snese 550KG co je patrny rozdil!
na zapade se tyto veci resi, protoze vpripade nehody hleda pojistka kazdou blbost jen aby nemusela vyplacet, v urcitem pripade muzes ztratit i garanci.
na zapade se tyto veci resi, protoze vpripade nehody hleda pojistka kazdou blbost jen aby nemusela vyplacet, v urcitem pripade muzes ztratit i garanci.
citat diskusiu skopírujem ti jeden prispevok od mac2. :"..Je třeba rozlišovat pohotovostní hmotnost a provozní (pohotovostní + 75kg řidič). Třeba Lexus LS460 uvádí max. provozní hmotnost 2130 a celkovou 2495 - zbývá tedy 430kg pro řidiče a 3 pasažéry (top verze je čtyřmístná), což není tak zlé..."
Tak to se teda těžce pleteš. Letecká doprava ano, ale je to jiný typ dovolené. Je to peklo na přepravu zavazadel, zvlášť když jsi zvyklý na své sportovní náčiní apod. Tam jsou auta k nezaplacení. Divil by ses, kolik lidí jezdí slušnými auty na Riviéru trochu si užít sluníčka... 😄
ano ale maju par veci a golfove palice.. par 100eur bankviek a ...KREDITKY😊) na rozdiel od klasickej ceskoslovenskej rodinky ktora vlecie vsetko(od nafukovaciek lehatok uterakov zradla a pod..) v 5hviezdickovom hotel na francuzkej riviere toho vela nepotrebujes.Okrem sakra velkeho uctu a dajakej goldkarticky.)
Britský sportovní vůz nejmenované značky má přesně stejnou užitečnou hmotnost a bez problémů uveze dva lehce přesmetrákové chlapy plus věci na víkend (dvě sportovní tašky a stan). Mám vyzkoušené 😄
mě to přijde celkem absurdní.. moje corolla má 1020kg pohotovostní hmotnost, celkem to vychází do půldruhé tuny včetně lidí, paliva a bagáže.. dnes mají auta o půl tuny navíc, a přitom je to stejně velký auto. co furt řešej - neříkejte, že bezpečnost (výztuhy, pytle atp. tolik váží..)
Kde sebrali pohotovostní hmotnost 1790Kg.
Dle údajů na www.alfaromeo.cz jsou pohotovostní váhy Spideru následující😒br /> 2,2 JTS 1530Kg (Selespeed 1550Kg)
3,2 V6 1690Kg (Automat 1710Kg)
2,4 JTD 1660Kg
Dle údajů na www.alfaromeo.cz jsou pohotovostní váhy Spideru následující😒br /> 2,2 JTS 1530Kg (Selespeed 1550Kg)
3,2 V6 1690Kg (Automat 1710Kg)
2,4 JTD 1660Kg
AR 159 3,2 JTS, která tomu Spideru není nepodobná, má max povolenou hmotnost 2200kg. Mám to v techničáku a v případě zájmu je to k nahlédnutí.
Ale nemám moc času, protože si běžím přečíst poslední informace o Aničce Mudrové, důchodkyni z klokánku. To je mnohem objektivnější než tyhle nesmysly. 😉
Ale nemám moc času, protože si běžím přečíst poslední informace o Aničce Mudrové, důchodkyni z klokánku. To je mnohem objektivnější než tyhle nesmysly. 😉
Blbá Fabie nebo Octavie uvezou 515, resp. 660kg. :yes:
ono je to prima umera, bezpecnost a vaha....
ja radsi jdu po bezpecnejsim aute!! mam zminenou alfu, ale 159, coz je stejny podvozek - je tezka, ale stabilni a bezpecna, to je pro mne dulezity!!