Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
_Teddy_
1
No to ste sa zobudili trochu neskoro, nie nahodou? Ten test je zverejneny na webe uz mesiac, aj bezne media o nom uz informovali. BTW, robi ho spolu ADAC, OAMTC, a TCS (plus dake organizacie na ochranu zakaznikov su pri tom)...
KANKUNEN
Mám dotaz, vy co dáváte dozadu lepší gumy, co děláte po sjetí těch předních, vyhodíte i ty zadní nebo koupíte dvě dozadu a ty staré dáte dopředu?
@KANKUNEN Lepšie idú na hnanú nápravu, nie? Môže to byť predná aj zadná. Po sezónach to medzi sebou meníš a zoderieš pravidelne všetky štyri gumy. Alebo to robíš inak?
@traveldrive Dělám to takto, ale někteří to dělají opačně, tak se jich ptám co dělají s těmi starými nesjetými pneu
traveldrive
ADACu neverím ani nos medzi očami. Raz sa u mňa zapísali ako podvodníci pracujúci na objednávku za úplatu, a to sa proste už nezmaže. Takže ich odporúčania sú pre mňa vlastne irelevantné. Na jar budem asi kupovať celoročky a po nejakom teste sa poobzerám inde. :-)
@traveldrive Stejně se stejná guma dělá v Německu i Rumunsku a rozdíl tam bude velký.
@KANKUNEN Posledně mi přišly Hankooky z Číny, byl jsem z toho rozmrzelý, ale na sněhu i po 4 letech fungovaly. Za sucha dobré, na mokru nic moc - to je asi standard u Hankooku.
@twistedTSD
Aké Hankooky konkrétne? Ja som práve kúpil iCept EVO3 W330, pretože mali v posledných testoch veľmi dobré hodnotenie, na rovnakej úrovni, resp. v niečom i lepšie ako Dunlop Winter Sport 5, ktoré som mal na predošlom aute, pritom cenovo o dosť výhodnejšie. Tak som sám zvedavý.
Aké Hankooky konkrétne? Ja som práve kúpil iCept EVO3 W330, pretože mali v posledných testoch veľmi dobré hodnotenie, na rovnakej úrovni, resp. v niečom i lepšie ako Dunlop Winter Sport 5, ktoré som mal na predošlom aute, pritom cenovo o dosť výhodnejšie. Tak som sám zvedavý.