Elektromobily
Zneuctívání legendy přestavbou na pohon bez emocí a zážitku - epohon.
To bych nikdy veteránovi neudělal. To bych ho radši i odstavil, aby byla Grétka štastná (-:
To bych nikdy veteránovi neudělal. To bych ho radši i odstavil, aby byla Grétka štastná (-:
Tyhle auta musí být pro nějaké hobity, nebo prostě jiný živočišný druh, určitě ne pro opič@ny 190+ (můj případ) 😁
@Barry Lyndon Moje maminka ho měla, jako děcko jsem v tom byl vozen, a když jsem měl už řidičák, tak jsem si auto občas půjčil. Na skákání po Brně ideál, zaparkuješ všude a s prostorem to není taková hrůza, mám 192 a v klasické pětistovce si normálně sednu. Neříkám, že je to vzor ergonomického posazu, je to Ital, ale paradoxně, když jsem později koupil mamince na důchod pětistovku moderní, vešel jsem se do ní hůř než do té originální. Takže, je to opičí posez jako v každém italském autě, ale i vyšší člověk se do starého činkvečenta vejde. 😉
@Dinar Hustý, to bych nečekal. Nicméně v mém případě si to stejně představuju spíš nějak takto 😁 : https😐/www.youtube.com/watch…
Cpát elektromotor do novodobé 500 se ukázalo být ekonomickou hloupostí. Ovšem cpát totéž do roztomilého veteránka je přímo zrůdnost a hnusné prznění národního kulturního italského dědictví, to by se mělo trestat!!!
Možná je to tím, že se ten nový tolik nehoní, aby stíhal držet krok s elegancí svých předků.
Ideální na projížďku do města a zpátky – na jedno nabití, bez smradu a bez starostí 👍