Novinky
Radovan Krejčíř
0
Kam se hrabe Cullinan, Spectre je o světelné roky dál.
DeMooro
1
@Radovan Krejčíř To určitě 😊
Naštěstí některé jistoty v automobilovém průmyslu stále ještě zůstávají. A tou jednou je R-R.
Stále platí, že jsou auta a R-R. Stále platí, že vrchol znamená 6,75l v benzínu.
Jestli nějaké automobilky v Evropě přežijí čínskou invazi, tak R-R bude jedna z nich. Tohle se prostě jen tak opajcnout nedá.
Přesto mám 2 věci k tomuto konkrétnímu kusu. Zelený interiér se mi zkrátka nelíbí, je to divné. A ty kola... až nebezpečně připomínají lité kola Škody... a k tomu ještě červené třmeny... Prostě za mě, tento šat aristokratovi nesedl. Přinejmenším na fotkách.
Stále platí, že jsou auta a R-R. Stále platí, že vrchol znamená 6,75l v benzínu.
Jestli nějaké automobilky v Evropě přežijí čínskou invazi, tak R-R bude jedna z nich. Tohle se prostě jen tak opajcnout nedá.
Přesto mám 2 věci k tomuto konkrétnímu kusu. Zelený interiér se mi zkrátka nelíbí, je to divné. A ty kola... až nebezpečně připomínají lité kola Škody... a k tomu ještě červené třmeny... Prostě za mě, tento šat aristokratovi nesedl. Přinejmenším na fotkách.
@rohYpnol Takže barvu koženého interiéru Rolls-Royce a podobná kola jako ze Škodofky posuzuje borec z venkova, co sám jezdí v uprděném Passatu 5.5 1,9TDI
Freak show jako vyšitý 🤡
Freak show jako vyšitý 🤡
@Lenka Čížková a nějaká logická souvislost je kde? Jakože když chodíš v hadrech z H&M tak nemůžeš mít vkus, přehled a říkat, že nějaký model od LV je v některých detailech nepovedený? Vážně?
Nedá mi to se zeptat. Proč tento článek? Pro 99% čtenářů je tento model nedostupný. Takže o čem je to vlastně? Kvůli otravné reklamě, která vyskakuje všude okolo????
Asi je to luxusní a výkonný a pohodlný a tak, ale bohužel je to taky pěkně hnusný. Tohle opravdu není aristokratická elegance Silver Ghosta apod. Tohle je plastová obluda.
Musím říct, že svezení je úplná pohádka. A ten zvuk motoru! Jen na mě... Je to houpání trochu moc. Ale chápu každého, kdo si to dopřeje. A zkuste si někde objednat divadelní zaclonky. Jde to jen u RR👍
Jan Martinský
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.