Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeSuzuki Jimny dostalo novou rozlučkovou limitku. Musíte si pro ni ale kousek dojet
13 komentářů
Pepa_007
Škoda, že končí kvůli emisním nařízení.
kruskar
Na Jimnym mohu demonstrovat, jak úchylnou a kontraproduktivní je honba za snížení emisí CO2.
Jimnyho jsem si objednal v době, kdy se začínal prodávat. Složil jsem zálohu, ale pro převis poptávky na mě nakonec ani po roce nedošlo a prodejce mi zálohu vrátil. Tou dobou jsem jezdil ve 14 let staré Grad Vitaře, kterou jsem byl nucen si nechat a dál s ní ještě několik let jezdit. Pak se Jimny vrátil, ale ve verzi N1, za podstatně větší peníze. Uź jsem to ani nezkoušel a pouze jsem si na trhu našel o něco mladší Grand Vitaru. A protože na trhu není srovnatelné nové auto za dostupnou cenu, asi s ní budu jezdit až do smrti. Lejnová, v.ser si voko.
Jimnyho jsem si objednal v době, kdy se začínal prodávat. Složil jsem zálohu, ale pro převis poptávky na mě nakonec ani po roce nedošlo a prodejce mi zálohu vrátil. Tou dobou jsem jezdil ve 14 let staré Grad Vitaře, kterou jsem byl nucen si nechat a dál s ní ještě několik let jezdit. Pak se Jimny vrátil, ale ve verzi N1, za podstatně větší peníze. Uź jsem to ani nezkoušel a pouze jsem si na trhu našel o něco mladší Grand Vitaru. A protože na trhu není srovnatelné nové auto za dostupnou cenu, asi s ní budu jezdit až do smrti. Lejnová, v.ser si voko.
@kruskar Těm dobroserům bohužel nedochází, že lidi nejsou snadno ovladatelné stádo. Ve výsledku pak budou lidi jezdit ve dvacetiletých a možná i starších autech. Tedy do doby, dokud další dobroser nevymyslí, jak ty auta dostat z cest i když jsou často lépe fungující než mnohem novější.
@jirik_kirij
Nikomu nevadí stará auta, pokud plní emise v provozu jak mají. A to je opravdu eproblemw především dieselů, že po pár letech už tohle nedokážou. Takze je v pořádku, že je vyhání ze silnice.
Nikomu nevadí stará auta, pokud plní emise v provozu jak mají. A to je opravdu eproblemw především dieselů, že po pár letech už tohle nedokážou. Takze je v pořádku, že je vyhání ze silnice.
@Mikesus V současnosti na emisích a STK měří podle pravidel daných v době, kdy auto přišlo na trh. Pokud diesel nebo i benzín čoudí a neprojde, je to v pořádku. Obávám se toho, že někdo políbený zelenou budoucností tyto pravidla změní a bude se posuzovat podle aktuálních norem. Je to záležitost jen jednoho dalšího zákona, který už má možná někdo v šuplíku napsaný.
@jirik_kirij nebudou. I na stará auta dojde. Lidé budou jezdit vlakem, busem a na kole. Víc nedostanou povoleno.
Arese
Tak kdepak jste, místní elektrohujerové, abyste nám opět vysvětlili, že nařízení EU nabídku žádaných modelů na automobilovém trhu nijak neomezují a že je jen na výrobcích, že už takové auto nechtějí v EU nabízet?!!!! Jste jen ubohá banda sprostých lhářů, styďte se!!!
twistedTSD
Ale samozřejmě EU nic nezakazuje. Pokud teda nechcete schopný offroad nebo osobní dodávku, to se zapište do pořadníku a modlete se.
pětidvéřové. To bych chtěl.