Novinky

Zpět na článek

Mazda CX-60 se dočkala upraveného podvozku. Konečně bude komfortnější

19 komentářů

Ja Prvni a Posledni
WinDiesel údajná kára. 😂
W.O. PRSCLEY
@Ja Prvni a Posledni : zvu tě na projížďku wotroubku, kdy a kde?
Ja Prvni a Posledni
@W.O. PRSCLEY
Tady https😐/www.finmag.cz/…27488-petr-cizek zítra ve 12:00, wine.
KOUDELKA
To to trvalo. Ještě vyladit plechovkový dveře a pár dalších drobností a bude to jetelný
Mokrous
@KOUDELKA Jo, no. 😅 Zvuk zavírání zadních dveří ocení 9 z 10 filharmoniků. 😅
Renoo
@Mokrous Kdo si kupuje auťák za mega a půl a není to Tesla fanatiky, tak si na kvalitě a na plechovku docela potrpí.
Mokrous
@Renoo No však jo, já to taky tak myslel. Jako, že ten zvuk u CX60 je fakt trága. Ale ono dneska stejně nenajdeš dokonalý auto. I v kategorii 1,5M to není 100% u žádný značky.
Ada je zase tady
Slušné auto s hezkým dieselem. Jen ta manuální převodovka chybí...
houmer
@Ada je zase tady K čemu je v takovém velkém a těžkém autě naladěném na pohodlí lomcování klackem? Navíc je možnost řadit si sám pádly nebo sekvenčně. Cpát do toho manuál kvůli pár gerontům by absolutně nedávalo smysl.
Ringhofer
@houmer 😂🙌
Ada je zase tady
@houmer konstatuji, že neumíš řídit, to je celé
Mikesus
@Ada je zase tady
Obecně řídit neumí ti s dieselem a manuálem. Sednou do automatu a flaknou se o sklo na první krizovatce. No a diesel, zkus hádat. Sedne do benzinu a chcipa mu to.
KANKUNEN
Takové chyby při zavedení Sky active nebyly. Vše odladili dokonale. Jen diesel zdrbli, možná najezdili milion všude, ale zapomněli jet 100x 5km se studeným motorem. Neštěstí bylo: měkká vačka a regenerace DPF a tím nafta v oleji. Já myslím že na saze nemá SCR vliv, že. Narážím na to, že Mazda řešila NOx přes EGR a to moc dobře v reálu nejde.
W.O. PRSCLEY
@KANKUNEN co to tady blábolíš, ty sis po ránu šlehnul? Přečetl jsi si to po sobě?
W.O. PRSCLEY
CX-60 nemá ani špatné řízení ani "příliš tvrdý" podvozek. Směšný blábol autora testu který zřejmě v tom autě nikdy neseděl a otrocky přepisuje články jiných autorů.
Pokud Mazda udělal podvozek trochu měkčí, ok, nic proti tomu. Řadě lidí to může vyhovovat.
A to s tím řízením je megablbost 😄
idam.i
@W.O. PRSCLEY neber si to osobne a hlavne klídek.
Mikesus
@W.O. PRSCLEY
Je pravda, ze spousta lidí má ráda udrncanej podvozek, ale k mazde mi to vůbec nesedí, a k SUV už vůbec ne.
twistedTSD
@W.O. PRSCLEY Taková megablbost, že kvůli ní Mazda svolávala auta?
milous
@W.O. PRSCLEY Mám Mazdu CX-60 2,5 jsem sni max spokojen .Kdysi jsem měl nového Superba 1.8 benzin nebyl špatný ,pak Audi A 6 Avant 2,4 spotřeba kolem 12 litrů měnil jsem olej co 15000 km za tu dobu jsem tak 3 až 4 litry dolil po 60 000 Km výměna spojky 120000 km znovu k tomu tlumiče tak jsem ji prodal !Skusil jsem Japonce Mazdu CX-5 Revolution 113 000 km bez jediné poruchy .Pak se se svezl v CX-60 a hned jsem ji koupil jsem max spokojen