Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeDesetiválcové BMW M5 E60 slaví 20 let. Je to technický klenot inspirovaný světem F1
10 komentářů
Man Ký
Motor co točí 9,5 tisíce - to je asi to nejlepší, co může M5 E60/1 nabídnout. Spotřebu nelze stlačit pod 18 litrů jinak než ustálenou jízdou na tempomat nastavený na 100 km/h:) 20 je naprosto v pořádku. Náhradní olej mít neustále s sebou na dolití. Převodovka hrozná, jako všechny SMG. Design je podle mého ještě dnes úžasný - bůhví kde je konec Banglovi a proč vzdal automobily a místo nich navrhuje telefony či co...
Kolega s ní jezdil asi rok a pak mu na dálnici shořela...
Kolega s ní jezdil asi rok a pak mu na dálnici shořela...
Bravo, BMW, vytvořili jste motor tak úžasný, že se stal inspirací pro debaty o budoucnosti bez výfuků! 👏👏👏
Cikane, to je ale výstavní snuska blbosti.....
Něco konkrétního k autu a motoru, petrolpetře?
C'mon 👍
Je to určitě technicky fajn strojovna. Nicméně Vaše bezpredmetne plky z prvotní ho prispevku na 3 stránky si nechte příště od cesty. To je moje přátelské doporuceni
Drahý petrollpetře,
děkuji za Vaše “přátelské” doporučení. Oceňuji, že jste si našel čas k obsáhlé analýze mého příspěvku, ačkoliv, jak se zdá, zcela postrádáte schopnost odlišit technickou diskusi od vlastních frustrací. Je fascinující, že právě člověk, který evidentně považuje každé své slovo za perlu hodnou tří stránek, mi zde nabízí radu o stručnosti.
Vaše snaha o korekci mě tedy spíše dojímá, než že by byla jakkoli přínosná. Ale nezoufejte – vždyť právě ve Vašem smýšlení a reakcích se zrcadlí ono vzácné spojení sebevědomí a nevědomosti, které dělá z internetových diskusí takovou zábavu 👍
S úctou k Vaší snaze,
HR
P.S. Něco víc k V10 by nebylo?
Žádal jsem tě, abys na mě nereagoval, ale pokud máš skutečně tak zoufalou potřebu se zviditelnit, mohl bys alespoň nabídnout nějaký smysluplný komentář k danému motoru. Chápu, že je to pro tebe možná výzva, ale i ty máš jistě potenciál překvapit 👍