Veterán
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZa volantem Lamborghini Diablo VT 6.0 SE: Tohle je poslední vyrobené diablo vůbec
11 komentářů
wit torio
Za volantem Lamborghini Diablo VT 6.0 SE: Tohle je poslední vyrobené diablo vůbec - A kdy tedy bylo vyrobené ????
@wit torio To tam taky autor mohl dopsat. S ohledem na fakt, že se Diablo vyrábělo do 2001 se můžeme domnívat, že právě 2001. Každopádně už to je za mě normální moderní kára. Když jsem viděl podobný článek na Countach, tak jsem se zděsil co to bylo vlastně za archaický kus auta ještě s karburátory a že jízda s ním byla asi z dnešního pohledu hodně náročná. V tomhle by mi už asi nic nechybělo :-)
traveldrive
Opäť tá istá situácia ako v predchádzajúcom článku o Lamborghini. Prečo preboha nedáte taký materiál spracovať schopnému človeku, ktorý vie písať články a preniesť aj nejakú tú emóciu do textu? Tých pár bezpohlavných žobráckych riadkov úplne zabilo fantastickú tému a doslova ju hodilo do hnoja. Namiesto eufórie z popisu zážitkov z jazdy sklamane klikám na krížik v pravom hornom rohu a idem si pohľadať niečo, čo za prečítanie stojí. :-/
Lépe popsat schéma řazení ani nešlo.
Neposer sa. Nemáš tušenie, od koho ho dostal.
Podľa seba súdim teba?