Ojetiny
Vyzera akoby si ju niekto odniesol zo showroomu rovno domov do garaze a zrszu hups "stratil kluce" .... ktore po xy rokoch nasiel ... lenze na rozdiel od nejakeho SLKacka z 90 rokov tato kia ani ako stroj casu ani ako veteran ci youngtimer fungovat nebude... jej hodnota je dnes odhadujem nejakych 1200 eur aj s uplne novymi pneu... to radsej odniest do srotu... nic v zlom
Pravda cena je to poněkud, větší ovšem třeba kupce najde. Já bych to auto určitě nezatracoval, pokud to má vše v dobrém stavu a zdá se, že ano není důvod, aby to nejezdilo, ještě dalších X let to může v pohodě sloužit, jezdí starší auta a v horším stavu.
Tak na Ukrajine by to nejakou sluzbu udelat mohlo ne?
@Mr.Murphy
Čo máš furt s tou Ukrajinou. Pred niečo vyše tromi rokmi si pomaly nevedel, že existuje... 😉
Čo máš furt s tou Ukrajinou. Pred niečo vyše tromi rokmi si pomaly nevedel, že existuje... 😉
@traveldrive Tak věděl jsem že existuje ale poslední tři roky ji posunuly do centra dění.... asi víš proč... A jen píšu, že takový krám by jim tam mohl posloužit.... pár hodin 😉
Vezmu to za 500 a představím na kurník
Tohle auto bylo hrozný, už když sjelo z linky. Musel jsem s ním, žel bohu, v práci nějaký ten pátek jezdit. Za půl míče to může koupit jen totální šílenec. 😄
Takmer 30 ročné auto za 250 tisíc? Držím palce.
😄
Edit: Už je neaktivní, tvůrce inzeratu přepsal inzerát na jiné auto.
Zhodneme sa.