Novinky
No to sme sa teda toho z článku dozvedeli...
Asi jediná ako tak zaujímavá info je: "Zajímavým trendem je, že 40 % francouzských zákazníků si objednává základní verzi s menší baterií a dojezdem 300 km, což naznačuje, že obavy z omezeného dojezdu elektromobilů postupně ustupují."
Či to nebude cenou, že sa im nechce dávať toľko za malé auto. Ale teda v každom prípade to znamená, že väčšia časť FR zákazníkov (60😖 ide do tej verzie s väčšou batériou.
Asi jediná ako tak zaujímavá info je: "Zajímavým trendem je, že 40 % francouzských zákazníků si objednává základní verzi s menší baterií a dojezdem 300 km, což naznačuje, že obavy z omezeného dojezdu elektromobilů postupně ustupují."
Či to nebude cenou, že sa im nechce dávať toľko za malé auto. Ale teda v každom prípade to znamená, že väčšia časť FR zákazníkov (60😖 ide do tej verzie s väčšou batériou.
Hustý. Nakonec i spalovák pro konzervativce. Co bude? 1.3TCe? I snížení ceny oproti BEV bude fajn
@Pepa_007
Píse se o modernizaci, ne o návratu k zaostalé technice. V článku ani o splaovaku není zmínka, krom toho, ze spoustu lidí bez zkusenosti s EV se bojí dojezdu.
Píse se o modernizaci, ne o návratu k zaostalé technice. V článku ani o splaovaku není zmínka, krom toho, ze spoustu lidí bez zkusenosti s EV se bojí dojezdu.
@Mikesus Co je na moderních spalovacích motorech "zaostalého", ty komiku?! 😄
@Arese príliš komplikovaná technika na servisovanie a udržiavanie v pôvodnom, aj emisnom, stave.
@Mikesus zapstalý je jen tvůj názor. Benzin zajišťuje automobilkám obživu a přežití. Navíc je to na cestování vhodnější pohon 😋 Auto by bylo výrazně lehčí, o dost levnější a byla by s ním větší sranda - 1.3TCE + 6M… 👍
@ericn
Tak vidíme, co je priorita vaší skupiny, zvuk, zabavnost, zajištění obživy. Auto má hlavně jako další věci, nenicit zdraví vsech okolo. Kdyz by se to automobilky snažily minimalizovat, nikdo by nic neřešil. Bohužel jsou u některých kolenovrti, kteri by zabili i svoji rodinu, jen aby mohli mít zvuk nebo zábavu ohrožující všechny okolo na veřejných cestách.
Tak vidíme, co je priorita vaší skupiny, zvuk, zabavnost, zajištění obživy. Auto má hlavně jako další věci, nenicit zdraví vsech okolo. Kdyz by se to automobilky snažily minimalizovat, nikdo by nic neřešil. Bohužel jsou u některých kolenovrti, kteri by zabili i svoji rodinu, jen aby mohli mít zvuk nebo zábavu ohrožující všechny okolo na veřejných cestách.
Pořád objíždím salóny Renaultu. Nemůžu se dočkat, až na vlastní oči uvidím vola, co si to koupí 😏
No, pár prachatrých naivků (-vek) se na ten povedený design chytí...🙂
@Arese Ale musíš uznat, že hezký to je. Mně se líbí třeba i ioniq 5, podle mě opravdu atraktivní auto. Bohužel pro mě elektrické.
@Stejsn No však říkám, že to má povedený design. Tím ovšem přednosti tohoto přibližovadla bohužel končí... Až do toho dají skvělý 1.33 TCe se 6st. manuálem, začne mě to velmi zajímat!
@Arese
Lepší prachaty naivka než hloupý chudák trvající na manuálu v suv a tento ekonomický duvod obhajujici zábavou za volantem SUV.
Lepší prachaty naivka než hloupý chudák trvající na manuálu v suv a tento ekonomický duvod obhajujici zábavou za volantem SUV.
@Pepa_007
S tím se dá souhlasit, tomu neschopnymu, co si nevydela na nic, nic nesebere nikdo.
S tím se dá souhlasit, tomu neschopnymu, co si nevydela na nic, nic nesebere nikdo.
@Mikesus Nikdy jsem netvrdil, že s SUV je kdovíjaká zábava. Jen jsem napsal, že mě jízda s jakýmkoliv autem baví víc, když můžu ovládat trojice pedálu a řadicí páku. A na tom trvám!
@Arese no jo no, makej na sobě ať nemusíš mít auto se základním motorem a manuálem, a nebudeš muset závidět když budeš mít 💸
@jersey.se
Ono totiž stačí neztracet čas blbostmi a mohl by sis snadno vydělat na takové auto. Ale někdo se raději bude smát ostatním a sám nevydela na nic.
Ono totiž stačí neztracet čas blbostmi a mohl by sis snadno vydělat na takové auto. Ale někdo se raději bude smát ostatním a sám nevydela na nic.
@jersey.se Ty jsi drsňák, a rádoby vtipnej. 😁 Tak si představ, že já o něm uvažuju. Mám to do města 10km, když pojede 5x za tejden manželka do práce, o víkendu to cvaknu na zásuvku v garáži a na dovolenou si vezmu normální auto. A asi nebudu jedinej, kdo takhle uvažuje.
Hele, to, když na to nemáš, nepal zbytečně benzín na jízdy po salonech. 😉
Hele, to, když na to nemáš, nepal zbytečně benzín na jízdy po salonech. 😉
"Zajímavým trendem je, že 40 % francouzských zákazníků si objednává základní verzi s menší baterií a dojezdem 300 km, což naznačuje, že obavy z omezeného dojezdu elektromobilů postupně ustupují."
No, ja si skor myslim, ze dojazd 300 km je do mesta dostacujuci. Netreba pre take vozidlo vyssi dojazd. Ved ti ludia, co si to kupia, urcite maju na cestovanie na vacsie vzdialenosti aj ine vozidla. Nekupuju si to ako jedine v rodine.
Ja by som ho hned bral, Renault 5 (stary) sa mi vzdy pacil. Pre manzelku do prace ako stvoreny. Stacil by mi, ak by sa vyrabal, aj lacnejsi s mensou bateriou, aj s povedzme 150-200 km dojazdom.Aj tak by sa nabijal iba cez vikend.
Na dlhsie trasy mame diesel aj benzin. Samozrejme, ze si rovnako ako drviva vacsina beznych ludi, nemozem dovolit auto nad 10.000 eur, pretoze momentalne mame v rodine 4 auta (aj studenti syn a dcera) dokopy v takej hodnote. A potrebujeme ich na dedine, autobusy nechodia tak casto ako kedysi.
Ale snivat o takomto milom elektromobile mozem. Usetril by som na palive. Snad za par rokov ojazdene ......
No, ja si skor myslim, ze dojazd 300 km je do mesta dostacujuci. Netreba pre take vozidlo vyssi dojazd. Ved ti ludia, co si to kupia, urcite maju na cestovanie na vacsie vzdialenosti aj ine vozidla. Nekupuju si to ako jedine v rodine.
Ja by som ho hned bral, Renault 5 (stary) sa mi vzdy pacil. Pre manzelku do prace ako stvoreny. Stacil by mi, ak by sa vyrabal, aj lacnejsi s mensou bateriou, aj s povedzme 150-200 km dojazdom.Aj tak by sa nabijal iba cez vikend.
Na dlhsie trasy mame diesel aj benzin. Samozrejme, ze si rovnako ako drviva vacsina beznych ludi, nemozem dovolit auto nad 10.000 eur, pretoze momentalne mame v rodine 4 auta (aj studenti syn a dcera) dokopy v takej hodnote. A potrebujeme ich na dedine, autobusy nechodia tak casto ako kedysi.
Ale snivat o takomto milom elektromobile mozem. Usetril by som na palive. Snad za par rokov ojazdene ......
@Rene Adamcik
No vidíš, keby si bol "pokrokový" ako Mikesus, určite mal by si dnes v rodine 4 elektrické autá. 😁 😁 😁
No vidíš, keby si bol "pokrokový" ako Mikesus, určite mal by si dnes v rodine 4 elektrické autá. 😁 😁 😁
@traveldrive
Mne staci jedno auto doma, obslouží úplně vše. Kde sis zase vycucal z prstu 4? Když dojdou argumenty, s rohypnolem taháte jeden vymysl za druhým. A radši budu pokrokový než zaostaleja neschopnej jako lidi, co místo argumentů a referencí si cucaj z prstů a vymýšlí
Mne staci jedno auto doma, obslouží úplně vše. Kde sis zase vycucal z prstu 4? Když dojdou argumenty, s rohypnolem taháte jeden vymysl za druhým. A radši budu pokrokový než zaostaleja neschopnej jako lidi, co místo argumentů a referencí si cucaj z prstů a vymýšlí
@Rene Adamcik Když jsme tu u toho šetření za palivo, zkuste si někde zjistit, kolik dělá havarijní pojištění na EV (to totiž nikdo z majitelů schválně be svých kalkulacích výhodnosti neuvádí) a dejte ho sem. Já pak uvedu havarijko za své téměř nové auto nižší střední třídy abyste si poopravil názor, co je výhodnější.
Arese, kdo píše hňupe že někomu závidíš EV, peníze závidíš, dále hňupe co ta odpověď na dokonalý fosilní motory
pristi rok naklady o 20% dolu
jestli z celyho auta, tak bude atakovat 500tis
jestli z ceny baterky, ktera podle nekterych myslitelu dela pulku ceny auta, tak bude 570k
vedle nakladu pujde s konkurenci dolu i zisk, takze pristi rok bude R5 atakovat pul mega tak jako tak
tenhle velkej ocekavanej pokles cen spolu se zlepsovanim parametru je prekazkou vyrazne vetsich prodeju
.
nejlevnejsi fabia stoji 400k ve verzi linej zebrak, nejlevnejsi pouzitelna verze s motorem 110kW 560k ..
v okamziku, kdy malej EV spadne k 500k, tak pro lidi co jezdej kolem komina v okruhu 100-150km nebude spalovak davat zadnej smysl
letos ceny EV zacinaj sestkou, a za cenu zacinajici sedmickou dalsich x aut
i elroq zacina sedmickou
vloni ceny zacinaly o 200k vejs, pristi rok budou o dalsich 100k niz
ty to fakt nevidis?
.
polovina duchodcu jezdi jen na nakup a k doktoroj, tedy okruh do 20km. kdyz potrebujou dal, tak si netroufnou
na co by jim byl spalovak s dojezdem 600km ?
vidim to v sirsi rodine.
navic jim odpadne zajizdeni k benzince kdyz muzou nabijet doma
a misto 2 kacek na kilometr u fabie jezdis za 75haliru
a v servisu misto prinejmensim 5k rocne u novyho malyho auta nula