Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
PowerHouse
Nový standard i do Dacie Spring.
V lepším vydání to nabízí Qualcomm, taky 3 levely.
Takže ostatní použivají Qualcomm, tak je konkurenční výhoda v ... .
V lepším vydání to nabízí Qualcomm, taky 3 levely.
Takže ostatní použivají Qualcomm, tak je konkurenční výhoda v ... .
Mokrous
Taky jsem z toho v panice. Zrovna jsem si dal 1100 km a všechny tyhle 𝛑čoviny jsem povypínal. Mám hlavně paniku z nových aut, kde to časem nejspíš povypínat nepůjde.
@Mokrous Niektoré nové Citroeny a Renaulty majú na vypnutie všetkých nepotrebných asistentov jedno tlačítko. Rozmýšľam, na čo to kua je, sú povinní tých asistentov do auta dať, ale každý si to aj tak vypne. Však nech je to opcia, kto to chce, tak si to môže kúpiť, ostatní ušetria. Takto je v aute len kopa zbytočného balastu naviac. A potom, že nenadávaj na euroúradníkov...
Ja Prvni 123
No, on ho tam nedava zdarma.
Plati ho cinsti komunisti.
A je to pro ne investice: rozlozenim evropskeho hospodarstvi nedosahnou jen obchodnich vyhod, ale i vojenskych.
Obranyschopnost kazde spolecnosti je nakonec urcena ekonomickou silou a technologickou pripravenosti.
Plati ho cinsti komunisti.
A je to pro ne investice: rozlozenim evropskeho hospodarstvi nedosahnou jen obchodnich vyhod, ale i vojenskych.
Obranyschopnost kazde spolecnosti je nakonec urcena ekonomickou silou a technologickou pripravenosti.
@Ja Prvni 123 Jo to je určitý, Deep S**t za 6M USD si možná otevřeli office se sekretářkou, prodejem, marketingem a finančním oddělením, zbytek je určitě z nějakých dotací X různých subfirem.
Navíc si myslím, že se to sem nedostane, ten jejich software si nikdo v Evropě nebude chtít jen tak nechat jezdit po silnicích. Navíc bych nechtěl aby mě po Čechách vozila KP Číny se všemi s tím spojenými riziky. Mohlo by být o jednoho nepohodlného názorem míň.
A ještě poslední bod, všichni vaří z vody, jen ten Musk si to ještě ztížil bez lidarů a ultrazvukových senzorů.
Počkal bych na velkou trojku a pak bych to možná vyzkoušel. Ale Čínu nikdy.
A nazvat to Božským Okem v Číně mi připadá být směšné, všichni ví kdo je tam bůh 😁.
Navíc si myslím, že se to sem nedostane, ten jejich software si nikdo v Evropě nebude chtít jen tak nechat jezdit po silnicích. Navíc bych nechtěl aby mě po Čechách vozila KP Číny se všemi s tím spojenými riziky. Mohlo by být o jednoho nepohodlného názorem míň.
A ještě poslední bod, všichni vaří z vody, jen ten Musk si to ještě ztížil bez lidarů a ultrazvukových senzorů.
Počkal bych na velkou trojku a pak bych to možná vyzkoušel. Ale Čínu nikdy.
A nazvat to Božským Okem v Číně mi připadá být směšné, všichni ví kdo je tam bůh 😁.
Petr Pinkas
Klídek, my s níma vydrbeme a budeme to montovat do dieslu s manuálem.
Ostatní použijí standardní Qualcomm.
Takže nesouhlasím s Tebou.
Autopilot je za súčasného stavu nebezpečná vec a mali by ju zakázať.
Autopilot je dobrá věc,
ve 170 nikoho nevyblikává, takže je méně nehod.
170 nie je bežná cestovná rýchlosť, naopak, je vo väčšine krajín nelegálna. Takže pre teba je to vlastne super vec na ochranu pred cestnými pirátmi a pre nich samotných...