JC se uměl správně vysmát ze všech hloupostí, které automobilky udělaly. Znáte díl věnovaný Peugeotům a pak ten o Francouzkých řidičích. Nebo hlášky, zatímco dělnci v Německu pilně pracovali, tak u nás svolaly odbory stávku. Nebo tuhle lištu, která v Jaguáru upadává měl přišroubovat dělník, ale ten zrovna stávkoval.
gil54
0
@KANKUNEN
Všechno jednou začíná a jednou končí.
Byli vynikající, viděl jsem snad všechny TG a na reprízy se dívám stále. Ale dnes jsou v podobné situaci jako Chaplin, když přišel zvukový film. Je těžké, zejména v pokročilejším věku, hrnout před sebou obrovskou radlicí gloriolu stále víc vadnoucí zábavnosti.
Důstojný včasný odchod bývá nejlepším řešením a vzpomínky nejsou potom kaleny trapnými pokusy o nereálný návrat do bývalé slávy. Už ho, podle mě, zmeškal.
KANKUNEN
0
@gil54 Máš pravdu, vše se sešlo jak mělo a už nepůjde udržet tu zábavnost jako kdysi. Viděl jsi JC farm. Neskutečně mě to bavilo. když traktor, tak Lamborghini.
vecernicek2
0
Což o to, on ani ten starý formát každému nevyhovoval..
Všechno jednou začíná a jednou končí.
Byli vynikající, viděl jsem snad všechny TG a na reprízy se dívám stále. Ale dnes jsou v podobné situaci jako Chaplin, když přišel zvukový film. Je těžké, zejména v pokročilejším věku, hrnout před sebou obrovskou radlicí gloriolu stále víc vadnoucí zábavnosti.
Důstojný včasný odchod bývá nejlepším řešením a vzpomínky nejsou potom kaleny trapnými pokusy o nereálný návrat do bývalé slávy. Už ho, podle mě, zmeškal.