Technika
Nerozumím popisu regulace tlaku v turbu. Kdyz budu pomoci generatoru turbo brzdit dojde k omezení vykonu vlivem odporu při vyfuku. To ale prece neni chtene.
Dovedete to nekdo vysvetlit?
Dovedete to nekdo vysvetlit?
@Hendly
Je to přece napsané v článku, že se jedná o využití přebytečné energie touto regulací.
" Pokud je ale kinetická energie spalin naopak příliš velká, pracuje elektromotor v roli regulátoru otáček turbodmychadla, čímž omezuje plnicí tlak. Tím nahrazuje jinak obvyklý obtokový kanál s ventilem (wastegate)..." .
Je to přece napsané v článku, že se jedná o využití přebytečné energie touto regulací.
" Pokud je ale kinetická energie spalin naopak příliš velká, pracuje elektromotor v roli regulátoru otáček turbodmychadla, čímž omezuje plnicí tlak. Tím nahrazuje jinak obvyklý obtokový kanál s ventilem (wastegate)..." .
@gil54
Jenze to neomezuje jen plnici tlak, ale zaroven skrti odchod výfukových plynů a tim odebira vykon. Wastegate nebo geometrie naopak vyfukovym plynům odpor bere.
Jenze to neomezuje jen plnici tlak, ale zaroven skrti odchod výfukových plynů a tim odebira vykon. Wastegate nebo geometrie naopak vyfukovym plynům odpor bere.
@Hendly
Odebere kinetickou energii výfukových plynů, která je v daném okamžiku příliš - zbytečně velká a sníží ji na hodnotu, která je akorát.
Výkon se neodebírá z výfuku nebo ze spalin, ale z klikového hřídele. A tato regulace rozhodně neucpe nebo zezabrzdí vejfuk tak, aby se motor přestal točit.
Píšeš, že "Wastegate nebo geometrie naopak výfukovým plynům odpor bere."
No, to já si tedy myslím, že nebere. Obtok tlak jen odpustí do pryč a geometrie lopatek jen míň roztočí turbo. Ani jedna věc výkon nebere nebo jak ty říkáš "odpor nebere".
Odebere kinetickou energii výfukových plynů, která je v daném okamžiku příliš - zbytečně velká a sníží ji na hodnotu, která je akorát.
Výkon se neodebírá z výfuku nebo ze spalin, ale z klikového hřídele. A tato regulace rozhodně neucpe nebo zezabrzdí vejfuk tak, aby se motor přestal točit.
Píšeš, že "Wastegate nebo geometrie naopak výfukovým plynům odpor bere."
No, to já si tedy myslím, že nebere. Obtok tlak jen odpustí do pryč a geometrie lopatek jen míň roztočí turbo. Ani jedna věc výkon nebere nebo jak ty říkáš "odpor nebere".
@gil54
odpor ve vyfuku musi pretlacit pist = snizeni vykonu na klice.
Proto mi to nesedi a ptam se.
odpor ve vyfuku musi pretlacit pist = snizeni vykonu na klice.
Proto mi to nesedi a ptam se.
@gil54
“ čímž omezuje plnicí tlak”
Hele mam pocit, že nerozumis tomu jak funguje turbo….
“ čímž omezuje plnicí tlak”
Hele mam pocit, že nerozumis tomu jak funguje turbo….
@Gil54
geometrie a nebo ventil oteviraji cestu plynum mimo rotor turba a tim se snizi otacky na kompresorove strane a tim klesne plnici tlak.
Tady podle popisu brzdi hridel turba, tim ale zvetsuji odpor na vyfukove strane a to odebira vykon motoru pri výfukovém zdvihu.
Nemyslim si, že by to tak fungovalo.
Prece nejde o regulaci spalin, ale o regulaci plnícího tlaku.
geometrie a nebo ventil oteviraji cestu plynum mimo rotor turba a tim se snizi otacky na kompresorove strane a tim klesne plnici tlak.
Tady podle popisu brzdi hridel turba, tim ale zvetsuji odpor na vyfukove strane a to odebira vykon motoru pri výfukovém zdvihu.
Nemyslim si, že by to tak fungovalo.
Prece nejde o regulaci spalin, ale o regulaci plnícího tlaku.
A kardinální otázka č. 2, která je v článku rovněž nezodpovězena - je možné tuto hybridní verzi získat i s manuální převodovkou? A budou takto hybridizované všechny verze 911, nebo tato verze bude jen jedna samotná v nabídce více možností?
A otázka č. 3, nebo spíš konstatování - umístit velkou trakční baterii tak, že je nad přední nápravou doslova nalepená na palivové nádrži mi příjde jako velmi riskantní řešení z hlediska možnosti vzniku požáru a následného výbuchu benzínu...