Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Stejsn
Myslím, že je nečeká žádná budoucnost. A krámu nepomůže ani to, že mu dají slavné jméno z minulosti.
Pepa_007
Stále si teď nějak nedokážu přestavit sportovní elektromobil. Asi proto, že jsem zatím žádný nezkoušel. Jak se bude chovat? Nebude vadit brutální hmotnost? Udělá to na plný výkon 10 a více kol na severní smyčce bez zdlouhavého dobíjení? Pojede to alespoň 250km/h? Bude to mít krásný zvuk?
Ale auta ve finále nahradily koně a také proti tomu byly odmítavé názory. 😉
Takže si dokážu ve finále vykreslit Fiestu ST jako BEV a těžkou 1300kg, se zrychlením 5s na sto a s maximálkou 250km/h. Kterou nabiju za 5 minut na další porci ostrých 400-500km. A věřím, že to bude fajn. Jen ta cesta k ní je HODNĚ hodně dlouhá.
Ale auta ve finále nahradily koně a také proti tomu byly odmítavé názory. 😉
Takže si dokážu ve finále vykreslit Fiestu ST jako BEV a těžkou 1300kg, se zrychlením 5s na sto a s maximálkou 250km/h. Kterou nabiju za 5 minut na další porci ostrých 400-500km. A věřím, že to bude fajn. Jen ta cesta k ní je HODNĚ hodně dlouhá.
vencelín
Jestli to bude bzucet, tak si celý rs strčí do žádku.
Pro mě je rs něco jako mechanicky pomeranč či Mondeo st220.
Pro mě je rs něco jako mechanicky pomeranč či Mondeo st220.
Kupoval sis novy Mondeo, pak budes mit i na novy EV.
Kupoval sis ojety Mondeo, pak si budes moct koupit ojety EV.
Btw. ty bydlis v panelaku nebo jsi tak levicove zameren a mas starost o spoluobcany ze sidliste?
Etablovana auta ukončíli (od Fiesty přes Ficus s Mondeen po Galaxy) a teď maj pofiderni valouny na 4 kolech.